![]() |
arkadaş bırakın bu işleri paf takımdan çıkıp beşiktaşın çocuğu dediğimiz adamlar bile çektiler gittiler euro 2008 de kaç tane beşiktaşlı vardı artı rüştü fenerde oynamışsa bu onun değil o zamanlarda yöneticilik yapan ve onu beşiktaşa transfer etmeyen kişilerin hatasıdır |
Rüştü bence beşiktaş ilkelerine uygun bir şelilde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını çok iyi görebiliyorum.Ben rüştüyü fenerbahçedeykende severdim.Kişilliği zaten tartışılamaz.Hiçbir zaman centilmen ve efendi duruşunu bozduğunu görmedim.Biz beşiktaşlılara düşen görevde şu an kalemizde ter döken rüştüye sonuna kadar destek vermektir. |
rüştü bizim kalecimiz efendi çocuk mert ama bizde olmasını sindiremiyorum rüştünün kalecimiz olmasını istemezdim doğrusu ama kesinlikle rüştüyle ilgisi yok tamamen bizi ilgilendiriyor adam fenerdeyken hep dalga geçtik güldük pembe panter yakıştırmaları yaptık ne oldu adam şimdi kalecimiz benim anlatmak istediğim taraftar olarak dalga geçtiğimiz oyuncuların sonradan bize transfer edilmeleri hiç hoş olmuyo yani |
v alla ben rüştü hastayım formanın hakkını en iyi veren oyuncudur |
ya ben şahsen ikisnede güvenmiorm rüştü gçnderilmeli yerine iyi bir yabancı kaleci alınmalı |
Volkan o kadar iyi bi futbolcu olsaydı biraz dikkat ederdi de kırmızı yemezdi,yani beğenmediğiniz Rüştü kaleye geçmezdi,ayrıca penaltılardaki performansını yazmama gerek bile yok Rüştü'nün.Neyse bunu tartışmak istemiyorum,Rüştü bi tanedir,helal olsun!Rüştü Beşiktaş forması giyiyo ve ben bu yüzden çok mutluyum. |
bence gülme konusu bu kadar abartılmamalı sonuçta insan yakınlarının cenazesinde bile boş bulunup gülebiliyor. zaten hangi futbolcu yenilgiye bizim kadar kahrolur? |
bu adam fenerbahçeli olduğu için ve bunu dile getirdiği için sevmiyorum kendisini ama kaleci olarak türkiyede gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında |
rüştüden hiç bir sey olmaz , bırakın bu efendı topcu yakıstırmalarını ya...forumlarda herkes asmaktan kesmekten bahsedıyor ,futbolcuya geldımı laf, yok besiktasımıza yakısıyor , yok efendi bır sporcu falan ...söyledıklerınız ıle yaptıklarınız çelişmesın ...örnek istersenız çarsının antalyadaki olaylar ıle ılgılli yaptığı basın acıklamasından sonra forumda yazılanları gorduk ...yok çarsı gızlıden mesaj verıyormuş, neden gizliden mesaj versinki , beşiktasıma yakısanı yapacaktır çarşı grubu... |
hakandan kat kat iyi katılmıyorum evet herkes dört dörtlük değildir türkiyede gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasındadır |
rüştü ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum,adam fenerli olmasına rağmen bir çok gol pozisyonu kurtardı.daha geçen gün antalya maçında rakip rüştüyle karşı karşıya kaldı,rüştü o topu çıkardı.orda rüştü olmasaydı belki de maçı kaybedicektik |
ne olursa olsun ben rüştünün profesyonelliğine efendi kişiliğine ve gerçekten şu an beşiktaş için harcadığı enerjisine hiç bişey diyemiyorum çok kişilikli bir insan ve iyi kaleci dünkü siroki maçında yeni sezon için o kadar güven verdiki demek istediğim şu bizim yan toplarda zafiyetimiz vardı ama dün gördümkü rüştü o zafiyetini kapatmıs ve dün yan toplarda hiç hata yapmadı bence rüştü gizli kaptan ve 1. kalecimizdir . . . |
Alıntı:
2-Rüştü yü 25 senedir tanırım ve Fenerde oynamasına rağmen,kalbinin bir köşesinde çocukluktan kalma BJK sevgisi oldğunu biliyorum..Asla BJK camiasına saygısızlığı olmamıştır..(onu söz verip te geçirdiği trafik kazası sonrası almaktan vazgeçen de Beşktaş tır) 3-Maç sonrası Kemal ile samimiyeti onu profesyonelliğinin belgesi dir..O Türkiyedeki tüm futbolcuların "Rüştü abisi" dir.. 4-O halen türkiye liglerinin en iyi kalecisi dir.. |
beyler dünkü maçtada rüştü süperdi |
Kesinlikle haklısın İrfan Abi....Türkiye'de bir tane daha Rüştü gibi kaleci yok, olabileceği de meçhul... |
Alıntı:
Ayrıca; Rüştü FB den önce BJK 'a geliyordu.Trafik kazasında yaralandı.BJK vazgeçti,FB aldı .İnsani açıdan bakılırsa hak yerini şimdi buldu diyesim geliyor,ilahi adalet veya kısmet nasip herneyse...Bugün BJK ta olduğuna göre en iyi şekilde sahip çıkalım.Tecrübesinden yararlanalım,yanındakileri yetiştirelim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar,ben bu arkadaşın problemini anlıyorum,zaten seçtiği nick ten belli.Eğer sizler rüştü'yü sevmiyoruz deseydiniz o sıkı bir rüştü fanatiği olacaktı..Dikkat çekmek ve dikkate alınmak dürtüsü ile yapıyor.. Verdiğiniz her mantıklı cevaba ters ve kaba cevap vereceğinden kuşkunuz olmasın..çok da ileri giderseniz valla memati gibi kafanıza sıkıverir.. Bence çok önemsemeyin ve bu konuda da artık ona cevap yazmayın,memati kardeşimi de sinirledirmeyin..zaten onu polat abisi yakında bi göreve yollar,bizde kurtuluruz... |
Evet herkes kendi adına konuşsun , bende seviyorum kendisini.Yok biz takımda illa bir sorun çıkarmak istiyoruz diyorsanız , bu durumda Rüştü'nün Beşiktaşlılığı değil sizin Beşiktaşlılığınız tartışılır..! |
rüştü beşiktaş takımının futbolcusudur bundan ötesi yok geçmişte fenerde oynamış olabilir ama bu gün bizim için ter döküyor rüştünün nereden geldiği kiminle konuştuğu kimseyi ilgilendirmez o beyefendidir onun efendiliğine ve ahlak yapısı tartışılmaz bile ama benim görüşüme göre bizim için yetersiz artık onun dışın da fenerden geldiği için ona bir şey diyemem kimsenin de bir şey demeye hakkı yok herkes fikrini yazabilir ama yazarken dikkat etsin. |
rüştü benim favori adamım bazı hataları olabilir ama kim ne derse desin rüştü hakikaten çok iyibir kaleci |
Çokta rahat ısındık.Eziklerden aldığımız en iyi futbolcu. |
rüttü kişilik olarak cok ıyı bır ınsan tam bir profesyonel takımın abılerınden her futbolcu gıbı oda hatalar yapabılır ustelık bu sene formda guzle kurtarıslar yapıyor oyuna topu cok guzel sokuyor hersey guzel gıderken bunlar tartısılmamalı konu kapatılmalı |
Alıntı:
|
konuyu bireysel tartışmaya çevirmeyelim lütfen. Herkes ısınmak yada ısınmamak konusunda kendi karar verebilir... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:27 . |