![]() |
en sevdıgınız beste hangısı ? o kadar cok bestemız varkı hepsı bırbırınden guzel ..ama benım en sevdıgım beste dun gece sevgılım aradı bırdenn ayrılalım dedı hayır yok senden besıktası daha cok svedın bnden bıttı gııtı dersın soran olursa uzgunum sevgılım anlasamadık bjk askı paylasamadık ıste boyle bırsey besıktaslılık deplasmanda( ınonu) dersın soran olursa |
sız hangı besteyı daha cok sevıyorsunuz |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı... Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz ki... |
Dat tiri dat dat dat tiri dat daa dat .... :D Marş olarak kabul görülürse tabi ki ... |
(çok harikasın bir numarasın........) bursalılara :D hopluyor bursa :D |
seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmiştim yine bir de kendimi düşündüm sonra ölesim geldi senin uğrunaaa hani dolma bahçede gezerken hani fenerbahçeye koyarken hani bir pınar başı çekerken işte öyle birşey bide bursa için yapılan beşiktaşım Sever! acımazz bestesi |
Alıntı:
hepsi çok güzel ama 100.YıL marşımız bi başka |
çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi KARTAL..... |
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin hersey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgecersek allah belamızı versin Ve birde dün gece sevgilim aradı birden .... |
paramiz mi var :) birde haydi hisset |
Türkiye`de Saat: 01:45 . |