![]() |
hergün bişeler sıkıolar formayı giyip te imzayı atmadan kimseye inanmam |
toromanı verirsek gelir |
borsaya bildirilmeden bende inanmam ama umarım doğrudur |
yalannnn adam gecen lig tv reportaj verdi kayseride mutluyum kayseri beni topuz yapti onlara ihanet etmem falan diyordu |
Alıntı:
iste yazdiklarinin hepsi sence oldugu icin zaten anlayabildim yoksa bu soylediklerine inanmak mumkun degil tartismasiz ulkedeki en iyi turk topcusu abartila abartila bitirilemeyen ardayida fenerin aldigi emreyide bizdeki diger turkleride katlar orta sahada hic bosa yirtmayin biyerinizi alabiliyorsak alinmali tam ihtiyacimiz olan adam bence |
kayseri uefa kupasindan elenirse alabiliriz elenmezse hayatta satmazlar emin olabilirsiniz kayseri ilk turda elenirse olabilir ancak bu transfer |
eyer tekke topuz birileri gitmeden gelirse bu takım şampiyon olur diyerleride nal toplar kibarcası |
Alıntı:
elensin o zaman |
Yonetimin kafasi biraz calisiyorsa Topuz ve Tekkeyi alir. Eger bu iki adami alirlarsa, paralari 1 hafta icinde cikar. Kombine almam diyen 2 tane alir. En azindan ben kendi adima kesin alirim..1600 olan kombine sayisi 15000 olur... |
kusura bakmayın ama topuz ve tekke için kombine ve forma alacaksanız hiç almayın |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |