![]() |
bence tarihimizin en kötü formaları, bütün sezon çubuklu formayı giysek yeri vardır. ama mati'nin üzerindeki güzelmiş ondan alırım bi tane |
Ben demek istedim ki,resimli ürünleri çok beğendim,zaten ne zamandır istiyodum öyle ürünler çıkmasını,yani formayla alakası yok dediğimin. |
100.yıl formasının yerini hiçbiri tutamaz ama geçen seneye göre bu sene formalar daha güsel olmuş çubuklu formada gri siyah formada hoş olmuş ben beğendim... |
yine cok siradan formalar daha ilgiv seyler bekliyordum |
Alıntı:
|
enine gri-siyah'ı alırım,güzelmiş.millet size ilginç gelmese bile yinede ufak tefek bişeler alın da klübe yardımınız dokunsun... |
çok sıradan...ama t-şörtler güzelmiş :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
formalara gelınce çubuklu ve gri-siyah forma güzel gri formayı keske gecen seneki siyah forma gibi yapsalardı daha ii olurdu ama bu da fena değil |
Alıntı: su formalarin nesi kotu birisi bana aciklayabilirmi muhtesem formalar iste birseydende memnun olun be kardesim adidas yada nike yapsa ustune hoplardiniz |
çubuklu formanın üstüne tanımam...Ne varsa onda var... |
çok beğendiğimi söyleyemem ama yeni sezonda önemli olan o formaların içindeki ruh olacak |
yha aslında güzeller ama biraz ewet sıradanlık war siyah we kırmızı formada çıkarsalardı süperrr olurduu!!!!!!!!!! |
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0808223738.jpghttp://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0808223738.jpgbence budur ya on numara ne sıradanı ya sizler ne bekliyorsunuz veya nasıl bişey düşünüyosunuz merak ediyorum |
arkdaşlar formaları canlı görmeden üstünüze gıymeden yorum yapmayın bence. çok güzel olmuş bizzat denedm baktm güsel olmuş forza bjk saolsn. |
Alıntı:
|
kotu degiller dediginiz kadar cubuklu ,enine siyah beyaz 1.2 gri ve beyaz 3.4 olur siralama acisindan bence bu arada formalar gelmemis daha pazartesi dediler :) |
bence formalar her yılki gibi yine bizim formalarımız gibi olmuş çok fark göremedim ama çubuklu formalar bize yakışıyor iyidir diğerleri ise çeşit işte çok mükemmel oldnu söyleyemem ama çok kötüde değiller güle güle giysinler giyelim :) |
hayirli olur ins. |
formalar aynı ya da sıradan diyenler; acaba beşiktaş tarihinde kaç tane celtic tipi forma gördüler??? gerçekten çok ilginç. bir de, çubuklu forma geçen senekinin aynısı diyenlere tavım. nasıl aynı kardeşim ya, göz var nizam var.ikisindeki tek ortak nokta siyah beyaz çubukların olması, adı üstünde çubuklu forma olduğu için. değişiklik olarak mor felan mı olmasını bekliyordunuz acaba??? |
bence grili forma çok hoş olmuş almayı düşünüyorum onu :) |
beyler formu bulamadim 1 parti mal bitmis ancak hafta sonu diyolar |
yandan çizgili güzel olmuş diğerleri vardı zaten geçen sene |
ya eskiye dönüş istiyoruz. reebok |
ben gri olanı begendm gecen senede düz siyah olanı almıştım bu senede bunu alırm... |
Alıntı:
|
güzeller ,geçen senekiler daha iidi ama |
acaba bizim takımında formalar için adidas veya nike la anlaştıgını ne zmn görcez 3. sınıf markalara yaptırıyolar |
bu kadar memnuniyetsiz bi taraftar olarak ben ezikleri bilirdim. Allah aşkına sizin forma anlayışınız nedir ya. |
Bnence güzel değil beklentilerimin altında kaldı..Geçen seneki formalar daha güzeldi...Birde bizim sponsorda iş yokki kardeşim PUMA daha iyiyidi adamlar kırmızı forma bile yaptılar..daha doğrusu formaları hiç begenmedim |
arkadaşlar forma diyince llahada adıdas nıke olack bende ıstıyorum adıdas olmasını ama formalar güsel olmasaydı buusene hatta çok güsel ben yine külüp için formamı alacaktım ne kadarda kötü tercihler yapsalarda alırdım yanı sizin forma anlayısınıs adıdas nike sa ben sizi hiç anlamıyorum önemli olan formanın markası deıl o formayı taşıma gururudur |
ŞOK GÖZEL |
Alıntı:
Beşiktaş taraftarı, berbatta olsa gider bir forma alır, kulübe yaptığı nacizane katkıyı düşünüp mutlu olur. Umbro yaptıysa noldu? Harika formalar. Ama herşeye bir bahaneniz var. Adidas yapsaydı derdiniz, orasına kurdela takılsaymış, hani nerde bunun nazar boncuğu, yok kolları uzun, yok yakası çirkin, yok reklam bozuyor. Yeter yahu. Eleştiri yapılır ama yıkıcı olunca hiç çekilmiyor. İnsanların keyfini kaçırıyorsunuz. Geneldir bu söylediklerim. |
beş kuruş etmez... |
Alıntı:
|
griler farklı olmuş bence ii :) |
http://images.hepsiburada.com/assets...porbjk1603.jpg ilk fırsatta alacağım bundan zaten ya bu yada oyuncak kartal:Dortası yok ya alınacak ya alınacak:D |
ya bi üstteki mesajda görünce bi daha yazasım geldi harbiden şahane forma yaaa :D:D |
Alıntı:
:D:D bende bundan almayı düşünüyorumm |
Çubuklu formayla çok sevdik be abi yazan formalar çok güzel öbürleri fıss |
Türkiye`de Saat: 13:19 . |