![]() |
Alıntı:
|
Sixten Weit bence.. |
McDonalds diye bir santrfor gelmişti. 45 dakika oynadı gitti. |
tabikide gordon... |
hengen vardı bir de :D http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1999...por/20spo1.jpg |
en kötüsü herhalde Nartalloydu hatta alındığı dönem hiç unutmuyorum alt yazı geçmişti tv de Beşiktaş arjantin milli takımının yeni yıldızını aldı diye sonraki hafta Arjantin milli takımının teknik direktörüne sormuşlardı ve oda tanımadığını söylemişti bu futbolcuyu işin daha enteresan kısmı kendisi Beşiktaşımıza arjantin 2. liginden gelmiştir.O dönemlerin büyük menajer kazıklarından.. |
Alıntı:
|
Valla Osvaldo Nartallo diye biri vardi ilk geldiginde uzun saclarina bakarak iyi bir futbolcu oldugunu düsünmüstük sonra cocuk top oynamaya baslayinca gördük ki cocugu Toptanci Halinden getirmisler:) Hatta bir macta top ona carpip gol olmustu:) |
bence gordon :) elimizde patlamıştı |
Gordon tabiki:D |
son yirmi yılda 20 yabancı vardır ii olan gerisi fiyasko hatırladığım o kadar oyuncu var ama en kötüsü gordon du çünkü adamın diğerlerinden farkı gözünden sorunlu olduğu halde alınmış beşiktaşa tam fiyasko yani |
Alıntı:
:D:D:D:D |
ailton :D bence tabi :D |
http://www.sporx.com/images/galeri/2...4291ce1070.jpg NARTALLO OSVALDO Babamdan dinledim dün akşam.. Yeni Kempes diye getirmişler adamı.. Oynadığı sezon BJK ın en golcülerinden biri olmuş. Ama attığı goller birbirinden esrarengizmiş.. Burun, Yanak, Kaval Kemiği, Dil, Diş, Göz her yeriyle gol atarmış adam.. Fener maçlarını çok severmiş oynadığı 2 Fener maçında 4 gol atmış..Babam öyle diyo :) |
gordonnnnn we yerli olarak burak |
ya kusra bakma ama biz sadece gelmiş geçmiş iyileri saysak o daha kolay :D :D:D :D :D :D |
tabikide gordon schildenfeld:D:D |
McDonalds'tı sanırım adı, Walsh ve Wilson'le gelmişti. En kötüsü McDonald'dı, bir maçta 10 muydu 20 dakika mıydı neydi o kadar oynadı sonra gitti... |
gordonn.. |
baki mercimek |
Alıntı:
|
bence higuen ve gordon |
maldıroşano !!! |
Kesinlikle Gordon ... Ben yanarım yanarım Carew'i nasıl sattığımıza yanarım.Ah Carew ah ...Şimdi hala BJK'de olsaydı harika olurdu ... |
ailton |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
abilerim okurken şoke oldum valla . doğru olamaz söyledikleriniz ya :D film çekmek lazım bu olaylara :D |
peter kjaer... |
gordon aklıma gelio.aklımdan tiksindim. |
sellami diye bir defans vardı hatta zor gonderdıydık elımızde kaldı dıye hatırlıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kötü olan yabancı hemen gittiği için hafızalar da yer etmiyor ama son yıllarda bence YOULA |
1.arild stavrum 2.sixten |
bence cristopher ohen :D |
tuna |
bencce gordon...:p |
tabii ki gordon.tek geçerim! |
bazı arkadaşlar hguen demişler ama higuen gelecek vadeden bi oyuncu adam şuan arjantin liginde indipendiente de oynuyo. bizde biraz uyum sorunu oldu bence . |
baki mercimek üzerine berbat oyuncu tanımam :D |
işte bole bi konu bole rezil edilir :D arkadaş en kotu yabancı yazmış cogu arkadaşta yerli futbolcuları yazmış hay allahım ya :D |
Türkiye`de Saat: 08:52 . |