![]() |
İnönü Stadı'nın ismi değişiyor ! http://image.haber3.com/haber/142200.jpg Beşiktaş yönetimi, aldığı ani kararla BJK İnönü Stadı'nın ismini değiştmek için çalışmalara başladı. Açıldığı tarihte adı Dolmabahçe Stadı olarak geçen daha sonra 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün adını alan stada son olarak ''Beşiktaş'' ismi eklenmiş ve ismi ''Beşiktaş İnönü Stadı'' olmuştu.. Siyah-Beyazlı taraftarların ve de özellikle Çarşı Grubu'nun son senelerde stadın adının ''Şeref Bey Stadı'' olarak değiştirilmesini istemesine karşın Yıldırım Demirören ve yönetiminin bu isteğe karşı çıkmasına rağmen yaptığı yeni çalışma camiada da tartışmalara neden oldu. Beşiktaşlılığıyla bilinen Hasan Doğan'ın ölümünün ardından yönetimin Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismini federasyon eski başkanının ismiyle değiştirme çalışmalarının büyük yankı uyandıracağı ifade ediliyor.. |
Son zamanlarda ;eski Demokrat Partili ,bazı eski kongre üyelerinin,ki kendileri (İnönü ve CHP düşmanlarıdır) Şeref Bey in ismini bahane ederek asıl amaçları olan Cumhuriyetin kurucularından olan Atatürk ün silah arkadaşı merhum İsmet İnönü nün adının silinmesi için çaba sarfetmektedirler.Tabiiki Şeref Bey Beşiktaşın ölümsüz şahsiyetlerinden biridir ve isminin biryerlere verilmesi de son derece doğaldır.Ancak İsmet İnönü ye duyulan husumet, O'nun İnönü Stadına Adının verilme sebebi olmamalı..Yani Şeref Bey ve Beşiktaş siyasete alet edilmemeli dir.Beşiktaş ın çok tesisi vardır ve bunlardan birine Şeref Bey in adı verilebilir diye düşünüyorum. |
Bence İnönü adı değiştirilmemlidir. Zaten İnönü adının önüne gelen BJK yada BEŞİKTAŞ ibareside çok doğruydu bence bu hali çok güzel. |
bu hali çok güzel bence değiştirilmemesi lazım |
değiştirilmesine hiç gerek yok bence illa değiştirilmesi gerekiyorsa yeniden eski adını alsın |
ya bırakın allah aşkına ne alaka adam ıyı bır beşiktaşlı olablır ama beşiktaşa çok buyuk bır katkısını gören varmı.Allah mekanını cennet etsın.Ama çok alakasız ondan önce süleyman sebalar baba hakkılar şeref beyler vs.bırsürü isim var hasan doğan. Geçen sne federasyon başına geldı yıne son maçlarda hakkımız yine yenıldı buna ne dıyıcekler.TEk çıkarları ılgı çekmek.YÖnetım başka bıyerden artı alamıyo barı burdan alalm dıyo.herkesn düşüncesı kendne ama benm böyle. |
yokya hasan doğanmışş şeref bey dururken beşiktaşı beşiktaş yapan şeref bey dururken mi yapacaksınız bunu. façanız yemez buna ...hem zaten kolpa haberdir karıştırma amaçlı bir haber kulübü |
Şeref Beyin adını yeni yapıla binalardan ,tesislerden birine versinler...Ama İnönü Stadına ellemesinler.... |
ya adamın ışı yok konusup duruyor yarın anasın adını stada vermezse bende neyım ya bırakıp gıtsın artık su kulubu her kesı soguttu kulupten artık yenı dogan bebekler bıle tutmuyor takımı mıllet nelerle ugrasıyor bızımkıler nelerle ya en kotu takımlar bıle bızım ıkı katıkız kombıne sattı bunlar anlamıyormu artık ıstenmedıklerını yonetım artık bırak yakamızı |
Alıntı:
|
durduk yere neden değiştiriyosunuz birsürü problem varken neden bunla uraşıyosunuz |
uğraşacak başka derdinizmi yok yaa |
Alıntı:
|
ŞEREF'iniz yokmu sizin... |
inönü inönüdür değiştirilmesin çok saçma o kadar değiştirmelerini istiyorsalar şeref beyin ismini vrsinler rahmetli ne yaptıkı bjk ye |
bi o kalmıştı yönetimin el atıpta cıvıtmadığı :( |
stad ismimiz gayet güzel ve değiştirilmesine karşıyım ille de değişecekse baba hakkı şeref bey veya seba dururken hasan doğan saçma bi karar |
değiştirilmemeli bencee....!!! |
Alıntı:
İnönünün adını bir saha isminden alabilirler ama tarihten asla alamazlar... |
hala küçük ayrıntılarla ugrasmaktayız.... |
bjk inönü stadının adının değiştirilmesi çok saçma olur |
Bizden baska luzumsuz haberlerle gundeme gelen baska bir klup var mi? 1 aydir ibolarin terlik kavgasini dinledik, simdi 1 ayda stad ismi gider. Bakalim 1 ay sonra ki gundem maddemiz ne olacak? |
inönü stadı'nın ismi değişmemeli bence... şu anki hali gayet iyi |
nelerle uğraşıyoruz yaaa...değiştirilmemeli tabiki illede değişcekse hasan doğandan önce şeref bey,süleyman seba var... |
bu da yalan haberdir diye umuyorum çünkü ,inönü ismi artık beşiktaşla özdeşleşmiş bir isim oldu,bunu bu saatten sonra değiştirmek çok anlamsız olur,biri gelip ben sizin stadınızı para almadan yıkıp baştan yapıyorum adı da bilmemne arena olacak demedikten sonra adı inönü kalmalı diye düşünüyorum |
Yıldırım Demirören kendi ismini verseydi bari stada, BEŞİKTAŞ'ıma çok şeyler yaptı ve hala yapmak için çabalıyor. Bütün işleri hallettiler şimdi stadımızın ismini değiştirmeye çalışıyorlar. Yıldırım Demirören Stadyumu olsun oldu olacak.. Çok yakışır, bayağı işleri geride bıraktık sizin sayenizde, eee artık isminizide vermenin zamanı gelipte geçiyor. Hadi Demirören ismini koyda, seni kapının önüne koyalım artık... YETER YAW. |
Alıntı:
|
na hasan doğanı ya o adam kimki ne yaptı sadece bir kaç aya federasyon başkanlığı ya gidin işinize beeee bu kadarda rezillik olmaz sinirlerim yine zıpladı...... o ismi varya bu stada koyarlarsa ne mantık ne alaka hay senin yönetim ben a.q |
hakki yetenler,suleyman sebalar ,seref beyler dururken olmaz ayrica ulu onderimizden sonra sayin ismet inonude besiktaslidir ve oglu erdal inonude koyu besiktaslidir besiktas inonu stadi olarak kalmali bence ama degistirmek isterlerse yukaridaki 3 isim disinda baska bir isim tanimiyorum |
allah rahmet eylesin ama bencede rahmetli cok abartıldı, hatta kör öldü badem gözlü oldu. Valla geçen sene beşiktaşa yapılanlar karsısında pislikleri temizlemekten geri duranlar benim gözümde hiçtir.. Rahmetliden önce o stada ismi verilecek nice insanlar var. Yönetim de kime yalakalık yapacağını şaşırdı. |
Isminin degistirilmesine gerek yok nereden cikariyorlar bunu yA |
yorum yok .. |
Alıntı:
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim... |
bunlar yalan haberler bence maksatli yapiliyor baskana karsi ofkeli oldugumuzu bilen medya burdan saldiriyor bosvezrin takmayin |
bu sene lig çok temiz geçti diyolar şaşıryorum acaba başka ülkenin ligini izledim mi diye kendi kendime teretütte kalıyorum bjk 15 hakem ler yemedimi temizlik bu ise temiz lig istemiyoruz hasan doğan iyi bir beşiktaşlı olabilir iyibir insan daallah mekanını cennet eğlesin ama stadımızın ismini hakketcez bir bişey yapmadı... |
Alıntı:
bencede |
bu sene lig çok temiz geçti diyolar beşiktaşın 15 puanını hakem ler yedi temiz lig bu ise temiz lig istemiyoruz. hasan doğan allah mekanını cennet etsin, iyibir bjk li olabilir,iyi bir insanda ola bilir ama stadımızın ismini hakketcek hiç bişey yapmadı bırakın yapmasını bjk haklarınıda koruyamadı onun için stadımızın ismini beşiktaş inönü stadı olarak kalmalıdır.. |
Hasan Doğan Beşiktaşlıdır ancak Beşiktaş ta dikili bir ağacı var mıdır? Beşiktaş'a hangi kalıcı hizmeti vermiştir? Stada isim vermede sıra Hasan Doğan!a gelinceye kadar bir çok isim var. Yönetimin yaptığı yanlışlar zincirinin bir parçası. Hasan Doğan ismini vermek istiyorlarsa bir tribüne versinler (Eski açık gibi) ama stadın ismine değil. Stadın ismi değişecekse, bir sponsorun ismi verilmeli o da kulübe ek gelir getirmesi açısından diye düşünüyorum. |
elalem şampiyonlar liginde nasıl çok puan alırız da çok sesimiz duyulur, nasıl daha çok gelir elde ederiz de yıldız oyuncular alırız, avrupa çapında nasıl kaliteli bir takım kurarız diye düşünürken bizim akıl yoksunu yöneticilerin uğraştıkları şeylere bak, hiç şaşmadım tüpçü ve tayfasına da bu yakışır zaten |
bence stadımıza süleyman seba gibi uzun yıllardır bjkmize başkanlık etmiş biri ya da baba Hakkı gibi bir efsanenin ismi verilmeli.ille de isim verilecekse bu isimler verilmeli. |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |