![]() |
Sinan engin utansın. |
Helal olsun. |
bazı forum sitelerinde (o zaman besiktasforumla tanışmamıştım) i.kaş oynadığı maçlarda yerden yere vurulan baki bile ondan iyi denilen bi adamdı şimdi aynı forum sitelerinde aynı adamlar nasıl elimizden kaçırdık yuh bize nası yönetim demeye başladılar.yani demek istediğim oyuncuları eleştirirken sadece kötü yönlerini abartarak değil iyi yönlerini öne çıkarıp desteklemek gerek.diğer takım taraftarları en tırt oyuncusunu yere göğe sığdıramıyor biz genç yeteneklerimizi yern dibine sokup takımdan gidince vah tüh diyoruz yazıkkk!!!! |
başarının dewamını dilioruz. . :) |
helal olsun ibrahimimize gururumuzsun... |
başarılarının devamı dilerim |
her zaman sölüyorum ve hep sölicem.İbrahim Kaş yollanmamalıydı..o beşiktaşta bir yıldız olabilirdi |
şimdi fikirlerini yorumlarını çok sevdiğim sevgili vedat okyara şunu sormak istiyorum.tv8 deki proğramda ibrahim kaş sakar bir futbolcu bu adam 20 yıl daha futbol oynasa hiç değişmez aynı kalır demişti.demkki biraz bekleyip sabır göstermek gerekmiş.o yüzden bu sitedeki tüm arkadaşlara sölüyorum.hiç bir zaman medyanın gazına gelipte futbolcularımızı acımasızca eleştirmeyelim.çünkü onlar bjk nin evlatları |
Alıntı:
|
ya keşke sevimsiz bi şekilde ayrılmasaydı ama madem ayrıldı ve başarı yakalamaya bir adım atmış helal olsun inş başarılı olur başarılarının devamı dileri ibrahim kaş :) |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |