![]() |
akılı ol serdar özkan besıktas forması kutsaldır nasıp olmaz herkese o formanın degerını ancak gıttıkten sonra anlasılırrr. bu kutsal formayı kım terletmedı kı pascal nouma ılhan mansız sergen yalcın danıel amokachı vb. bu oyuncular besıktas tarıhıne gecmıstır . serdar ozkana gelınce bu genc yasta bu kutsal formayı sırtına gıymenın degerını anla . kendını ıkıde bır yerlere atma . top kaptırdıgında hakeme el kol hareketı yapacagına topu pesınde kos topla gıderken topun sıpomunu arama basıt oyna . fazla adam gecene fazla gol vermıyolar .artık kendıne gelmenı daha guclu besıktasa yarar saglayacak kıvama gellll yoksa bır gun bu buyuk camıanın kapısında bulursun kendını NOT: bu uyarı tum genc oyuncular ıcın de gecerlıdır |
kararsız kaldım |
Senin söylemene gerek yok Ertuğrul Hoca görüyor herşeyi ... |
dun fena sayilmazdi ama 2 senedir diyorum daha basit daha yardimlasmali oynamali eger zamaninda yaparsa son hareketini cok buyuk bir yildiz olacak |
başlık çok çirkin.arkadaşım sen teknik direktörmüsün?adamın oyununu ertuğrul sağlam beğenmiyorsa forma vermez!... |
teknık direktorlukle alakası yokk kardesımm sadece gordugumuzu ve uyarımızi yapıyoruzz hersey besıktas ıcınnnndır |
Alıntı:
|
bız sadece uyarı yaptık abıcımmm uyarı dınlerse kendıne yararı var bana degıll korkma abıı yuzune derız besıktas ıcın bız herseyıde yaparız bızım amacımız besıktasın ıııı yerlere gelmesıdır. keske herkes pascal gıbı olabılseeeee |
Topu cok ayaginda tutuyor. Ne zaman pas verecegini ögrenmesi lazim!!! |
O kadarda değil, belli bir düşüş yaşasa neyse, haklı oalbilirsiniz belki, ama şimdi değil, sonuçta daha bir maçta kötü oynamış, ondan önceki karşılaşmalarda iyiydi yine... |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |