![]() |
Alıntı:
|
begenmedım daha ıyısnıyapabılırdıler ama umrbo basımızdan gıtmeyene kdar hep bole oalcak |
Alıntı:
|
formalar mühtiş ne yapsa yaranamıyorlar size.siyah beyaz enine forma mükemmel.en azından renklere ve ambleme saygı duyun.. |
beyaz hic de sade degil yanindaki griler gayet guzel haraket katmis ayrica siyah gri (her ne kadar reading in gecen sezon ki away formasi olsa da ) tek kelimeyle MUKEMMEL. Siradan diyosunuz da daha ne olsun iste gecen sezon kirmizi ara renk olarak kullanilmisti siyah formada da beyaz da da bu sene de gri kullanmislar bence super GRI celtic ve Beyaz Favorim |
Alıntı:
siisssssssssssssssssssssssssssssssssss O NE DEMEK BAHSETTIGIN BESIKTAS FORMASI YAVAS OL Naylondan dahi olsa armasi MILYON EDER |
Gri-Siyah gayet başarılı olmuş bence. Hem futbol hemde basketbol forması olarak tasarımı gayet başarılı. Beğenmeyenler elbette olacaktır ama eleştiri yaparkende biraz yapıcı olmaya gayret edelim arkadaşlar.. |
Beyaz forma baktıkça daha bir güzel geliyor ya :D Tükenmiş formalar her yerde... Beğenmeyip de beş kuruş etmez gibi ifadeler kullananlara söyleyecek söz bulamıyorum. Önce Beşiktaşlı olun! |
bir dahaki seneye 94-95 sezonunda giydiğimiz göğüsten omuzlara damalı şekilde kartalı andıran formayı istiyorum ,,inşallah.. |
bende klasik ve enine gri cizgiliyi beğendim alcam insallah lisanslı ürünleri almaya calısalım arkadaslar takımıza faydası dokunsun en azından bir atkı alamaya calısalım en kötü yani.... |
Alıntı:
|
geçen senekiler daha güzeldi diyorum başka bişey demiyorum. |
futbolcuların resmi olan formalar çok süper |
Alıntı:
|
Aslında yazmak istemiyordum bişey ama dayanamadım, arkadaşlar umbro, x , y , z farketmez, kotü bi kreasyon bile olsa beş para etmez tarzı laflarda Beşiktaş taraftarına yakışmaz. Begenmeyenler tabiki olacak. Begenenlerde duzgun bişekilde begenmediğini dile getirenlere tepki vermesin lütfen. Tepki uslubu duzgun olmayan ve sacma sapan laflarla sır elestiri olsun diye yazanlara verilsin, yoksa zevkler tartışılmaz. Şahsen ben enine çubukluları cok güzel buldum ayrıca, beyaz olanda altında siyah şortla süper olur ( D.AMOKACHİ'Lİ günlerin formasına benzemiş ) Bence burda eleştirmemiz gereken Kartalyuvalarındaki ürün yetersizliği, gelin uslubu ile bunu eleştirelim ben geçen sene aylarca çubuklu forma alamadım, ürünlerin stoklanmasında yada üretiminde bi eksiklik olduğunu düşünüyorum aylarca zamanları var yeterli stoğu üretmeleri gerek diye düşünüyorum ayrıca beden problemi de yaşanıyor, herzaman her beden olmuyor ve gelen müşteri memnuniyetsiz olarak, aradığını bulamamanın üzüntüsü ile dukkandan cıkınca pek hoş bi durum olmuyor. Yönetimin buna dikkat etmesini özellikle rica ediyorum. Gerekli kalitede işletmeyi yapsınlar, ürünlere erişebilirliğimizi sağlasınlar bakın bu taraftar nasıl o stokları eritecek. İnşallah geçen seneki eksiklik bu sene yaşanmıyordur, ben daha gidemedim dolayısı ile bilgim yok, giden arkadaşlar varsa bildirsin lütfen yine stok sıkıntısı olup olmadığını. |
özellikle gri formayi begendim...t-shirtler de gayet hos yani.... önemli olan her zaman takima destek olmak...üzerinde BESIKTAS armasi olan hersey degerlidir nasil olursa olsun |
evt bncede çok sıradanLar.. |
Yeni formalar rezalet ötesi... O ne ya öle daltonlar gibi.. Çubuklu ve beyaz forma idare eder... Ve çok beğeni toğlayan düz siyah formada yok.. Yazıklar olsun ne diyeyim..... |
herkesin zevki farklı.zaten herkesin beğenmesi mümkün değildi.ama eleştirilerinizi yaparken BEŞİKTAŞ formasından bahsettiğinizi unutmayın. özeleştiri iyi bişey de bence bu hakaret boyutlarına ulasmış..(beş kuruş etmez vs.).biz kendimize bunları dersek el alem ne der acaba? allah aşkına her sezon 3-4 farklı forma tasarlandığını düşünün 2 ayrı renkten baska nasıl bişey çıkarabilirlerki ortaya.dön dolaş aynı seyler olacak,birbirlerine benzicekler.. bence gri formaa ÇOK GÜZELL olmuşş |
Alıntı:
SENİN YORUMUNDAN DAHA REZALET DEĞİL BENCE. |
Alıntı:
|
düz siyah da düz siyah. 2 sene önceki lyon formasının takliti bile değil resmen aynısı. |
Arkadaşlar tek tek birşeyler anlatmaya çalışıyoruz. Beğenen olduğu gibi beğenmeyen de olabilir. Buraya kadar normal ama çirkin şeyler var. Damalı da olsa, çarpraz bantlı da olsa, çubuklu da olsa, enine çizgili de olsa bu sadece değişiklik yalnızca görüntüde. Neticede o arma orada olduğu sürece ' Kutsal Beşiktaş Formasıdır..' Kimsenin rezalet demesine tahammül edemiyorum, kusurabakmayın. Tasarlayan, hazırlayan, emek verenlere yoksa da armaya saygınız olsun. |
Alıntı:
tamamen katılıyorum üstünde o arma olduktan sorma çuval olsa ne farkeder siyah beyaz olduktan sonra herşey güzel.. ayrıca enine çizgili forma gayet güzel bence |
Alıntı:
|
hepsi patates gri forma hariç:S |
Bence şu zamana kadarki en güzel formamız geçen sene omsunda kartal olan forma ama ..Enine çizgili olanlarda fena sayılmaz ... |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |