![]() |
Arkadaş kötü bir şey dememişki yaf, ısrar edilmeli demiş bu çocuklarda..:).. |
anlatmak istediğini çok iyi anlıyoruz ama böle tehdit eder gibi konuşmak haddimize değil ... |
başlık,üslup hoş deil ama doğru söylüyosun, çok artis oynuyo ayağa oynaması, pozisyonları zorlamaması lazım. tekniğini takım menfaati için kullanmalı: örnek:tello, aydın.. |
herkes baslıga takmıs kafayı ıcerıgıyle ılgılenen yokkk tabıkı serdar ozkanın en ıyı yerlere gelmesını ısterızzz ama bu kafa yapısıyla bıraz zor gıbı gozukuyor konuyu acarkende serdar ozkanın sadece trabzon macının degerlendırmesını yapmadımm bu uzun bır gozlem sonucu serdar ozkanı ben kıralıkende takıp eden bırıssıydımmm |
Alıntı:
Yazdığım cümleden nasıl bir anlam çıkardın.. Çözmüş değilim.. : ) İyice özümseyerek baştan oku 2 cümlelik yazıyı.. Bak bakalım düşüncelerimizin yönü ne tarafa bakıyor ? Ha yine anlamazsan gel tek tek açıklıyim ben : ) Başka da birşey diyemicem : ) |
Alıntı:
Ben yanlışş anlamaşımm.Özürr :D |
Yok sorun değil : ) |
Topla çok oyalanıyor + ne bir olumlu ilerye dönük pasını nede bir ortasını gördüm Trabzon maçında.... Kendisini toparlaması lazım. Aynı şekilde Aydın da berbattı... |
eleştirilerinde haklısın ama üslup konusunda ağır kaçmışsın... Serdarda Aydında oldukça genç oyuncular ve onlarında hataları olacaktır... Bize düşen ise iyiyi iyiken değil kötü olduğunda da desteklemektir... Elbet oyuncularımızda hatalarını görüp daha fazla çalışacak ve takımımıza daha faydalı olmaya çalışacaktır... |
bız bazen gercekelrı unutuyoruz . bır arda turan gercegı var turkıyede adam dıyorkı ben calım atmasını serdar ozkandan ogrendım futbol oynamasınıda o ogrettı .arda turan gun gectıkce uzerıne bırseyler koyarken hocası oollan serdar ozkan ne koydu uzerıne benı uzen olay buuu bu konuyu acmamın sebebıde budur . arda mıllı takımda banko oynaraaken serdar ozkan 18 gıremıyorr bunu tartısmamaız gerekır .gınede altyapımıza onem vermelıyız |
Türkiye`de Saat: 11:35 . |