![]() |
evet yayın haklarımız dogan yayın grubunda onlar ne dıyorsa o oluyor yonetım uyuma bjk tv sahıp cık |
bence yeni kanal kurulsun Dogan gurubundan kanali geri almak zor |
katılıyorum |
bu yönetim para için hepsini satar rkadaşlar |
bencede bjk tv geliştirilmeli kendi takımımızın bile maç özetlerini kendi kanalımızdan izleyemiyoruz herkesin bu fikre destek çıkması gerekiyor... |
BEŞİKTAŞ TV NEREYE KOŞUYOR. Arkadaşlar hepiniz haklısınız. Yanlız çoğunluk olan bizlersek sesimizi duyurmanında bir yolunu bulmalıyız. Maçlarda pankart hazırlayıp maçtan önce ve sonra tepkimizi dile getirebiliriz. Ama maç sırasında yapmamalıyız takımı etkileyebiliriz. Bol imza toplayıp bjk kulübüne gönderebiliriz. Yayıncı kuruluşa forum olarak katılmak istediğimizi iletip bu konuda bir tartışma açabiliriz belki. Bunların hepsi daha güçlü bir BEŞİKTAŞ AİLESİ OLAMAK için değilmi. Benim anlatmak istdiklerim birlikte çok şey başarılabileceğini anlatmak. tabiki fikirler yanlış olabilir ama daha iyi çözümleri hep birlikte bulabiliriz belki. |
Benim evde malesef BJK tv yok ama nasipse yakında bağlatacam.:driver: |
Alıntı:
|
bjk tv mi yoksa dağon tv mi kararı siz verin.... |
cok dogru yazmissin ve birde surekli kendi takimlarini elestirmeyi biraksinlar bizim kanaldan baska objektiflik yapan yok bukadarda takima saldirmasinlar erdem ulusta olmasa bjk tvmi fener gs tvmi anlayamayacagiz habire elestiri elestiri bukadarda olmaz |
Türkiye`de Saat: 05:31 . |