![]() |
BJK TV Acıldıgın gunde berı bır turlu gelısme gosteremeyen bjktv nereye kosuyor.Yayın haklarıdogan tv verıldıgınden dolayı bjk ılgılı program sayısası azalan bjk tv de sadece bellırlı programlar bulunmaktadır.yayın kalıtesı program sayısı ııyıce azalan bjk tv bjk ılgılı haberlerı ,gelısmlerı vb gıbı konuları her zaman en sonbjk verıyor.dıger rakıbımız ve ezelı dostumuz olan fb tv yayın kalıtesı kendı macalrının yayını bıle kendı kanalında verebılmektedır.bız bjk taraftarı olarak burdan yonetımden bjktv sahıp cıkmlaranı bjk en guncel spor kanalını bjk lıg macalrını ozetını yayın ve kamera kalıtelerını attırmalarını ıstıyoruz |
Katılıyorum |
Haklısın kardeşim. |
bjk tv'ye sahip çık yönetim!!! |
Ya dogru yazmıssında su kopekleri iyi ornek olarak kullanmayın. Boyle olsa daha iyi olur deyin ama ornek gostermeyin!!! |
Alıntı:
|
bencede çok haklısın ben hep bjk tv yi izliyorum evde olduğm sürece hiç değşik bişey yok hep aynı şeyler ya eski maçlar verlyo yada programlar.bende diğer rakplerimizn kanallarına bakıyorum çok değişk çok güzel görüntüler oluyo futbolcuların antrenmalarndan tut lig maçlarına kadar herşeyi gösteriyolar özelkkle fb tv. |
bjk tv'ye sahip çık yönetim!!! duyyyyyy sesiiiimizziiii |
aynı maçı 10 kere gösterip duruyorlar çok eski maçları artık vermesinler ayda 1 kere versinler adam gibi programlar yayınlasınlar |
bjk tv daha aktif bir rol üstlenmeli takım üzerinde,zaten bizim yönetimin bjk tv ile bi alakası kalmamış neredeyse,haklarını devretmiş,kendi hazırlık maçımızı bile izleyemiyoruz |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |