![]() |
Adidas'ın Hedefi Kartal http://www.haber1903.com/resim/manse...o_Branding.jpg Adidas gelecek sene Beşiktaş'ı giydirmek için kapıyı çaldı... Bu sene yaptığı forma çalışmalarıyla tüm Beşiktaşlıların beğenisini kazanan UMBRO ya ciddi bir rakip çıktı.Adidas yetkilileri gelecek sezon Beşiktaş'ın tüm branşlarını giydirmek için Beşiktaş Kulübünün kapısını çaldı.BEŞİKTAŞ'LI yöneticilerle ilk yapan firma yetkililerinin sponsorluk konusunda oldukça ısrarkı oldukları öğrenildi.Beşiktaş'ın mevcut sponsoru Umbro ile görüşmeen karar vermeyeceği ama Adidas firmasıylada pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Bunun yanında bu sezon forma satışları yönetimin yüzünü güldürdü.Bugüne kadar üretiler 30.000 formanıın 27.000 nin satıldığı kulüp yetkilileri tarafından HABER1903'E bildirildi.Taraftarların özellikle enine çizgili formalara yoğun ilgi gösterdikleri bildirildi. HABER 1903 Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz |
ilk defa umbro nun formasını beğendim |
şükürler olsun yarabbim :):):) |
İnşallah Adidas alır . |
bu yıl umbro ıı ıs cıkardı ama yınede adıdastan yanayım |
umbro bi bu sene güzel şeyler yaptı ama kaç sene sıkıntı çektik.hadi adidas alsında sağlam ve güzel ürünler kullanalım |
bence adidas alırsa ürün yelpazesi de geniş olur denemekte fayda var ;) |
aslında şöyle düşündüğümüz zaman adidas klubün maddi cıkarları ıcınde daha awantajlı sonucta umbro daha cok para werdı dıe ılla umbro ıle anlasmak zorunda dııller bırde urunden kazanılan parayı hesap edersek. Misal; Umbro anlasma ıcın 2 yıllıgına 2 mılyon euro wermıs olsun Adıdas 1,2 milyon euro wermıs olsun umbronun formaları 80 ytl desek adıdasınkıde yaklasık 90-95 ytl arası olur normal sartlarda bu taraftara bu yıl dısınde hep karsıydı umbroydu yanı yılların bı ozlemı war adıdas nıke pumaya. Umbornun forması 1 satarken adidasın formasının 3-4 satacagını dusunuorum o zamanda su anda 27.000 umbro forma satmıs kaynaga gore 27.000x1x80=2.160.000 ytl +2 milyon awro 27.000x4x95=10.260.000+1.2 miyon euro yanı tahmını aynı gelır klubun kasasına gırecek ama taraftarın ıstedıgı forma olacak taraftar mutlu olacak (biras matematık problemı gıbı oldu kusura bakmayın artık=) ) |
gerçekten bu sezon umbro iyi iş çıkardı ama bencede adidasın aLması daha mantıkLı ... |
biride bizi cola turka dan kurtarsın sevaptır yah |
umbro bu sene güsel formalar çıkardı ama taikide adidas diyorumm |
inş. ii olur |
Beşiktaşım İçin hayırlısı neyse o olsun ama tabikide ADİDAS ın Farkı Başka . . . Beşiktaş JK |
ilk defa umbro'nun formasini aldim bu sezon ... adidas daha iyi olur tabiki ... |
işin ilginç tarafı herkes umbrodan şikayetcı ama bu sene ıı ıs cıkardıgını soluo ama en ıı senesınde rakıp olarak adıdas gelıo=) |
Bende adidas veya nike ile anlaşılma taraftarıydım. Fakat bu markalar, ellerindeki 1. sınıf formaları üst düzey kulüplere yapıyorlar. Chelsea gibi. Bu yıl Nike'ın trabzona yaptığı formaları gördük değil mi? T-shirtten bir farkı yok... Umbro ise bizim için üretiyor. Örneğin geçen yılki arma forma. Çok mu iyiydi? Hayır. Ama bize özeldi. Kaldı ki bu seneki formalar çok güzel. Bu biraz da bizim elimizde, arz talep meselesi. Bu yıl araftar üstüne düştü ve iyi iş çıkarıldı. Renkli iki takıma bakıyorum. Çubuklu yaptıkları sırada, tek farkları birinde lacivert diğerinde kırmızı kullanılması. Gerçi onların forma reklamınında bu görünümde payı var ama olsun, onlarla kardeş kardeş giyinmek istemiyorum... |
Alıntı:
walla acıkcası ben fenerın porto macındakı formasını beğendim. bu yıla kadarda umbronun bıze yaptıgı formalar 2. sınıftı chelseanın formaları ıle bızım forma arasında dunya kadar fark wardı aslında bu markalar bıras taraftarın gondermıs oldugu tasarılar uzerınde dursa satısları 2-3 e katlar ama yapmıolar sanırım ayrıca sen bı spor urunu alırken adıdası mı tercıh edıosun yoksa umbroyu mu sonucta bu marka meselesı dııl almısken en ıısını alayım dıosun dııl mı? |
Alıntı:
marka olayına gelince, ayakkabı, eşofman vs her türlü alışverişte umbro ? adidas ? kıyaslamasında tercihim adidas olur. formayı da diğer ürünlerindeki kalitede yapacaklarsa ne ala. ama diyorum ya böyle olmaz. kalitenin yanında, görünüm de önemli.. Önümüzde trabzon örneği var, öyle olacağına umbroyla devam edilsin. neticede para sadece markasına ödenmeyecek. |
inş adidas olur...oh bee sonunda:) :D |
Alıntı:
|
Güzel bir haber gerçektende :) |
Alıntı:
Elbetteki, adidas,puma,umbro,lotto,nike koşacak kulübün peşinden, yarış olacak. Beşiktaş 'tan söz ediyoruz. Kim formasını üretmek istemez ki? Ama sırf adidas diye forma alacak kişilerin sayısı çok değildir. İnşallah en güzeli yapılır Beşiktaş için, bizde alırız... Ayrınca endüstriyel futbol konusunda sana katılmıyorum. Bu şekilde ayakta kalmayı bilmeliyiz. |
Bende adidas olsun isterim.Umarım alır |
Alıntı:
demıssın kı bu sekılde ayakta kalmayı bılmelıyız endustrıyellesen futbolda sorarım sana bana bıkac ornek wersene bu sekılde ayatkta kalan takım. tamam wardır ama bunlar artık yerel takımlardır bızde onlar gıbı olmak ıstemıosak cagın sartlarına ayak uydurmalıyız... |
Alıntı:
Her kulüp düzene ayak uydurabilir. Beşiktaş hariç... beni ilgilendiren sadece o. |
sponsorlardan sure bitmeden ayrilmak okadar kolay degil adidas tazminati kendisi odeyecekse bizim icin problem yok :) |
Umbro bu sene hakikaten muazzam formalar üretti.Ama bende Adidas ile anlaşılması taraftarıyım. |
Alıntı:
Barca, Arsenal, Chelsea, Steau , Lyon dan sonra Fener bahcenin de bu formadam yaptırması gerçekten çok orjinal bir çalışma olmuş : ) Dediklerinin hepsi doğru.. Nasıl beğenebiliyorlar o formayı anlamadım gitti.. : ) |
bencede adidas alsın :) |
1. Nike 2. Adidas 3. Umbro |
bence adidasın bizim sponsorumuz olmak istemesiniz.bir nedeni var.oda bu sene 100.000 tane forma satmamıztır.gördüler bizim taraftar çok forma alıyo.hemen sponsor olmak istediler. |
Nike olmalı.... ya da Puma. Adidası hiç sevmiyorum.. |
Süper olur. |
evet değişiklik şart birde adidas ürünlerini deniyelim |
Alıntı:
|
umbro hep rezaletti ve halen rezalet formalar yapıo bence.Reebook bile zamanında güzel forma yapmıştı.Bu seneki umbro forması geçen seneki umbro formasından iyi ama yinede beklenen düzeyde değil.Sadece umbro kendini aştı.Diğer markalarla kesinlikle boy ölçüşemez(en azından türkiyede). Adidasın olaya girmesi çok iyi oldu.Biz zaten geçmişte de çok adidas giydik ve güzel forma yapıolar.Her ne kadar puma kadar olmasada umbrodan milyon kat daha iyidir adidas. Nike milli takımlarda kötü forma yapıo.Kulüp takımlarından bazıları giyiyo ama yinede başarılı olacağını sanmam. Kappa,lotto bunları da görmek gerek.Belki yeni bi şey üretebilirler.Örnekleri görüp ona göre hareket etmek gerek. |
Tabi formalar kapış kapış gidiyor Adidasın iştahı kabardı. Kim daha lehimize olura o gelsin. |
Alıntı:
:smokin: |
adıdasssss |
Daha çok para verirlerse neden olmasın :) |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |