![]() |
Beşiktaşımız-G.Antep Maç sonucu tahminleriniz . . . Arkadaşlar Beşiktaşımızın bu hafta sonu oynayacağı gaziantep maçının sonucu nolur gol olursa golleri kim atar tahminlerinizi bekliyorum bakalım kim doğru tahmin edicek herkese teşekkürler şimdiden . . . Beşiktaş JK |
Benim tahminim 2-0 goller Bobo-Delgado Beşiktaş JK |
2-1 beşiktaş bobo holosko |
valla Antepinde puan durumu iyi diye kapanmayalım da- goller 3-4 bile olur. adamların eksiği var. |
1-0 ... HoloSko :) |
2-1 olabilir bizimki tello ve bobo olabilir onlarınkide bekir olabilir iretgün mü ne öyleydi galiba;) sadece tahmin tabi:)dakikada ekliim durun:D ilk gol tello 27.dk. bekir 49 bobo 74:D:D |
Alıntı:
bence 3 0 biter bu maç.açılış delgado sora bobo en sonundada bi tane holoskodan bekliorum.antepte çok eksik var rahat yenmemiz lazım. |
Alıntı:
iddaa da bugüne bugün ilk yarı ikinci yarı sonuçlu,m.united ın olduğu bi kuponda 550 lira kazanmış biriyim sölemesi ayıp:Dtamam ilk ve son olmuş olabilir okadar yüksek rakam ama sonuçta tuttu:D (buarada bekir den vazgeçtim:D) |
3-1 Bobo-Nobre-Cisse :) |
2-0 alırız delgado ve bobo atar golleri |
avantajla liderliği almamız lazımd |
Önemli Olan 3 Puan Ama Hiç Belli Olmicak Bir Maç... |
bende 2-0 diyorum nobre,holosko |
bence yine kısır bir maç sonunda 1-0 falan alırız. |
Gol Olmaz 0-0 diyorum :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2-1 bobo, holosko |
Skor 2-1 olacak tahminime göre. Delgado, Nobre ve Tabata olabilir gol sahipleri :) |
2-0 alırız holoskoyla bobo atar |
zor mac olucak tahminimce 1-0 yada 2-0 biz alırız golleride sürpriz isimler atar .. |
Alıntı:
|
gaziantepspor bu yıl büyük düşünen bir takım olması dolayısıyla istanbul'a gelen takımların aksine kapanmayacaktır, yozgatlı, deumi ve beto gibi 3 önemli oyuncusunun da olmayacağını düşünürsek körü körüne kapanmayacak bir gaziantepspor karşısında farklı bir skor alacağımızı düşünüyorum.. |
gaziantepspor bu yıl büyük düşünen bir takım olması dolayısıyla istanbul'a gelen takımların aksine kapanmayacaktır, yozgatlı, deumi ve beto gibi 3 önemli oyuncusunun da olmayacağını düşünürsek körü körüne kapanmayacak bir gaziantepspor karşısında farklı bir skor alacağımızı düşünüyorum-tabii sağlam, sezon başından beri savunduğu sisteminden dönmezse-... |
böyle devam ederse 0-0 hiçyoktan 1-0 alırız atarsa bobo yada holosko diyorum |
İnşallah Bakalım şu an maça 19 saat falan kaldı heyecan artıyorr . . . Beşiktaş JK |
2-0 alırız delgado holosko |
2-0 |
3 1 alırız. bobo 2 nobre 1, onlarınkini de tabata(!) atar. Bu adamı durdurmamız lazım! |
2-0 cisse delgado |
3-1 diyorum .. |
4-1 yeneriz bobo, 2 nobre,cisse |
2-0...Bobo ve Delgado... |
ilk yarı 1-0 ikinci yarı 2-0 goller serdar özkan ve delgado |
3-1 bobo,delgado,nobre |
4-0 alırız..Holosko 2 tane atar.. |
Gol yemeyiz bence.Bu maçı farklı da alabiliriz.3-0 diorm |
2-0 alırızz bobo-holosko :) |
BEŞİKTAŞ 3-1 g.antep goller:delgado,bobo(2)-tabata |
3-0 yeneriz 2 tane bobo 1 tanede mati atar |
Türkiye`de Saat: 19:00 . |