![]() |
Ne oldu??? G.Antep koydu mu??? 90 dk. kaleye tek sut atamadan hatta golu yedikten sonra bile ceza sahasına top bile sisiremeyen bir koca balon. Ne oldu??? Yedek kulubesi volkan babacan,yasin,gurhan,burak vs... Bu mu kalite??? Besiktasımızı yerden yere vuran i.ne basın ve hatta kendi icimizdeki futbol fakiri hainler noldu??? İlk gunden beri soyluyorum bunlar koca bir balon ve inanın bunlar iyi gunleri... Her fırsatta onları iyi ornek olarak veren cok bilmisler onlardan biza ne yazmasın sakın!!! Sonucta ligdeki rakibimiz ve inanın sadece kaybetmediler yerlerde surunduler!! Bunları gordukten sonra cok umitlendim. Tek rakip gs olur.. Her zamanki gibi FENERDEN CACIK OLMAZ!!! :))) YAZ SİMDİ İ.NE BASIN |
Ağzına sağlık...Hakan Ünsal vb. yorumcular Fb gol rekoru kırar diyorlardı, bir tarafta Türkiye gol kralı diğer tarafta İspanya gol kralı falan filan zırvalıyorlardı, gördük işte, kaleye gidemediler...Alex bu sene top oynayamaz, Aragones sevmez böyle topçuları, Alex'siz bir Fb'de hiçtir...Senna falanda gelmeyeceğine göre, Fb çok yara alır daha böyle...Ayrıca Türk futboluna yeni bir yıldız gelmiş, Tabata...Çok iyi oyuncu, bu seneye damga vurur... |
valla antep iyi oynadı helal olsun ben çok beğendim tabata beto erman süper eziklere bakarsam beş para etmezler nede olsa ezikler |
Yıldız isteyen arkadaşlara örnek olsun.. Yıldızlar topluluğu samanyolu eziklerin halini görmüşsünüzdür umarım ;) |
Ezikler ezildi... :D:D:D:D:D |
Bırak bizi ilgilendirmez.Siz ezikleri gördüğünüz yerde ezmeye devam edin.Onların gazetelerini tv kanallarını izlemeyin.Onlara ekmek yedirmeyin.Beşiktaşımız onları tokatladığı zaman onlar sizin peşinizde pervane olucak. Bu sene lig te uefa da Beşiktaş ın.Bizden iyi takım göremiyorum. |
Zevkten inanın 4 köşeyim....Eziklerden gerçekten bir cacık olmaz... Gs ye gelince onlarda o kadar iyi bir futbol sergilemediler... Ama bu sene ki rakibimiz herşeyden öte yönetimimizdir... Saçma işlere kalkışmazlarsa açık ara ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum... |
Alıntı:
|
Sezona iyi başlangıç yaptılar dilerim hep böyle giderler ve bizim şampiyonluğumuza ekmeğimize yağ sürmüş olurlar ;) |
bizde maçı herzamanki gibi bizde ailece izledik akrabalar falanda vardı süper oldu valla fener yenilince deymeyin keyfimize:D |
Bence bu maçon sonucundan daha fazla zevk almak istiyorsak kesinlikle Antalya'yı yenmeliyiz.Yeneceğimizde inanıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bi de penaltımızı vermedi hakem diyolar pozisyonda hiç bi şey yok ayrıyeten antepin penaltısını es geçmiş hakem carlos topa değemedi adama vurdu..neyse yeniildiler ya o yeter..harbiden çok iyiydi ezikbahçe..bu maç fark olurdu ya neyse.. |
iyi antepe helal olsun. simdi sira bize hadi BESIKTASIIM |
bunlar bu eziklerin daha iyi halleri |
yarında bız patlamayalım da :) |
Alıntı:
|
Bravo ezikler böyle devam:)Kartalım İnşallah bugün maçı kazanır,görsünler kim yıldızmış kim güneşmiş:)Basına da kapak olsun!!! |
dün bende maçı seyrettim yha antep ne kadar güsel top oynuyorr be feneri yerlerde süründürdü bence bu sene bu antep 5. falan olur adamlarda yorulmak yok hep kosuyorlar atakları süper bence antep lige damgasını vurur gecen sezon sivas bu sezon antep bisim tek rakibimiz gs olur onuda derbilerde yenersek rakip die bişi ortada kalmas inanıyorum bu sene özlenen şampiyonluk gelicekkk |
|
haydi kartalım bu akşam uçur bizi hem futbolunla hem atacağınn gollerle havalara ucurr bisi sevincimize sevinc kat kartalımm haydi bastır şanlı kartalım kartalım sen siyah beyazsın bu alemde kralsın . . . |
Fener geçen sezon da yeilmişti 1. maç ama bu kadar rezil olmamıştı.. Resmen Antep oynadı bunnar baktı.. Biz akşam yenersek çok ii olcak.. |
partizan gibi ufak bir takima yenilirlerse kesin dedeyi kovarlar :))umarim 2003 te sampiyon oldugumuz sene gibi 35 puan fark atariz onlara gs yide begenmedim ben kirmizi kart olmasaydi isleri zordu ayrica taraftarsiz oynuyorlar ic saha maclarinda :)) |
Her zamanki gibi FENERDEN CACIK OLMAZ!!! :smile:)) YAZ SİMDİ İ.NE BASIN valla rep i hak ettin :D |
helal olsun antepe yaa adamlar harika oynadı wlla özellkle de souza,beto ve tabata çok ii adamlar bugnde bz kazandıkmı müthiş olr nse hdi ezikbahçe szde böle dwm edin. . :D |
ya adamlar bu yabancıları nereden buluyo valla helal olsun beto (cakma kaka) benım cok hosuma gıttı adam lugonuyu bayılttı resmen ezıklere ıı oldu sezon sonuna kadar hep boyle ıns.:D |
tabataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ağzına yazan eline sağlık. |
Her sene alışkanlık oldu ezikler için ilk maçlarını kaybettmek :D ileride açılır bunlar aman dikkat heee !! büyük konuşmayalım şimdiden biz kendi işimize bakalım yoksa bu lafları adama yedirirler , ben sizin gibi düşünmüyorum varsın kim ne dersi desin biz kendi içimizde baş olursak adam oluruz onun bunun futbolu bizi ilgilendirmez . saygılar |
ezikbahçe 4 yıldır sezona ii başlamaya alışmıştı ztn bu sezonda 5 oldu... bu akşamda biz yenersek süper olcak..:D |
süper yazmışsın helal olsun |
Bence biz isimize bakalim. ilk gülen olmak yerine SON GÜLEN olmayi herzaman tercih ederim. Unutmayin FB daha öncede sezona yenilgi ile baslayip daha sonra sampiyon olarak kapatti.Biz sadece kendimize bakar ve kendimize odaklanirsak SAMPIYON olmamaiz icin bir neden yok.Sonra onlarin hallerine düsmeyelim.. |
gsde berabere kalıodu ama rakip 10 kişi kalınca normaldir.hatta hakemin kırmızı kartı kırmızı diildi hatta o futbolcu sarı kart görmeden maçı bitirbilirdi hatta ve hatta gs 10 kişi kalabilirdi.şimdi fb bitti gsye başladılar bu hakemler lnt olsun böyle hakemlere. gelelim asıl konuya fb ztn haketmedi maçı almayı ama g.antep yerlerde süründürdü fbyi radyoyu bi açtım bi baktım gaziantep gol pozisyonu:4 fb gol pozisyonu:0 dedim bu maçı kesin antep alır ve öylede oldu ztn neyse bize böyle olmasında nolursa olsun |
acılı antepe gelll . yanında ayran ve dansöz azize yer : gazi antep gellll :D :D |
Kötü başladılar ama böyle devam edeceğini sanmıyorum, o kadarda küçümsemeye gerek yok. Biz kendi takımımıza bakalım yeter. Bu arada forumda Beşiktaş bölümüne başka takımlarla ilgili başlıklar açmazsak çok daha iyi olacak bence :) |
ya birakin ezikleri ispanya gol kraliymis adam topun t sinden haberi bizim nobre 1000 basar ona gs de hak etmedi zaten 5 kurusluk futbol oynamiyorlar bu sene en keyifli futbolu biz sergiyiycez yenilsek de onemli degil cok guzel top yapiyoruz |
Alıntı:
İkincisi Beto'yu çok beğendim.. Antep transfer yapmasını gerçekten iyi biliyor, yabancı transfleri bomba.. Tabata'da onun gibiydi, defanslarıda iyiydi.. Doğruyu söylemek gerekirse Antep bu sene çok canlar yakıcak. Siftah Ezikbahçe'ye oldu, dört köşe oldum :D ---------------------------------------------------------------------------------------- BEŞİKTAŞ'ım inşallah bu sene şampiyon olucak.. Hadi BEŞİKTAŞ'ım bu akşam güzel bir başlangıç yapppp.... |
ezikler klasik baslangıcını yaptı yıne ben demıstım guızadan cacık olmaz semıh ona bın basar gol rekoru ısteyenler bu sene bızı ızlesın:) |
yha kral fener noldu bi ufak acıttılarmı canını |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |