![]() |
|
haydi kartalım bu akşam uçur bizi hem futbolunla hem atacağınn gollerle havalara ucurr bisi sevincimize sevinc kat kartalımm haydi bastır şanlı kartalım kartalım sen siyah beyazsın bu alemde kralsın . . . |
Fener geçen sezon da yeilmişti 1. maç ama bu kadar rezil olmamıştı.. Resmen Antep oynadı bunnar baktı.. Biz akşam yenersek çok ii olcak.. |
partizan gibi ufak bir takima yenilirlerse kesin dedeyi kovarlar :))umarim 2003 te sampiyon oldugumuz sene gibi 35 puan fark atariz onlara gs yide begenmedim ben kirmizi kart olmasaydi isleri zordu ayrica taraftarsiz oynuyorlar ic saha maclarinda :)) |
Her zamanki gibi FENERDEN CACIK OLMAZ!!! :smile:)) YAZ SİMDİ İ.NE BASIN valla rep i hak ettin :D |
helal olsun antepe yaa adamlar harika oynadı wlla özellkle de souza,beto ve tabata çok ii adamlar bugnde bz kazandıkmı müthiş olr nse hdi ezikbahçe szde böle dwm edin. . :D |
ya adamlar bu yabancıları nereden buluyo valla helal olsun beto (cakma kaka) benım cok hosuma gıttı adam lugonuyu bayılttı resmen ezıklere ıı oldu sezon sonuna kadar hep boyle ıns.:D |
tabataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ağzına yazan eline sağlık. |
Her sene alışkanlık oldu ezikler için ilk maçlarını kaybettmek :D ileride açılır bunlar aman dikkat heee !! büyük konuşmayalım şimdiden biz kendi işimize bakalım yoksa bu lafları adama yedirirler , ben sizin gibi düşünmüyorum varsın kim ne dersi desin biz kendi içimizde baş olursak adam oluruz onun bunun futbolu bizi ilgilendirmez . saygılar |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |