![]() |
birde maç bittikten sonra rahat tavırları yok mu gelde küfür etme |
serdar ozkan cok bencil bence.. takım için oynamalı brzda.. |
serdar sana sezon başından beri sabrediyoruz artık yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
|
serdar özkan ya topla kendini ya da git . |
o artık toplancak halde değil defolsun tek kelimeyle!! |
Bye bye Serdar. Sana hiç bir zaman isinmadim, isinmam da. Isin yok Besiktas'ta, astalavista. |
senı bastan uyarmıstık serdar ozkan ama sen bızı dınlemedın kendı kafana gore hareket etmeye devam ettın .ankaragucu macında taraftarın ıslıklaması senı bu kadar uzmsın cunku takmıyorsun bu taraftarı takksaydın bu hallere dusmezdıınn |
Defolsun gitsin!! Fener macinda nsl 90 dakika sahada tuttu anlamadim!! Mustafa Denizli: Birde diyorku tamam Holosko yedek kaldi ama Serdar Ozkan kotu mu futbolcu? Evet haklisin kotu degil berbat!! |
Bu adamı yetiştirdik diye övünenler kimlerdi ya.. Bu adamı ben halı sahada bile oynatmam.. Top kontrolü vasat, dribling desen kimse rahatsız etmezse.. Futbol zekası ise Ajdar kadar .. Futbol fedrasyonu lisansını iptal etmeli.. Kulüple ilişkisi kesilmeli.. Altyapından yetiştirdik diye övünenlerin de kulüple ilişkisi kesilmeli.. Bu takımda Nihat KAHVECİ denen bir efsane doğdu.. Hala gururumuz.. O'nun tırnağı edemeyecek admaların ismi telaffuz bile edilmemeli.. Alt yapımız kimlere emanet.. ??? |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |