![]() |
taraftarların seçtiği formalar Arkadaşlar bir sitede okudum tanıtım için takımın yurda dönmesi bekleniyormuş tanıtım 6-7 ya da 8 ağustosta yapılacakmış bu arada 4 adet forma yapılmış ve bunlardan bir ya da ikisi taraftarların seçtiği formalar(forzabesiktas.com'da) olacakmış merak edenler için forzabesiktas.com'da taraftarların en beğendiği iki forma: http://img177.imageshack.us/img177/5...0ap7fm2qo0.jpg http://img361.imageshack.us/img361/4...6bb6ui3sh8.jpg Alıntı |
ikincisi güzelmiş |
bencede 2. güzel |
Bize ne giysek yakısır!!! |
ilki idare eder 2 Si iğrenç... |
ikincisi daha hoş olmuş |
zebra gibi o ne be abi adımız çizgili eşeğe çıkar vvalla |
birincisi orjinal rengimiz ama ikinciside güzel duruyo. |
bence fena değil ama tabikide çubuklu formalar unutulmaz bence derbilere onlarla cıkmak gerekir nostalji hesebıı . . . |
birincisi güzelmş. . |
seviyoruz abi ne giyseler güzel gözükür belki yeri diil ama ama kulüp de düz beyaz gömlek yapsın bi zahmet iletin arkadaşlar.düz beyaz gömlek.tek büyük BEŞİKTAŞ. |
2.si güzel |
Formalar çok güzel:) |
bnce ikiside güzel deil....armanın üzerinde neden kartal yok...:(:( |
kötü daha iyisi olabilir |
formaların ikiside mükemmel... |
2. güzel |
2. si daha idare eder benin formam daha füsel:) |
Ben ya çubuklu ya da beyaz forma alırım.. Çıkarmazlarsa geçen yılki siyah formadan. Bunlar da güzel, özellikle 1. ama ben enine çubuklu sevmiyorum. |
bence hiç güzel değil bu formalar...2.si güzel durmuş ama o da gri old. için olmamış. fantezi yapmaya gerek yok :D ama 101. yılımızdaki gri forma çok güzeldi. |
yatay çizgiler, karbon gibi görünen siyah gayet güzel. 2side fena değil. ama 2. 1 adım önce |
2. güzel |
bence febenınkınden kat kat üstün güzel |
kartalı armanın üstüne deil de hafiif şeffaf bi şekilde kartalın armanın arka planına koysak nası olur... tam anlatamadeım ama |
birincisi daha iyi |
ıkısıde guzel bence bu formalar alınır bıde pumanın kameruna yaptıgı gıbı seffaf bı kartal resmı olsa cok guzel olur |
ehhh idare eder |
guzel ama bjk amblemın uzerındekı kartal resmı yok onunda koysunlar daha guzel durur |
Alıntı:
|
daha ii olabilirdi.... |
ikiside olmaz!!!!! yahu fb ye iskoçyanın "celtic"takımının formasını taklit etmişler diye makara geçtik eğer bu formalar varsa bu sefer fb liler bizden çalmışınız diyecek,yahu umbro bırak artık beşiktaşı uğursuzluktan başka bişey vermiyosun be şanlı forma kimlere kaldı beeeeeee |
Alıntı:
|
bu formalar bence guzel hayret umbro kendine gelmiş D:D |
bunlar sadece taraftarların yaptığı dizaynlar umbroyla alakası yok formalar çıktığında bambaşka bi şekil görürsek şaşırmayalım |
ikiside gzL... |
ikiside yakışır... |
ikinci baya guzelmis |
ilk forma güzel hoş ama cola turka biraz daha yukarıda olması şart :D la bu adamlar 100.yıldan başka bi zaman forma yapamadılar ki ya bide beko olan hariç bıktım len hala 100.yıl formaları war elimde :D |
siyah ve beyazi tek gecerim...birincisi güzel ve bence mutlaka cikartilmasi lazim cünkü degisik bir tarz....hemen alirim valla...tabiki 21 numara Pascal Noumaaaaaaaa |
bu formalarım ikiside ii değil başka bir model düşünsünler eskileri bile daha güzeldi |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |