![]() |
Yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet... Belki sayısız ''yönetim istifa'' başlığı atıldı ancak hiç yanına ''Ertuğrul Sağlam'' eklenmedi. Beşiktaş futbol takımında geçen seneden değişen hiçbirşey yok ben iddia ediyorum bu sene 3. bile zor oluruz. Bu sene 3 tane defans oyuncusu alında bunlardan kaç tanesi İlk 11 de oynayabilecek ? 1 tane. O isim kim olur ya Sivok ya Zapotoncy bu oyuncuların maliyetleri ne kadar Zapot: 3 ,5 milyon euro, Sivok 4,5 milyon, oyuncaların aldığı para cabası... bu iki oyuncununda ilk 11 de oynadığını düşünelim. kim oynamaz ? diğer yabancılardan en ucuzu cisse 2 liyon euro bonservis yaklaşık 1,5 milyon euroda senelik bedeli. Ben hala anlam veremiyorum 3 tane defans oyuncusunun 2 tanesinin alındığına. Seric neden alındı? yedek olucaksa sizce sezer sezgin'in kalması daha faydalı olmazmıydı? Ben bu senede Kombine almama rağmen hiç umudum yok... Ertuğrul Sağlam'dan umudumu tamamen kestim... Geçen sene Mehmet Sedef'i ilk 11 de; sadece deplasman Liverpol maçında oynatmasından sonra büyük takım hocası olmadığınına kaanat getirdiğim Ertuğrul Sağlam; avrupa deplasman maçlarının hepsinde rakip takımın gol sayısı kadar şut atmayı becereyemen bir futbol takımın devamını izlemekteyiz. Holosko'yu sağ cizgide harcayan bir hoca... Korkak br futbol oynatıyor; Beşiktaş'a. bosna takımının en pahalı oyuncusu Beşiktaş futbol takımının yedeklerinde bile yer alamayacak kadar basit bir takıma karşı korkak oynatıyor. Ben hazmedemiyorum bu denli korkak bir futbolu Başlığı saçma bulanlara cevabım ise ; kastım istifadan ziyade Eğtuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a yararlı olamayacağını göstermek... |
Bende sizin gibi taraftarı istifaya davet ediyorum. Nasıl insanlarsınız nasıl taraftarlarsınız siz ya takımda herşey güzel arkadaşlık olsun hırs olsun inanç olsun herkes kenetlenmiş. Yok ben ona inanmıyorum buna inanmıyorum şu istifa etsin bu istifa etsin ya siz istifa edin yada susunda artık bişeyler yoluna girsin. Süleyman Sebayı küfürlerle istifa ettirdiniz Seba Gitsin Ahmet Dursun dediniz elinize ne geçti. Keza Serdar Bilgiliye aynısını yaptınız ne geçti elinize. Birde susmayı deneyin ya.. Bıktırdınız valla. Moderatör arkadaşlarda artık şu konularla biraz ilgilenip gerekeni yapsalar bu nedir ya hergün hergün takım aleyhinde birilerinin kellesini isteyen konular. |
lig başlarken böyle saçma şeylerin gereği yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sana Nasrettin hocanın bir fıkrasını anlatmak isterim ama anlar mısın? Nasrettin Hoca, oğlunu çeşmeye gönderecekmiş. Testiyi eline verdikten sonra oğlunun kulağını çekmiş. Sonra da: -Sakın testiyi kırma!diye bağırmış. Bu durumu görenler: -Ne yapıyorsun , Hoca Efendi demişler. Çocuk testiyı kırmış değil ki... Hiç suçu olmayan çocuğu ne diye azarlıyorsun Hoca: -Testi kırıldıktan sonra iş işten geçmiş olur demiş. Geçen senede aynı mesajı yazmıştım başka bir sitede ancak Herkes Ertuğrul Sağlam Türkiye'nin en iyi hocası yönetimde en iyi yönetimi diyorlardı... |
Alıntı:
kelime oyunu yaparak beni bir kalıba sokmaya çalışma.... Ben Seba gitsin demedim Serdar Bilgili'de gitsin demedim... Herşey güzel diyene karşıyım sen ortama göre hareket ediyorsun. Beşiktaş 7-8. hafta sonunda orta sıralarda yer alsın senin gibileri görücem istifa diye bağırırken bense o zaman bağırmıcam. iş işten geçtikten sonra herkes bağırır. |
hiç bu yazıya katılmıyorum daha gecen sene değilmiydi en iyi hucum oyuncuları beşiktaşta diye türkiyede bütün otoriteler katılırken senin bu konuya katılmamanı şiddetle ve esheft le kınıyorum aynı şekilde yine gecen sene en zayıf bölgemiz defans değilmiydi ve alınan oyuncular yıldız değil ama sinan enginin dediği gibi bu oyuncular 5 tane roberto karlos eder ama ne varki karlosu n ismivar unutmaki pancu zago vs vs lerde yıldız değildi ama yaptıkları ortada illa yıldız almak için yıldız alma mantığını doğru yol olarak gördünse kendine yanılıyorsun tek bir doğru vardır savaşan asker ve görevini iyi yapan takım başarılı olur bunun başka izah tarzı yoktur |
Alıntı:
Herşey güzel tabi görmek isteyene. Bu sene herşey taraftarın isteğine göre şekilleniyor. Yönetim transfer yanlışlarından vazgeçip gerekli olan mevkilere gerekli kalitede adamlar aldı. İlla yıldız alıcaksın diye bi kuralda yok. Çevredik takımları biraz analiz et eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir değişmez. Yıldız uğruna forma kombine alacak adamda almasın zaten. Onun neyi sevdiği açık ve net brşekilde ortaya çıkmış olur zaten bu tavrı ile. Tepki göstermeyecekmiyiz tabi göstereceğiz ama herşey zamanında olursa güzeldir. Bugüne kadar hep tepkilerde zamanlama hatası yaptık veya asıl tepki gösterilecek kişilere tepki göstermedik. Ne geldiyse başımıza bu yüzden geldi ve şimdi ektiklerimizi biçiyoruz. Kamp günlüklerini okuyup fotoları ve videoları izlediysen şuan takımdaki ortamı arkadaşlığı kenetlenmeyi görmüşsündür. Durum buyken yapılan tepki seni yükseltmez iyice bataklığın dibine çeker. Demirören ve Ertuğrul hoca istifa etsin. Kim gelecek yerlerine ? Muhalefetin hepsi korkak borçları bahane edip kimse ben varım demeye cesaret edemiyor ve Beşiktaşı sahipsiz bırakıyor. Sizde borçları bahane etmeyin biraz araştırırsanız Cimbomda olsun Trabzonda olsun borç miktarlarını ve çıkan başkan adaylarını görürsünüz zaten. Buda herşeyi anlatıyor.. Onun için yeri geldiğinde susmayıda öğreneceksiniz.. Sen ve senin gibi susmayı bilmeyen tepkinin zamanlamasını ayarlayamayan zihniyet yüzünden bu hallere düştük bari şimdi susun. Bazen Susmak çok şey anlatır. |
Asın,kesin,idam edin. 1 maç kötü(!) oynadık ya Siroki'ye karşı, geçen yıldan değişen hiçbirşey yok oldu. İnönü'de 5 atarsak da şampiyon Beşiktaş diye topic açarsınız. Skor seyircisi olmanın alemi yok, futbolcuların mali değerlerinin bu şekilde yorumlanmasının da. Ne kadar güçlü olursanız olun, 11'e 11 mücadele veriyorsunuz. Üstelik deplasmanda , tek hedef galibiyetti. Onu da aldık. Bu arada alınan 3 defans oyuncusundan 2'side 11'de oynar merak etmeyin. Bütün yılı tek bir sakat vermeden geçirmeyeceğiz takdir edersiniz ki. Geniş kadro iyidir. |
Alıntı:
|
sanırım yönetim değişmedikçe şampiyonluk zor.siyasi nedenlerden ötürü bence.ama bütün taraftarlar kenetlendi mi hiç bir güç beşiktaşın önünde duramaz.bu sene herkes maçı oynayıp yaşamalı herkes inanmalı şampiyonluğa |
Çok saçma bir konu.Beşiktaş,şuan Türkiye'de en oturmuş kadroya sahip futbol takımı ... Böyle zihniyetli taraftarlarla işimiz çok zor açıkçası ... |
Ne yani şimdi bu dediğin isimler istifa edince Beşiktaş 3 kupayı birden mi alacak? Sabretmeyi ne zaman öğreneceğiz? Yeni hoca gelecek, takımı tanıyacak, kendini kabul ettirecek, sistemini kabul ettirecek de ligde olacak 10. hafta ve biz açık ara lider olacağız uefada da emin adımlarla gidiyor olacağız. Güldürmeyin beni. Belki bu forumdaki binlerce taraftar ''Şampiyon oluruz'' demiyor. Ama herkeste bir umut var. Kolpa basının aylardır şişirdiği gese yi de seyrettik tel tel döküldü. Karakartal.com'da güzel bi yazı vardı. Tüy sikletle ağır siklet boksörün yaptığı maç sonunda kazananı ne ayıplayabiliriz ne de övebiliriz diye. Daha sezon başlamadan böyle bir konu bizi germekten başka bir şeye yaramaz............................ |
sezon basinca artik bu konuyu konusmak yersiz.. Bir iki ay onnce olsaydi tamam derdim ama artik lig basladi..Kaos yaratmaya gerek yok |
her sene bunları tarşıyoruz ne tuhaf demi arkadaşlar ben bir fanatik beşiktaş taraftarıyım klubü kim yönetirse yöntesin takımı kim yönetirse yönetsin kim hangi futbolcuyu kaça getirmişse getirmiş onu yapmış bunu yapmış hiç biri beni ilgilelendirmiyo tek bir şey istiyorum güzel futbol ve sonucunda şampiyonluk belki yanlış konuştum bazılarınıza göre ama çok şey istemiyorum rakplerimiz aldı başlarını gidiyor birisi kaç milyon dolarlık anlaşma yapıyor devlete stad yaptırıyor diğeri zaten almış başını biz hep ya yerimizde saydık yada geri gittik kazanılacak bi şampiyonlukda her şeyi unutabilir ve bizde yükselişe geçebilirz onun için busenede tam destek ama hep olmayabilir |
Alıntı:
demagoji yapmışsın arkadaşım eğer senin gibi düşünürsek bizlerin yerini kimseler dolduramaz ileride belki biz göremeyiz taraftarımız kalmaz bizde beşiktaşı senin gib seviyoruz ama başarı olmazsa kim beşiktaşı tutar ben beşiktaşı tutmaya karar verdiğimde fırtına gibi esiyorlardı şimdi aklı eren 10 çocuktan belki 1 i en fazla 2 si beşiktaş der |
Dediklerine katılmıyorum...3. bile zor oluruz demişsin, bunu neye göre dedin merak ettim, hiç rakiplerimizin maçlarını takip ediyor musun?Gs'ın ve Fb'nin ne hallere düştüğünü görmedin mi ön eleme maçlarında...Eğer o maçları ölçü olarak almıyorsan bizimkinide alma, ama o maçları izledikten sonra bile bu yorumu yapabiliyorsen diyecek bir şeyim olamaz zaten...Bide Holosko'yu sağ kanada hapsetti diyorsun, buna katılıyorum ama Holosko'yu ileride oynattığı zaman yine eleştiriyorsunuz, o zamanda tek ön liberoylan olmaz bu iş diye eleştiriliyor hoca, ne yaparsa yapsın eleştirilecek yanii...Eğer rakiplerimize bakarak yorum yaparsam, bu sene 2.'lik kesin, Şampiyonlukda da en iddialı takım biziz bence... |
Kardeşim Durup Dururken Nerden Çıkartıyorsun Böyle Şeyleri Ya Dur Bİsmillah Bİ Lig Başlasın O zaman konuşursun Hemen Yok BU sene 3.Bİle Zor Oluruz İnanmıyorsun Kardeşim Bes Belli |
arkadaşım bu kadar karamsar olmaya gerek yok.her zaman her şey dört dörtlük olmaz kiii.bir taraftar kendi takımını bu denli gereksiz bir manada eleştirmemeli bence.lig başlıyo. bu anlamda olumsuzlukları değil asıl görünmesi gereken leri görmek daha mantıklı bir davranış olur.takım tek ruh olmuş.hepsi birbiriyle kardeş gibi.bence önce bunu takdir etmeli.kötülemeyi bırakın yapanlar devam etsin.siz takımınızı destekleyin.bize takımını seven taraftar,asil esas kartal lazım!!!!!!! |
Alıntı:
Yine saptırmışsıın konuşmalarımı ben alınan futbolculara birşeyşer demedim aldığın oyuncuyu neden yedek alıyorsun? sen yedek yabancı bir oyuncuya 3,5 milyon verir misin? oyuna sonradan bile sokamayacağın bir yedek oyuncu aynı zamanda Beşiktaş futbol takımının senin gibilerin yüzünden paraları çöpe gitti... |
Alıntı:
%100 kalıyorum sana arkadaş aklınca bir kılıfa sokuyor insanları... hayata bakışısını değiştirmesi gerekli... |
Alıntı:
raki,plere bakarak konuşursak ilk 4 de zor gireriz çünkü gs fb hazırlık maçlarında daima kötü oynamıştır geçen seneyi hatırlarsan fb ilk haftalarda 7-8. sıralarda geziniyordu ama sonradan açılıyorlar... fb 3 seneden beri lige kötü başlıyor |
Alıntı:
|
İSTİFA İSTEĞİ Sevgili Alperen Kardeşim, Başta Ertuğrul SAĞLAM ve Yönetimi istifaya davet ediyorsun güzel ancak tahmin ediyorum senin bu daveti yaparken ; Sezonun daha başında olduğumuzu ve 3 kulvarda birden top koşturulacağını ve bu maçlarda olabilecek sakatlıklarıda düşünürsen heralde alınan 3 defans oyuncusunun yerinde olduğu ortaya çıkar. Senin dediğin gibi olsaydı defans geçen seneden farksız olurdu ve o zaman seninle birlikte olur ve istifa naraları atardık, gel sezonun başında BEŞİKTAŞIMIZI herşeye rağmen destekliyelim ve onların bize en az bir KUPA vereceklerine inanalım. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ BAŞKA BÜYÜK YOK |
Alıntı:
Alıntı:
hangi konuda hemfikir olduğunuz biraz anlaşılmaz olmuş doğrusu |
ben bu kadar saçma bi başlık ve konu görmedimm. arkadaşım beenmiosanız, desteklemiosanız gidin başka takım tutun. beşiktaş kimsenin stres topu değil.. |
korkak futbol ve holoskonun oynatildigi mevkinin dogru olmadigina bende katiliyorum ama gerisini ancak lig bittiginde gorebilkiriz |
kesinlikle yaff böyle şaöma sapan konular açmayı olan parmklarınızA OLUO tmm anadık yönetimi istemios dediysek sağlamı istemios demedik |
ertoğrul sağlamı tartışmak yanlışlık olur hele bu sene için şu adamı oynattın bunu oynatmadın diye kendiniz düşünün hucumda kimi oynatırdınız diye söz konusu yönetimse çok önceden bırakması gerekirdi beşiktaşlılık duruşu diye diye takımı maffettiler ne zan beşiktaşlılık duruşu kovulanı affetmek oldu uzatmaya gerek yol gerçi yarıyıda geçti amam yönetim bir an önce istifa etmeli ve başa işi bilenler gelmeli |
Ben de diyorum ki ziyanı yok. İki yıl daha şampiyon olmayalım ama Ertuğrul bu kadroya Aydın'ı, Emre Özkan'ı, Necip'i monte etsin. Beşiktaş, gençleriyle geleceği kazansın. Neticede bugün Real Madrid bile altyapıdan oyuncuları monte ediyor takıma (Guti). Başarı istiyorsanız sabırlı olmayı bileceksiniz. Beğenmediğiniz bir oyundan sonra bile bu takım kazanıp tur kapısını aralıyorsa buna sevinmeniz gerekir. UEFA'nın gediklisi bir takım olarak tek hedefimiz Mayıs'ta kadıköyde final oynamak olmalı. Ben bu kadroya güveniyorum. Yeter ki yönetim yeni hatalar yapmasın. Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu gördükçe şampiyonada rakipsiz kalmamız da çok uzak bir ihtimal değil. |
valla anlayamiyorum boyle konulari anlayamayacagim herseyi siz biliyonuz demi hemen anladiniz takimin kotu olacagini ve ligi 3. bile bitiremeyecegini ya sampiyon olursa bu takim birdaha burda yorum yapmaya yuzun olacakmi cok merak ediyorum ve dikkat ediyorumda burda acilan istifa topiclerinin yuzde 50 sinden fazlasi sana ait bukadarmi iyi biliyorsunuz siz bu futbol isini bukadar iddaaliysaniz burda ne isiniz var gidin calistirin amatorde olsa bi takim amatorde olsa hayatinda futbol lisansin oldumu senin arkadasim cok merak ettim gercekten |
gorunen koy klavuz istemez malesef |
Valla benim bakış açım budur ve gerçek Beşiktaşlıların Beşiktaş aşkını sevgisini yüreğinde taşıyan herkesin görüşüde bu olmalıdır. Ben bu düşüncemle çok mutluyum. Şöyle bi düşün bakalım senmi hayata bakış açını değiştirmelisin benmi? Yok defansa bu kadar adam almaya ne gerek varmış niye yedeğe yabancı alınıyormuş.. Bizim futbolcular biyonik adamlar dimi bunlar robot programlıyosun ne sakatlanıyorlar nede kart görüyorlar.. Futboldan ne kadar anladığın zaten bu cümlenle ortaya çıkıyor. Seninle daha fazla tartışmak istemiyorum.. İçi boş saçma sapan eleştirilere karnımız tok.. Yüreğinde Beşiktaş sevgisi taşıyan yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapan her Beşiktaşlıyla doğruyu bulmak adına tartışırım ama son kararım sen bunlara değmezsin. Çünkü senin içinde en ufak bir sevgi göremiyorum. |
bu konuyu acan arkadas sen hayatinda amatorde olsa futbol lisansin oldumu her hangi bir spor akademisini birak bitirmeyi icine girdinmi bunlari gercekten cok merak ettim neden bunu soruyorsun diye sorarsan bir macla nasil bu takimin bu ligi 3. bile bitiremeyecegini anladin cok merak ettim yoksa sen bir dahisin dunyanin en iyi futbol teknigi ve taktigini bilen adamisinda bizimmi haberimiz yok yada muneccimmisin |
Alıntı:
|
Ya bırakın Allah aşkına Ertuğrul Sağlam gibi bi hoca Türkiye'de yok şu an, kıymetini bilelim.. Yönetim çok yanlışlar yaptı ok, seçimlerde gelir yenisi varsa talip. Takım bu sene iyi, transferler gayet uygun, gençler de yetişiyo, şans buluyo Sağlam'ın sayesinde. inşallah iyi sonuçlar gelecek. Ertuğrul Sağlam en az 4 sene daha kalmalı takımın başında; kupalara ambargo koyarız önümüzdeki yıllarda.. |
Alıntı:
midtjylland diye bir takim manchester cityi deplasmanda yendi hajduk siplit diye bir hirvat takimi deportivoyla deplanmanda berabere kaldi simdi bizim aldigimiz sonucla ertugrul saglamin neden istifaya davet edecegiz bi acikla bakalim he bide futbol bilgini bi arkadassin ya deportivo ve manchester city gibi bu iki takim hemde kendi evlerinde bu adi sani duyulmamis takimlarla neden berabere kaldi onuda acikla bi zahmet futbol bilgini bi arkadassinya onlardami korkak futbol oynadilar acaba |
Geçtiğimiz sezon sonunda bende Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş için yeterli olmadığını düşünüyordum. Belki tecrübe eksiği vardı, belkide fikirlerini takım üzerinde yeterince hür kullanamıyordu onu bilemeyiz ama çok şey kaybettik. Yinede yeni sezona iyi bir hazırlık dönemi ile başlıyoruz. Gözlemlerime göre gayet iyi bir takım ruhu var ve Ertuğrul hocanın takıma yerinde müdahaleleri var. Yani UEFA maçları başlamışken ve ligin başlamasına bu kadar az süre kalmışken artık istifa etmeleri tabiki düşünülemez. Zaten yanlış olur bu, daha büyük bir kaosa sürüklenir ekibimiz. Gerek medya gerekse bazı dış güçler(kim oldukları belli aslında) Beşiktaş aleyhinde bu kadar iş yaparken artık kenetlenme zamanı gelmiştir. Şimdi birlik olup başkanımıza, hocamıza, oyuncularımıza kısacası kulübümüze her branşında destek olmalıyız. Önce biz taraftar olarak görevlerimizi yerine getirelim, sonra onlardan daha fazlasını bekleriz.. |
bu teknik adamın elinde alternatif olması gayet ii ayrıca futbolcular yönetim ve taraftar bu kadar kenetlenmısken sızın gıbı cıkıntılar nerden gelıolar bılmıyorum kı amacınız moral bozmak mı? boyle sacmalıklara gercekten hic gerek yok |
Türkiye`de Saat: 19:18 . |