![]() |
Alıntı:
|
batugol şans verılırse sneye banko oynar zaten nobre gıtmnek ıstıyo, yavaş yavaş ısıtmaklazım.ROOney kaç yaşında a takımda oynadı 16. güvenılmelı. sadece tecrübesı eksık o da zamanla olur. |
yakında sözleşme yenilerler merak etmeyin.bu çocuk elden kaçırılmaz.böylesi zor bulunur.batuhan ın fiziği çok güçlü kafa toplarındada çok çok iyi sadece oynaması lazım oynayarak tecrübe kazanacaktır.ben onu carew e benzetiyorum.carewin türk versiyonu ama ondan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum... |
batuhan konusunda benim pek umudum yok ben adem i tercih ederdim yerine ama batu kaldı bence işe yaramaz izlediğim maçlarda öle izlenim aldım |
Bence yonetim elinden kacirmaz Batuhan biraz fazla para istiyor sanirsam..gecen sene sozlesmenin uzatimamasinin sebebide birazda bu |
Batuhanla 10 yıllık sözleşme yapılmalı. |
Alıntı:
yok be sen yazanlara bakma benim bildigim bişi warki söylüyorum sana gazeteler yalan yazar gün gelir anlarsın gitmişmi kalmışmı serdar özkanıda kaç yere kiraladılar ooo |
gecen sene teklıf etmıslerdi oda batuhanda menejerımle gorusun demısdı olayda öle kaldı bakalım hayırlısı |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |