![]() |
Rüştü' ye ısınamadık... vallaha arkadaşlar bizler bu rüştüye bir türlü ısınamadık ,bir türlü içimize sindiremiyoruz bu adamın beşiktaşımızın kalesinde olmasını...heleki geçen seneki derbi macından sonra ,fenerli kemal ile birlikte bıyık altından güle güle sahadan cıktığını gördükten sonra tamamen güvenimiz bitmiştir bu adama karşı...hakanın kaleye geçmesini istiyoruz,takım zaten gol yiyor ya, en azından hakan yesin golleri... |
Ben çokkk seviyorum şahsen Rüştü'yü...Hiç bi kaleciye değişmek istemem. Hem 8-0 ı unutamıyorum,tabii ki faturası kaleciye kesilemez biliyorum,ama saygı duyarım bunlar benim görüşüm. |
rüştü türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olmasının yanında çok profesyonel,çok beyefendi,çok kaliteli bir kişiliğe sahiptir.bu tarz şeyleri yakıştıracağın belki de en son adamdır türkiyede rüştü.hatırlayın aynı muamele cordobaya da yapılmıştı hiç haketmediği halde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan ve beşiktaşı çoook seven cordoba koşarak kaçtı türkiyeden..bırakın bu işleri artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mamaty kardeşim,görüşünüze saygı duyuyorum tabii ki. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Isınamadık değil ısınamadım diyeceksin. Ben seviyorum Rüştü'yü. Gerek efendiliği gerek hal ve hareketleriyle Beşiktaş'a yakışıyor.. Kaleciliğini zaten çok beğenen bir insanım. Yineliyorum ''Z'' değil ''M''.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Rüştü iyi bir insan ama artık iyi bir kaleci değil... Ondan geçti bu işler.. |
Rüştü efendi adamın teki. Ydiği yere ihanet etmeyecek bir adam. Rüştüde adam gibi adam bence ki ne derse desin. |
turkıyenın gelmıs gecmıs en buyuk kalecısı rustudur. aslında bızım bu kadar buyuk bır kalecıye sahıp olmamızdan buyuk bı onur duymamız gerekırken bız kalkmıs adamın fenerbahcelılıgını tartısıyoruz. o zaman besıktasa gol atan futbolcularıda transfer etmıyelım gol attıktan sonra sevındıklerı ıcın. konuyu acarken de herkes adına degıl kendı adımıza acarsak konuları daha ii olur |
Rüştü sırf Fenerbahçe'de oynadı diye böyle saçma konuları gündeme getirmeye gerek yok. Nobre için de aynı şeyler söylendi, sonuçta hepsi işini yapıyor. Kimse şu günlerde taraftarı oyuncular aleyhine kışkırtmaya çalışmasın, Rüştü haketmese bu formayı giymezdi zaten.. |
Alıntı:
|
rüştü artık yeşil sahalardaki miladını çoktan doldırdı emeklilik için cukkayı dolduruyor zamanında türkiyenin en iyisi idi ama artık emekli oldu beşiktaşın bu sene iki kalecisi de iyi değil ben seriç yerine bir kaleci alınacağı düşündüm ama maalesef öğle olmadı cordoba gibi mırmiç gibi bir kaleci lazım bize bu kalecilerin yaptığı hataları göreceksiniz bu sene |
bence antalya maçındaki performansı müthişti 2 gol yedi ama bunlar defansında hatalarıydı kurtardığı pozisyonlar harikaydı yanii walla bizim kalecimiz gibi yok yanii |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaş'a evvelde veya şimdi bir saygısızlığını görmedim Rüştü'nün. Hala farkına varamamış olabilirsin ama Rüştü BEŞİKTAŞ forması terletiyor. Senin mantığınla cevap vereceğim, belki daha iyi algılarsın ;) Rüştü gol yediği zaman alkışlarsın, fenerli ya hoşuna gider... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Rüştü'yü sevme nedenim efendiliği, karakteridir. Pascal apayrı birşey. Zaten burada Pascal'ı, İlhan'ı, Şifo'yu , Tayfur'u sevdiğim gibi Rüştü'yü sevdiğimden, onlarla aynı yerde tuttuğumdan bahsetmiyorum.. Şuanda Beşiktaş forması giyiyor, elinden geleni yapıyor, ter akıtıyor Beşiktaş için. Ben bu adamı niye sevmeyeyim? Sen ısınamamış olabilirsin. Niye ısınamadın diyecek halim yok. Aynı fikirde değiliz, hepsi bu.. Celallenmeye hiç gerek yoktu. Kimsenin tuttuğu takımdan emin olamayız bu arada. (ALt yapıdan gelenler hariç) Başta Hakan Arıkan'ın. |
mamaty anlaşılan burada huzursuzluk yaratarak prim yaratmak niyetindesin. Rüştü kötü kaleci, Rüştü Beşiktaş'lı değil diyorsun, peki o zaman bu konuyu kulüp yetkililerine ilet eğer haklıysan zaten senin yolundan giderler. Fenerbahçe maçı sonrası gülüyordu diyorsun, bunu sadece Rüştü'den mi gördün? Sana göre gerçek Beşiktaş'lı olan oyuncular Liverpool'dan 8 yiyip Avrupa'ya rezil olduktan sonra oturup ağladılarmı peki? Hepsi işini yapıyor, kimse bilerek kendini rezil etmeye uğraşmaz. Sen ne kadar saçma sapan başlıklar açsanda Rüştü Beşiktaş'ın kalecisidir ve Türkiye'nin son yıllardaki en büyük yeteneğidir. Burada huzursuzluk çıkarmak için daha fazla çabalama istersen.. |
Türkiye'nin en iyi kalecisi bizde, bu kadar açık ve net...Kimseylen tartışmaya giremem bu konu hakkında... |
Rüştü bir profesyonel.Güvenim tam. |
Alıntı:
|
Bu dediğin adamların başarısı nedir? Hangisi Dünya Kupası, Barcelona forması, Avrupa Şampiyonası görmüş? Asıl sen komiksin :) |
Alıntı:
|
Ne kadar süredir olduğu önemli değil, halen onu geçecek başarılar yakalayan çıkmadı. Daha iyisi gelene kadar en iyisi Rüştü'dür. Burdaki herkeste aynı görüşte zaten, Rüştü hiçbir zaman takımını satmaz, rakibe saldırmaz, saha dışında boş laflarla piyasa yapmaz. Bunu herkes biliyor, o yüzden de halen Türkiye'nin 1 numarasıdır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rüştü nün daha neleri var burda yazıyodu da nerdeydi bende sevmiyorum rüştüyü |
o senin yorumun, kendi yorumlarınızı büyük bir topluluğun yorumuymuş gibi lanse etmeye çalışmayın... |
rüştü fenerde oynadığı dönemde bile rüştüyü seviyordum ben.geçen yıl mehmet yozgatlı transferine üzülmüş ancak rüştü transferine sevinmiştim.rüştü bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden birisi. |
rüştünün kaleciliği ve adamlığı TARTIŞILMAZ.. |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |