![]() |
akılı ol serdar özkan besıktas forması kutsaldır nasıp olmaz herkese o formanın degerını ancak gıttıkten sonra anlasılırrr. bu kutsal formayı kım terletmedı kı pascal nouma ılhan mansız sergen yalcın danıel amokachı vb. bu oyuncular besıktas tarıhıne gecmıstır . serdar ozkana gelınce bu genc yasta bu kutsal formayı sırtına gıymenın degerını anla . kendını ıkıde bır yerlere atma . top kaptırdıgında hakeme el kol hareketı yapacagına topu pesınde kos topla gıderken topun sıpomunu arama basıt oyna . fazla adam gecene fazla gol vermıyolar .artık kendıne gelmenı daha guclu besıktasa yarar saglayacak kıvama gellll yoksa bır gun bu buyuk camıanın kapısında bulursun kendını NOT: bu uyarı tum genc oyuncular ıcın de gecerlıdır |
kararsız kaldım |
Senin söylemene gerek yok Ertuğrul Hoca görüyor herşeyi ... |
dun fena sayilmazdi ama 2 senedir diyorum daha basit daha yardimlasmali oynamali eger zamaninda yaparsa son hareketini cok buyuk bir yildiz olacak |
başlık çok çirkin.arkadaşım sen teknik direktörmüsün?adamın oyununu ertuğrul sağlam beğenmiyorsa forma vermez!... |
teknık direktorlukle alakası yokk kardesımm sadece gordugumuzu ve uyarımızi yapıyoruzz hersey besıktas ıcınnnndır |
Alıntı:
|
bız sadece uyarı yaptık abıcımmm uyarı dınlerse kendıne yararı var bana degıll korkma abıı yuzune derız besıktas ıcın bız herseyıde yaparız bızım amacımız besıktasın ıııı yerlere gelmesıdır. keske herkes pascal gıbı olabılseeeee |
Topu cok ayaginda tutuyor. Ne zaman pas verecegini ögrenmesi lazim!!! |
O kadarda değil, belli bir düşüş yaşasa neyse, haklı oalbilirsiniz belki, ama şimdi değil, sonuçta daha bir maçta kötü oynamış, ondan önceki karşılaşmalarda iyiydi yine... |
Serdar böyle oynayacaksa takıma hiçbir katkısı yok gerçekten , bal yapmayan arı gibi. Çok koşuyor ama sonuç yok. Kanatta oynamasına rağmen bir adam geçip sıfıra indiğini , gollük bir orta yaptığını görmedim. Bunda , sistem nedeniyle rakip o kanadı iki kişi kapatırken Serdar'ın tek kalması da etkili olabilir , Serdar'ın kapasitesinin bu kadar olması da ... Hangisinin doğru olduğunu zaman gösterecek. Ama ben şu görüntüyle teknik direktör olsam Serdar'ı oynatmazdım |
biz bu kutsal formayıda seviyoruz içindekileride . akıllı ol falan ayıp yani sonuç olarak o bir kartaldır |
Topu ayaginda çok fazla tutuyor, biraz daha pasli oynamasi gerekiyor. |
[quote=Karetta2002;817073]... yiyorsa gidip yüzüne söyleyin yada doğru dürüst yazı yazın..Pascal ayakları ile holiganlık yapmayın... lütfen bü üslüpta yazı yazmayın bu forumda,kahve ağzı ıle yazılar yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi... |
ben serdar özkan olsam ve bu başlığı görsem : soğurum vallaha Beşiktaş taraftarından . yanlış. Her yiğidin bir yoğut yiyişi var. zaten kendiside diyor Delgado dan çok şey öğreniyorum diye.. zeki ve hızlı bir ayağı var ayrıca bence... |
Yavaşşşş.... Ne bu ya? Her gün bir futbolcu için, akıllı ol, haddini bil, sen kimsin ki? tarzında başlıklar açılıyor. Beşiktaş formasını terleten futbolcu için 10 düşünüp 1 yazılmalı. Terbiyesizliğin lüzmu yok. Saçma bir konu ama şu noktada birşey söylemek istiyorum. Bu formanın değerini en iyi bilen futbolcuların başında geliyor Serdar Özkan. |
Alıntı:
iiki bi trabzonla berabere kaldık.Yenilsek ne olacaktı acaba |
sezon basındayız daha cok uzun bı yolumuz var bazı futbolcular bazı donemlerde formsuz olurlar ama bu boyle gıdıcek degıl yorum yaparken yargısız ınfaz yapmayın arkadaslar. bu sene bırlık olma zamanı |
Dün kim iyiydi ki :S Serdar ve Aydında ısrar etmek Gelecek için önemli.. |
Alıntı:
Aydın ümit milli takımda attığı golleri ve asistleri duyunca da böyle mi düşündün. Serdar özkan bir maçta bi kaç hata yaptı diye bu kadar ağır ithamlarda bulunmak boş düşünmekten başka birşey değil Adam iyi oynayınca ''Helal sana'' demesini bilirsiniz.hatalı oynayınca sövmekten beter edersiz. Kolpa basın bizi yerden yere vuruyor eline geçen her fırsatta.Bari biz bunu yapmıyalım arkdaşlar.Lütfen mantıklı düşünelim |
Arkadaş kötü bir şey dememişki yaf, ısrar edilmeli demiş bu çocuklarda..:).. |
anlatmak istediğini çok iyi anlıyoruz ama böle tehdit eder gibi konuşmak haddimize değil ... |
başlık,üslup hoş deil ama doğru söylüyosun, çok artis oynuyo ayağa oynaması, pozisyonları zorlamaması lazım. tekniğini takım menfaati için kullanmalı: örnek:tello, aydın.. |
herkes baslıga takmıs kafayı ıcerıgıyle ılgılenen yokkk tabıkı serdar ozkanın en ıyı yerlere gelmesını ısterızzz ama bu kafa yapısıyla bıraz zor gıbı gozukuyor konuyu acarkende serdar ozkanın sadece trabzon macının degerlendırmesını yapmadımm bu uzun bır gozlem sonucu serdar ozkanı ben kıralıkende takıp eden bırıssıydımmm |
Alıntı:
Yazdığım cümleden nasıl bir anlam çıkardın.. Çözmüş değilim.. : ) İyice özümseyerek baştan oku 2 cümlelik yazıyı.. Bak bakalım düşüncelerimizin yönü ne tarafa bakıyor ? Ha yine anlamazsan gel tek tek açıklıyim ben : ) Başka da birşey diyemicem : ) |
Alıntı:
Ben yanlışş anlamaşımm.Özürr :D |
Yok sorun değil : ) |
Topla çok oyalanıyor + ne bir olumlu ilerye dönük pasını nede bir ortasını gördüm Trabzon maçında.... Kendisini toparlaması lazım. Aynı şekilde Aydın da berbattı... |
eleştirilerinde haklısın ama üslup konusunda ağır kaçmışsın... Serdarda Aydında oldukça genç oyuncular ve onlarında hataları olacaktır... Bize düşen ise iyiyi iyiken değil kötü olduğunda da desteklemektir... Elbet oyuncularımızda hatalarını görüp daha fazla çalışacak ve takımımıza daha faydalı olmaya çalışacaktır... |
bız bazen gercekelrı unutuyoruz . bır arda turan gercegı var turkıyede adam dıyorkı ben calım atmasını serdar ozkandan ogrendım futbol oynamasınıda o ogrettı .arda turan gun gectıkce uzerıne bırseyler koyarken hocası oollan serdar ozkan ne koydu uzerıne benı uzen olay buuu bu konuyu acmamın sebebıde budur . arda mıllı takımda banko oynaraaken serdar ozkan 18 gıremıyorr bunu tartısmamaız gerekır .gınede altyapımıza onem vermelıyız |
arkadaslar ben zaman gazetesinin muhabirini taniyom izindeyken onla gittik istanbulda bana dedi rapörtaj yapacam serdar özkanla tmm olur dedim gittim yanina serdar özkan cok ama cok simarik bi tip kendini simdiden efsane görüyo rapörtaj da diyo ARDA´ya ben ögrettim CALIM atmayi ama cok disiplinsiz bence bu adam bjk nin futbolcusu olamaz |
valla devamliligi yok bi mac iyi bi mac kotu....... |
godugunuz gıbı arkadaslar serdar ozkan gun gııtıkce kotu ye gıdyor ama ogrencısı arda turanda parlıyor bu nasıl bı celıskıdır bır turlu anlayamadım dun kı sıvas macı gosterdı kı ayakta bıle zor duruyor en kısa zamanda toparlanmasını bjk yararlı bır oyuncu olması dılegıyle |
çok çalıma girdiği topu ayağında çok tuttuğu kesin ama adamıda oynatmıyolar ki çalım attığı adam direk faulle indirio yere napsın hataları var yok değil ama btn hatalarda onun değilki |
Bu çocuğun ne top tekniği var ,ne bir adam geçebiliyor , ne şut atabiliyor , ne defansif özelliği var , büyük takımda oynamasını gerektiren hiçbir özelliği yok. üstüne basa basa söylüyorum , sadece saç sallayıp hiçbir işe yaramadan deli dana gibi koşuyor. Altyapıadan yetişmiş olmasından dolayı bugüne kadar sempati gösterildi ama gerçekçe,çi olmak gerekirse büyük takım oyuncusu değil. |
iyi adam ama bazen saçmalıyor. |
ßencede kesinLikLe ßize katkısı ßi cok zaman yhoq..war mı yhoq mu ßeLLi deqiL..ßence dewre arasında qöndereßiLir onu denizLi.. |
Alıntı:
|
ıste bu serdar ozkan onun yasındakıler takımı sırtlıyor bızımkısı ıse yerınde sayıklıyorrr artık o 21 no gıyme sana yakısmıyor o bızım pascalı noumanın no formasııı sen baska no gıyyyyyyyy 21 kırtletme |
Yollayin gitsin su adami yeter yaa!! |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |