![]() |
Alıntı:
Yine saptırmışsıın konuşmalarımı ben alınan futbolculara birşeyşer demedim aldığın oyuncuyu neden yedek alıyorsun? sen yedek yabancı bir oyuncuya 3,5 milyon verir misin? oyuna sonradan bile sokamayacağın bir yedek oyuncu aynı zamanda Beşiktaş futbol takımının senin gibilerin yüzünden paraları çöpe gitti... |
Alıntı:
%100 kalıyorum sana arkadaş aklınca bir kılıfa sokuyor insanları... hayata bakışısını değiştirmesi gerekli... |
Alıntı:
raki,plere bakarak konuşursak ilk 4 de zor gireriz çünkü gs fb hazırlık maçlarında daima kötü oynamıştır geçen seneyi hatırlarsan fb ilk haftalarda 7-8. sıralarda geziniyordu ama sonradan açılıyorlar... fb 3 seneden beri lige kötü başlıyor |
Alıntı:
|
İSTİFA İSTEĞİ Sevgili Alperen Kardeşim, Başta Ertuğrul SAĞLAM ve Yönetimi istifaya davet ediyorsun güzel ancak tahmin ediyorum senin bu daveti yaparken ; Sezonun daha başında olduğumuzu ve 3 kulvarda birden top koşturulacağını ve bu maçlarda olabilecek sakatlıklarıda düşünürsen heralde alınan 3 defans oyuncusunun yerinde olduğu ortaya çıkar. Senin dediğin gibi olsaydı defans geçen seneden farksız olurdu ve o zaman seninle birlikte olur ve istifa naraları atardık, gel sezonun başında BEŞİKTAŞIMIZI herşeye rağmen destekliyelim ve onların bize en az bir KUPA vereceklerine inanalım. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ BAŞKA BÜYÜK YOK |
Alıntı:
Alıntı:
hangi konuda hemfikir olduğunuz biraz anlaşılmaz olmuş doğrusu |
ben bu kadar saçma bi başlık ve konu görmedimm. arkadaşım beenmiosanız, desteklemiosanız gidin başka takım tutun. beşiktaş kimsenin stres topu değil.. |
korkak futbol ve holoskonun oynatildigi mevkinin dogru olmadigina bende katiliyorum ama gerisini ancak lig bittiginde gorebilkiriz |
kesinlikle yaff böyle şaöma sapan konular açmayı olan parmklarınızA OLUO tmm anadık yönetimi istemios dediysek sağlamı istemios demedik |
ertoğrul sağlamı tartışmak yanlışlık olur hele bu sene için şu adamı oynattın bunu oynatmadın diye kendiniz düşünün hucumda kimi oynatırdınız diye söz konusu yönetimse çok önceden bırakması gerekirdi beşiktaşlılık duruşu diye diye takımı maffettiler ne zan beşiktaşlılık duruşu kovulanı affetmek oldu uzatmaya gerek yol gerçi yarıyıda geçti amam yönetim bir an önce istifa etmeli ve başa işi bilenler gelmeli |
Türkiye`de Saat: 06:20 . |