![]() |
simsiyah formaya ne dersınız http://www.forzabesiktas.com/images/...kanat_tepe.jpg bu yuzden belıdeye macına sımsıyah formalarımızla cıkalımmm ne dersınız arkadaslar |
Çok şık bir davranış olur.. |
aynen bide ellerinde Kazım Abiye ithafen bişey yazan pankartla çıksınlar |
Bencede Çok güzel Olur ..Onun içinde Tribunleri Doldurmamaz lazım ben Ümraniyede oturuyorum Ben Bu maça gidicem DÖnüşüm Şüpheli olsada gidicem :d |
aynen trübünler dolu olmalı ve herkes simsiyah olmalı. çok anlamlı bir davranış olur. |
takımın pankartla çıkacağından hiç şüphem yok... |
Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere.... Cok güzel söz Mekanları cenet olsun bencede siyah formayla cıkmalıyız |
evt hakkaten beşiktaş camiası istediği zaman nasıl kenetleniyor göstermeliyiz.. |
insallah yonetım sesımız duyar ama bu sene sıyah formamız yok enıne cubuklu var .acılen mac ıcn ozel uretım yapmalıdırlar |
bence formalarımızn arkasına kazım kanat yazdırıp ilk evimizde oynayacağımız maçta ilk 5 dak boyunca sırtımızı sahaya dönüp onu ne kadar çok seveni olduğunu göstermek lazım... |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |