![]() |
oleyy oleyyy oleyyyy beşiktaşım oleyyyy oleyyy koy trabzona koy cimbomboma koy şu gö......ren kanaryaya inşallah :D |
soz bız de beste bızde taklıt yok bzde mevzuda takmıyoruz gerı vıtese samıyende kadıkoyde kral bızız bu alemdeeeeee |
Saldir Besiktasiim oooooooooooooooley Saldir Besiktasim oooooooooooooooley Gecen sezon inonudeki Gs maçinda çok guzel olmustu .... |
burası beşiktas alayına gider ugrasma bizimle g..oğlanı fener bu hayat dedığin elbet bir gn biter ugrasa bizimle g..oğlanı fener ************************ oooo bir manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahcelı olsa bır koysam kartal olsaaa :D:D ------------------------------------------ |
ck seviyoruz deli gibi bide tabiki dunyayi hayran birakan liverpol macinda yaptigimiz sov beste olarak gorunuyormu bilmiyorum ve tabiki 100. yil marsimiz |
bütün bestelerimiz güzelde benim için en güzeli..... beşiktaşsın sen bizim canımız siyahla beyaz akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden beşiktaşsın sen bizim canımız |
gundogdu .. |
kartal goll goolll :D bobo bobo bobo feneri delgado :D selçuk dereli senin anan nereli :D ezikler utanın utanın ez,kler :D |
sen vardın hiçbirisi yokken Beşiktaş'ım çok yaşa sen... senin için güneşi ,dünyayı ayı esir alırım ben... |
musalla taşı çok güzel. mustafa denizli pek hoşlanmasa da bence bir numara |
Türkiye`de Saat: 12:16 . |