![]() |
İbrahim Üzülmez, Toraman gol attıktan sonra yanına gidip sarılmak, öpmek zorunda değil. Zaten samimiyetle yapılmayacağı belli bu işin, yapmacığı ise kimseyi memnun etmez. O yüzden böylesi daha iyi. Ama oyundan çıkarken, yerine giren gencecik Kartal'ın yüzüne bakmamaya hakkı yok. Bu çok çirkin bir görüntüydü. Toraman'ı da attığı golden ziyade, oyuna giren kardeşine verdiği moral için kutluyorum. Aradaki fark bundan ibaret. |
maç çok güzeldi aslında toramanımda çok gsl oynadı maş tabii herkes öle |
Allah izin verirse bir terslik olmassa ben buraya yazıyorumm son haftaya 6 -9 puan farkla giriceğiz ve averajımız cok düzgün olucak gol krallığında yarısacak isimler DelgaBobolosko dur diorumm toraman harikasın adamım sen işine bak ibrahim üzülmezin yasına mı verirsin cahilliğine bi bağıslarsın sana kalmıss |
Alıntı:
|
Hosgeldin Toraman |
Alıntı:
|
evt toraman sanki ben hiçbiyere gitmedim hep burdaydım dercesine herzamanki gibi hem güzel oynadı hem de golünü attı. hoşgeldin toraman... bu golu de gitsin diyen kuzenime armağan ettim...(tabi kabul etmedi) |
İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in tekrar geri dönmesi bana göre tamamen bir Yönetim, Teknik Heyet ve Menejer'in iflasıdır o şanlı Beşiktaş kaptanlığına layık görülmüş insanların bu olayı yaptıkdan sonra tekrar affedilmeleri ve takıma alınmaları ( Onlara nekadar ihtiyacımız olursa olsun ) bana göre sadece bir iflas etmekdir derim .Onları affedenlere Yazıklar olsun |
Alıntı:
|
Toramandan bu sene sağ bekte de yararlanabiliriz. Cissenin formsuzluğunda Kurtuluş ortasahaya Uğurun yanına geçebilir böylece. |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |