![]() |
Türk futbolu ne zaman adil yönetilir? 1.Her hafta 3-5 saat hakem konuşulmazsa onlar da reyting yapmaya kalkmazlar. 2.Mhk,tff,tsyd ve bunun gibi kuruluşların başındakiler önce kendi takımlarını savunmayıp Türk futboluna eşit mesafede yaklaştıkları zaman... 3.selçuk yula,gürcan blgiç,fatih altaylı,cem arslan gibi fanatikler spor yazarlığı adı altında amigoluk yapmaktan vaz geçtikleri zaman... |
azizin uşakları ne yapacaklarını ii biliolar ama ne kadar uğraşsalarda şampiyon olacağızzzzzzz |
gecen seneki ibb-bjk maçını katleden hakeme 2. bir seçenek daha verilip yine önümüzü kesme hakkı verilmezse... |
Fenerbahçe ve Galatasaray ligten çekildigi gün bu lig adaletli yönetilir !!! |
büyükşehir belediyelerine akıtılan paraların kesilmesi lazım.diğer takımlar aynı belediyeyle yönetilmiyor mu? |
Saliseler içinde verilen bir kararı saatlerce tartışmayı bıraktığımız zaman.... |
Alıntı:
|
toraman 18 aynen katılıorum çekemio rıdvanda çekemio bu sene beşiktaş ii ya onların hepsinin ..... |
o zaman şunu da ekeyelim medya fb nin uşaklarının elinden kurtulduğu zaman da diyelim... rıdvan ı ben de dinledim,hayret ettim bi de objektifim ayağına yatıyo. |
Rıdvan hocaya katılıyorum nobre iki pozisyonda da faul yaptı... |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |