|  | 
| 
 simsiyah formaya ne dersınız http://www.forzabesiktas.com/images/...kanat_tepe.jpg bu yuzden belıdeye macına sımsıyah formalarımızla cıkalımmm ne dersınız arkadaslar | 
| 
 Çok şık bir davranış olur.. | 
| 
 aynen bide  ellerinde Kazım Abiye ithafen bişey yazan pankartla çıksınlar | 
| 
 Bencede Çok güzel Olur ..Onun içinde Tribunleri Doldurmamaz lazım ben Ümraniyede oturuyorum Ben Bu maça gidicem DÖnüşüm Şüpheli olsada gidicem :d | 
| 
 aynen trübünler dolu olmalı ve herkes simsiyah olmalı. çok anlamlı bir davranış olur. | 
| 
 takımın pankartla çıkacağından hiç şüphem yok... | 
| 
 Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde  MAc BAslamak Üzere.... Cok güzel söz Mekanları cenet olsun bencede siyah formayla cıkmalıyız | 
| 
 evt hakkaten beşiktaş camiası istediği zaman nasıl kenetleniyor göstermeliyiz.. | 
| 
 insallah yonetım sesımız duyar ama bu sene sıyah formamız yok enıne cubuklu var .acılen mac ıcn ozel uretım yapmalıdırlar | 
| 
 bence formalarımızn arkasına kazım kanat yazdırıp ilk evimizde oynayacağımız maçta ilk 5 dak boyunca sırtımızı sahaya dönüp onu ne kadar çok seveni olduğunu göstermek lazım... | 
| Türkiye`de Saat: 07:36 . |