![]() |
görüldüğü üzere beşiktaş taraftarının çoğu tek ön libero istemiyooooor:)Avrupanın devleri bırakın çift ön liberoyu 3 önlibero ile oynuyorlar neredeyse.Dünkü maçlara baktım Chelseade Scolari tek forvet olarak anelkayı sürmüş sahaya ve ortayıda 3 savaşçı lampard deco ve obi mikel ile kapatmış.Inter yine aynı diziliş mourihnodan bahsediyorum hani nerdeyse bazılarının korkak diye tabir edecekleri:)Tek forvet ibrahimovic orta alanda cambiasso zanetti ve viera.. CHELSEA 4 atmış Inter de deplasmanda panayı 2-0 gibi net bir skorla geçmiş.Barca ve liverpool iki ön libero ile oynuyor.Liverpoolda leiva ve mascherano barca da keita ve xavi...Gerçi barcanın durumu zor bu sene öyle görülüyor.Çünkü liverpoolda gerrad var ön liberoların önünde ama barca iki forvetle oynuyor.10 numara bölgesini kesmişler diyebilliriz..Bu saatten sonra çıkıp çağ dışı dizilişleri savunmak futbola ihanet olur.. |
Alıntı:
ıhtıyacımız olan sadece bıras zaman we bu sısteme alısmak snra yolumuz acık |
o zaman ikiside hem hücumda hem savumada canavar gibi olsun fena mı olur..:D:D ben de az şey istiyorum hani....n'apiim en iyisi beşiktaşımda olsun istiyorum... |
Alıntı:
Bizim savunmamızın iyi gözükmesinin sebebi; bireysel olarak Zapo ve Sivok un kaliteLerinin yanında Holosko hatta Delgado nun bile takım savunmasına az ama çok yardım etmeleridir...Yani onların hırpaladığı adamlar yorulmuş vaziyette defansın önüne geliyorlar... .... |
Alıntı:
Gerçekten çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum tabiki bazı sıkıntılarda doğuyor örneğin boboyla orta sahanın arasında köprü olan delgadoya top gelmeyince destek gelmeyince bobo 4 lü savunmanın içinde kayboluyor buna gercekten bir çözüm bulunmalı ama yinede sabırla çift ön libero diyorum . . . Beşiktaş JK |
Alıntı:
|
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - E. Özkan* Uğur - S. Kurtuluş Holosko - Delgado - Tello Bobo Yedekler: Hakan, G. Zan, A. Tandoğan, Cisse, S. Özkan, Nobre, Batuhan. * E. Özkan'a solbekte şans verilmeli. Devre arasında İ. Üzülmez, Seric ve Tuna gönderilmeli. Sol tarafa sağlam bir adam alınmalı. |
Alıntı:
|
Bu biraz da transfer de bitiyor.. Beşiktaş'ın son yıllarda yaşadığı en büyük sorun savunmadan da ziyade çift yönlü bir orta saha.. Bu dinamo diye tabir ettiğimz Appiah tipinde bir oyuncu da olabilir..Pirlo, Xavi, Fabregas tipinde teknik bir oyuncu da.. Ha tabi bukadar kalitelisini getiremeyiz ama bu lige göre alabileceğimiz çok Xavi, Pirlo var.. Ertuğrul Hoca son maçlar da Cisseyi savunmaya yakın..Uğuru biraz daha ileri dönük oynattı ama ters tepti..Cisse de Uğur da ofansa katkı veremiyor..Ayrıca Uğur çok top kaybediyor ki o mevkii için en önemli hata olur top kaybı..Cisse genelde sağlamcı oynuyor..Ama yine de tam bir 1.sınıf oyuncu değil.. Vasatlarda dolaşan bir önlibero..Neri Cardozo diye bir yalan haber geçmişti yazın ortalarında.. Keşke öyle bir şey olsaydı da orta saha nasıl olur görürdü herkes..Cisse DMC düşünülürse iyi bir MC lazm.. Uğurdan MC olur mu .. Bu gidişle zor.. O bölgede sorun çözülürse ben rakip tanımayız diye düşünüyorum..Ama Sinan Engn ve Yönetim ısrarla bu eksikliği görmüyor yıllardır.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:40 . |