![]() |
merak etmeyin ertuğrul beğenmiyodur zaten bedavaya veririrz batuyuda |
isin garibi bu cocugun pesinde manisa altay cart curtta yok ingiliz alman ve hollanda takimlari istiyor ama kaciracaklarini zannetmiyorum ellerinden tutarlar muhakkak |
Alıntı:
|
batu, türkiyede başka bi takımda oynamaz, 18 ini doldurmadanda avr. top oynama hakkı yok, kalan bir sene için esnek davranıyor yönetim ama hadi hayırlısın |
yönetim gevsek davraniyor delgado 2 yil daha besiktasta simdiden attiracaksin imzayi bakin kasi aldilar gerci oda hazirmis avrupada oynamak icin hayirlisi neyse o olsun... |
kovaceviç gibi bir futbolcu basın beşiktaştan gitmesini istiyor çünkü görünüyo kalitesi seneye ilk 11 in garanti ismi ve beşiktaşa en az 6 yıl değişmeden hizmet eder yönetim bu genç adamı alacak biraz gaz verecek anlaşacak genç futbolcu para dşünmez ama yönetim biraz kerizce davranıyo yönetim bekledikçe kendi zarar eder daha fazla para verip anlaşmak durumunda kalır delgado örneği gibi bekledi bekledi espanyol isteyince anlaştı kerizliği kimseye kaptırmıyo yönetim buda bir başarıdır belki... |
arkadaşlar adem büyüğü uğur incaman karşılığında bonservisi ile birlikte verdiler.. |
Batuhanı kacırmazlar merak etmeyin! Bizim gordugumuzu onlarda goruyodur strese gerek yok!! |
Bizim yonetim kesin bi kontrat teklif edicek. Eger batuhanda yetistigi ve onu profesyonel yapan klubune hizmet etmeden gitmeyi isterse zaten yolu acık olsun. Daha yası 17. Daha simdiden sozlesmede sorun cıkartıcagını sanmıyorum!!! |
insallah BATUHAN gitmez :S |
Türkiye`de Saat: 07:09 . |