![]() |
Arkadaşlar,ben bu arkadaşın problemini anlıyorum,zaten seçtiği nick ten belli.Eğer sizler rüştü'yü sevmiyoruz deseydiniz o sıkı bir rüştü fanatiği olacaktı..Dikkat çekmek ve dikkate alınmak dürtüsü ile yapıyor.. Verdiğiniz her mantıklı cevaba ters ve kaba cevap vereceğinden kuşkunuz olmasın..çok da ileri giderseniz valla memati gibi kafanıza sıkıverir.. Bence çok önemsemeyin ve bu konuda da artık ona cevap yazmayın,memati kardeşimi de sinirledirmeyin..zaten onu polat abisi yakında bi göreve yollar,bizde kurtuluruz... |
Evet herkes kendi adına konuşsun , bende seviyorum kendisini.Yok biz takımda illa bir sorun çıkarmak istiyoruz diyorsanız , bu durumda Rüştü'nün Beşiktaşlılığı değil sizin Beşiktaşlılığınız tartışılır..! |
rüştü beşiktaş takımının futbolcusudur bundan ötesi yok geçmişte fenerde oynamış olabilir ama bu gün bizim için ter döküyor rüştünün nereden geldiği kiminle konuştuğu kimseyi ilgilendirmez o beyefendidir onun efendiliğine ve ahlak yapısı tartışılmaz bile ama benim görüşüme göre bizim için yetersiz artık onun dışın da fenerden geldiği için ona bir şey diyemem kimsenin de bir şey demeye hakkı yok herkes fikrini yazabilir ama yazarken dikkat etsin. |
rüştü benim favori adamım bazı hataları olabilir ama kim ne derse desin rüştü hakikaten çok iyibir kaleci |
Çokta rahat ısındık.Eziklerden aldığımız en iyi futbolcu. |
rüttü kişilik olarak cok ıyı bır ınsan tam bir profesyonel takımın abılerınden her futbolcu gıbı oda hatalar yapabılır ustelık bu sene formda guzle kurtarıslar yapıyor oyuna topu cok guzel sokuyor hersey guzel gıderken bunlar tartısılmamalı konu kapatılmalı |
Alıntı:
|
konuyu bireysel tartışmaya çevirmeyelim lütfen. Herkes ısınmak yada ısınmamak konusunda kendi karar verebilir... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:49 . |