![]() |
Beşiktaş ' a gelmiş en kötü yabancı futbolcu kim ? Beşiktaş ' a gelmiş en kötü yabancı futbolcu kim ? |
Bence Francesco Peru lu bi kabzımal vardı :) orta yuvarlaktan dışarı çıkmıyodu yürüyodu. koşarsam eririm diye korkuyordu heralde :):) |
gordon ayrıca letchkovda beklenenı veremedı o da tam bı fıyaskoydu |
letchkov şu gargamele benzeyen kel değilmi geberik görünümlü olan:) o futbolcumuydu bee:) malzemeci değilmiydi :) |
Marinho diye birini almışlardı Noumayı ilk yolladıkları zaman.. Zenci.. 1 maça çıkıp gitmişti herif.. Sixten Weit... ise çok büyük umutlarla gelmişti Hertha dan.. O da tam bir fiyasko olmuştu.. |
tabiki gordon, tam bi skandal |
Babamın anlattığına göre Nartallo Osvaldo :D:D |
gordon ve siyahi bir futbolcu vardı adını unuttum geçen sene :D |
juanfran unutulmus sanırım:) |
|
youla:D:Dbize gelince berbat olanlardan;) |
Gordon, Ailton, Juan Fran, Maldarasanu, bi tane 90-100 kilo bi kaleci almıştık, Danimarkalı, o da fiyaskoydu valla...Kajer mi neydi, maşallahı vardı yanii... |
Juanfran iyi futbolcu yapmayın ya :D:D Geçen yılki siyahi Diatta. Maldarasanu vardı birde, ne olduğunu anlayamamıştık :D |
Bombacı juanfran:D |
İyi futbolcuydu evet, ama bizde oynayamadı, tank gibi adamdı...Ailton'da öleydi zaten, iyiydi; ama gördük işte, o da fiyasko...Onunda maşallahı vardı, Hamza Yerlikaya gibiydi maşallah... |
en önemlisini unuttuk kaleci runye:D |
Baki mercimek diyorum ondan kötü futbolcu dünyaya gelmedi |
Zaten fiyaskolara alıştık artık Ve halada görüyoruz her transfer döneminde.. |
O kategoriye Kleberson'u da dahil edebiliriz ama onlar beklentileri karşılayamayanlar sadece. Efsane Tolga Doğantez :D |
Kleberson bize gelipte oynamayanlardan:) Yoksa kaliteli bir futbolcuydu Ama anlayamadıgım bir şey var bize gelen kaliteli oyuncular nedense sönüyor Bunun nedenini çözmek neredeyse imkansız |
Alıntı:
He he Kajer.. Adam ülkesinde yılın kalecisi seçilirdi milli takımda filan.. Bize gelirdi mal gibi oynardı.. Nerden bulup aldılarsa Peter Kajer mi ne:D Yalnız konu yabancı futbolcu.. Türk yazanlar da var fazlasıyla.. |
en berbatını söyliyim aklıma geldi DİATTA . Canlı izledim herifi tam bir kalas :D |
gordon higuain |
gordon |
Gordon olabilirr |
tabiki osvaldo nartallo |
ali tandogan :D tabi ki gordon, ditta, maldarasanu,juanfran, osvaldo, runye, stavrum, kursat, ohen, tolga ... baska aklima gelirse yazarim ..=) |
Gordon.. |
klebersona bi kanım ısınamadıydı yah- |
aslında o kadar warkı saymakla bıtmez ama nedense bız zencı sewdıgımız ıcın beklentılerımızde onlarda daha buyuk oluo kotu oynayınca adam kotu topcuda olsa bız kendımızı ıı olduguna sartlandırdıgımızdan balon cıkıo en basta youla aılton kleberson gordon weıt ama kajer ı unutamıorum asper gbı kalecenın besıktastakı omrunu bıtırdı asperı tercıh etseydı daum bugune kadar kalede hıc problem yasamazdık adam 5 mac gol yemedı kaleyı dewraldıgında kajer sakatlıktan donunce tekrar kaleye gectı daumun aklına sasarım |
nartollo osvaldoooooo...fenere kaval kemiği ile gol bile atmıştı bu adam ya... |
zeyer, nartallo stüne tanımam. Soru eğer yabancı diye olmasaydı, kesinlikle baki derdim. Adam kırmızı kart görünce mutlu oluyodum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet myhre ydı yanlıs yazmısım sanırım kusura bakmayın ama asper 10 numara kalecıydı wan der sarı anımsatıo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zafer demiray-nartallo-tamer tuna-marinho-sixten weit-arild stavrum .bildiğim ve duyduğum kadarıyla.;) |
Çok var hangi birini sayalım. :D Günümüzde Diatta-Higuain Geçmişte Kleberson,Ailton,Osvalda,Juanfuran, Ha en önemlileride: Del Bosque-Tigana :D:D:D:D |
gordonnnn |
bence maldraşanu isme bak !en önde bence flama tutuyo bence:D |
Türkiye`de Saat: 05:19 . |