![]() |
Beşiktaş'ta 2. Nouma vakası hurriyet.com.tr 27 Ağustos 2008 Geçtiğimiz günlerde oynanan Antalyaspor-Beşiktaş Paf Ligi maçında '2. Nouma vakası' yaşandı. Pascal Nouma'nın 2003-2004 sezonunda Beşiktaş - Fenerbahçe maçında attığı gol sonrası yaptığı hareket nedeniyle Beşiktaş'la olan sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmişti. Bu olayın üzerinden 5 sezon geçti. Bu kez maç Antalyaspor-Beşiktaş Paf Ligi karşılaşması. Zeytinköy 100. Yıl Tesisleri'nde oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada, Beşiktaş 1-0 geride iken 78. dakikada Beşiktaş'ın beraberlik golünü kaydeden Batuhan Karadeniz gol sonrası tribünlere 'sus' işareti yapınca taraftarlar küfür ederek tepki göstermeye başladılar. Batuhan bu tepki karşısında taraftarlara 'Nouma hareketi' ile cevap verdi. Batuhan'ın bu hareketi sonrası maçın hakemi Batuhan'ı kırmızı kartla cezalandırarak oyun dışı bıraktı. Batuhan Karadeniz daha önce de yaptığı disiplinsiz hareketlerlede gündeme gelmişti. |
bu çocuk adam olmayacak galiba yazık ediyo kendine.. |
he yaw adam kendini cok havali zannediyo daha yasin kac la bundan adam olmaz bjk yakismiyo bu adam |
iyi yapmış...küfür etmeselermiş... |
ßencede iyi yaPmı$..KüFüRe CevaP..! |
Deli bu ya :D Nedenini bilmediğim şekilde seviyorum ama yazık ediyor kendine. |
Bence de yeteneğine yazık olur daha çok genç... |
daha çok genç yasık eder kendine |
Geriiii |
Daha 16-17 yaşlarındaki gençlere küfür eden,******** Antalyaspor taraftarına iyi bir cevap olmuş. Abi bunlar daha gencecik benle aynı yaşta kolay değil ... Batuhan'ında kendisine çeki düzen vermesi şart ... |
siroki maçı hangi kanalda arkadaşlar........ |
Batuhan kendini ne sanıyor? İki maçta gol attı diye vazgeçilmez mi sandı kendini? Bu yaptığı kaçıncı terbiyesizlik? Her seferinde özür diliyor, kendime çeki düzen vericem diyor. Ama hala bi tık yok adamda.. A Takıma bi daha alınmasın, PAF'ta da otursun kenarda.. Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır, Batuhan bunu hala anlayamadı.. |
siroki maçını hangi kanal veriyor arkadaşlar... |
ama batuhan beraberlik golunu atmadiki , batuhan atti 1-0 one gectik sonra batuhan tribunlere kosunca antalya lilar kufur etti oda sus isareti yapti sonrada ikinci sari kirmiza kart gordu |
en iyi ders hapse atmak bu adamı |
batuhan kendıne noumayı ornek alıyorsa noumanın futbolculugunu örnek alsın o hareketlerını degıl !!! |
Alıntı:
---- Böyle bir hareket yapmamış. Sadece sus işareti ----- |
Sevmiyorum, seveceğimide sanmıyorum bu elemanı :) Can Erdem 4 tane Batuhan eder, hem kişiliği hem oyunuyla.. |
Yıllar önce febenin bilmem ne başkanı Nouma o hareketi yaptı diye ortalığı ayağa kaldırdı ve bize duygu sömürüsü yaptı Beşiktaş etiği falan filan diye o zamanın bilmem ne federasyon başkanı olan bilmem ne kişide Nouma'ya 7 ay ceza verdi ve bizde ne yazık ki Nouma'yı savunmak yerine sözleşmesini tek taraflı iptal ettik ve istediklerini vermiş olduk sonra ne oldu ne geçti elimize hiç bir şey İlhan'ıda sattık kaldık santraforsuz . O bilmem ne Antalyasporlular küfür etmese idiler çocuğa onlarınkimi ayıp Batuhanınkimi . |
olayın gerçekliğini bilmeden gazete dolduruşuna gelmeyelim.tribüne sus işareti yaptıysa ve bu yüzden sarı kart gördüyse sorun taraftardan korkan hakemdedir.tuncay her golde sus işareti yapıyor. ama gerçekten nouma nın fener maçında yaptığını yaptıysa iş başka.silmek yerine eğitmek gerekiyor ne kadar zor da olsa |
Kesin yapmış mı böyle bir hareket bilmiyorum, ama eğer yapmışsa defolsun gitsin...Taraftar küfür eder eder, kulağını tıkayıp gidecek, her küfür edene böyle yaparsa çekeceğimiz var Batuhan'dan!.. |
yaa bu haber bugun nouma harektı oldu bırden boyle degıldı bu haber gunlerden carsamba nouma hareketı mac kac gun once oynandı ve basında batuhan krımız kart gordu dıye gundeme geldı ama boyle gelmedı ama bugun bırden boyle soylenıyor ınanmıyorum |
Çokk ii yapmışş. |
oha...resmen hakeme beni oyundan at demiş.bi de geçen sene yaptığım disiplinsizlikler tekrarlanmicak demişti |
nouma'ya bu kadar tapıyorsunuz da, 16-17 yaşındaki bir çocuğun ona benzeme çabasına niye tepki gösteriyorsunuz ki... |
harbi iyi yapmış:D |
işte buu yaaaa:D:Dsüpersin batuuu :d:D |
bu çocuk adam olmaz |
Alıntı:
sana katılıyorum, taraftar küfreder kim engeller ki her küfredene hareket mi yapması gerekir, batuhan'dan böle bişi beklerim çünkü iyi terbiye almış bir çocuk değil, daha öncede BEŞİKTAŞ futbolcusuna yakışmayan hareketler yapmıştı... hakem sus işaretine kart çıkartıp attıysa yazıklar olsun o hakeme ki bence bu çocuk rahat durmamıştır millet burda bacak kadar veledin yaptığı hareketi savunuyor, bence çok ciddi şekilde kulağı çekilmeli ki hayatı boyunca unutmasın |
gerçekten adam olmıcak bu çocuk... |
bu çocuk çoook şımardı.. birilerinin dur demesi gerekiyor.. yanlış hatırlamıyorsam milli takımda da atacağı penaltı köşesini gösterip penaltıyı kaçırmıştı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kendi çapında oda haklı aslında ama daha genç kıyarlar çocuğa yazık olur kendine çeki düzen vermesi kesinlikle gerekli |
Çok iyi futbolcu ama tavrıı kötü. |
Batuhan şımarık olabilir ama basının gazına gelmeyin. batuhan yaşı itibari ile geleceği çok parlak oyunculardan birisi (Ben oyun stilini beğenmiyorum ama). basında bu genci bize bırakmamak için elinden geleni yapıyor. Sizde ne yazık ki bu kurgunun içinde aktif rol alıyorsunuz. Bu çocuğun üzerine çok gidiyorlar ve kafa olarak da rahat bırakmıyorlar. Bizim yöneticilerimizde mentör kavramını bilmekten uzak oldukları için bu çocuk kaybedilebilir. Dikkatli olmak gerek. |
Aynen... Yalaaaaaaaaaaaaaaaaan. |
pek inanmiyorum gazetelere, ama öyle yaptiysa helal olsun , baska bisey demiyorum. |
bu herf adam olmaz |
Türkiye`de Saat: 14:38 . |