![]() |
Türk futbolu ne zaman adil yönetilir? 1.Her hafta 3-5 saat hakem konuşulmazsa onlar da reyting yapmaya kalkmazlar. 2.Mhk,tff,tsyd ve bunun gibi kuruluşların başındakiler önce kendi takımlarını savunmayıp Türk futboluna eşit mesafede yaklaştıkları zaman... 3.selçuk yula,gürcan blgiç,fatih altaylı,cem arslan gibi fanatikler spor yazarlığı adı altında amigoluk yapmaktan vaz geçtikleri zaman... |
azizin uşakları ne yapacaklarını ii biliolar ama ne kadar uğraşsalarda şampiyon olacağızzzzzzz |
gecen seneki ibb-bjk maçını katleden hakeme 2. bir seçenek daha verilip yine önümüzü kesme hakkı verilmezse... |
Fenerbahçe ve Galatasaray ligten çekildigi gün bu lig adaletli yönetilir !!! |
büyükşehir belediyelerine akıtılan paraların kesilmesi lazım.diğer takımlar aynı belediyeyle yönetilmiyor mu? |
Saliseler içinde verilen bir kararı saatlerce tartışmayı bıraktığımız zaman.... |
Alıntı:
|
toraman 18 aynen katılıorum çekemio rıdvanda çekemio bu sene beşiktaş ii ya onların hepsinin ..... |
o zaman şunu da ekeyelim medya fb nin uşaklarının elinden kurtulduğu zaman da diyelim... rıdvan ı ben de dinledim,hayret ettim bi de objektifim ayağına yatıyo. |
Rıdvan hocaya katılıyorum nobre iki pozisyonda da faul yaptı... |
faulle uzaktan yakından alakası yokkk faul diyenin futbol bilgisini tartışırım |
besıktası alasagı yapma donemı baslamıstır hayırlı olsun ulan sene sonu o kupayı hepınıızı gözüne sokucaz !!! |
Nobre faul tescillisi bir futbolcu.1. pozisyonda kaleciye beyin travması geçirtti 2.pozisyonda ise topa koşan oyuncunun önüne dengesiz bir şekilde atlayarak faul yaptı. Bu pozisyonları tartışmak yersiz. |
1.pozisyondaki faulu açıkla da biz de öğrenelim... |
Neyi açıklayayım adam ambulansla hastaneye gitti, herhalde şehir tura atmaya çıkmadı... |
kardeşim tescilli diye bişi olabilirmi ya adalet nerde kalır o zaman bunu sonu bi yere varmaz...o hakem gelsin inönüde yapsın bakalım aynı şeyi adamın stadı başına geçirirlerr...... |
evt sakatlanmış olabilir ama kasıtlı yapılan bir şey yok ve olay pozisyon icabıdır ve buz gibi golümüz yenmiştirrr |
biz ambulansa binen çok topçu gördük,adam nobre topa vurduktan sonra kafası nobrenin dizine geldi.bu bir faul değildir,pozisyonun devamında gelişen şanssız bir sakatlıktır... |
Alıntı:
senın o pozısyonları ızledıgıne daır suphelerım var 1 . pozıyonda topa vurduktan sonra dıger ayagı kalecının kafasına carpıyo 2. pozısyonda da topa vurmayıp adama vursa o top o sekılde delgadonun onune dusmezdı |
Bunuda görmüş oldun. Pozisyon devamı bu şekilde olmaz. Kaleciye dokunamazsı.Dizi geçirmeden atacaksın o golü... |
Alıntı:
|
bellı oluyo ne kadar ızledıgın |
1.pozisyonda tartışmalar kalecinin kafasına vuruldu vurulmadı değil,top kalecinin eliyle yer arasında kalınca tam hakim mi değil mi tartışmasıdır. |
Alıntı:
|
Tabiki kaleci topa hakim değil...o zaman kaleci yatsın yere topu eliyle çim arasında tutsun,kimse gelip dokunmasın çünkü dokunmak faul...hiç bu kadar saçma bişey duymadım...mantıklı değil... |
Alıntı:
|
Nobre gibi yüreğni ortaya koyan terini son damlasına kadar mücadele eden varmı?Keşke herkes onun gibi mücadele etse sahada saldıran,ısıran1- 0 lara yatmayan cesur,üretken ve savaşan bir takım olabilsek... |
elıyle cım arasında topu tutması hakımıyet degıl kontrolsuz bı hareket ben cok merak edıyorum nobrenın yerıne kımı oynatırdın sen ? |
keşke valla yaa rakibine kendini kabul ettireceksin yoksa olmuo tamam hakemler yanlış ama hakemleride yenmeyi öğrenmek lazımmm |
Bobo yüreğini ortaya koymadınmı oynuyor? |
ya ii oynayan bı takım bıle 3 tane 4 tane gol atar sen 3 tane gol atıyorsun 2 tanesı sayılmıyo hakem art nıyetlı olduktan sonra anca onu vurman gerekıyo galıp gelebılmek ıcın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beyler burada birbirinizi kırmaya değil,yapıcı yorumlar yazmak için geldiniz sanırım...usluplarınıza dikkat edin kimsenin kalbi kırılmasın... |
arkadaşlar rıdvan dilmen herne kadar tarfsız görünsede değmez sonuçta FENERLİ |
Alıntı:
|
artık ben o umudumu kaybettimm... ne yazıkki kaybettim... |
IFAB Kararları Karar 3: Kaleci topa eli veya kolu ile dokunduğundan topu kontrol altına almış sayılır. Topa sahip olmak kalecinin topu bilerek elle veya kolla kontrol etmesi durumunu da kapsar. Fakat hakem, kaleci bir kurtarış yaparken topu çeldiğinde veya topun kaleciden sektiğine kanaat getirirse bu durumda kaleci topu kontrol etmiş sayılmaz. Eğer kaleci topu 5-6 saniyeden fazla elle veya kolla tutarsa zaman geçiriyor olarak değerlendirilecektir. ÇOK BİLENLERİN DİKKATİNE SUNULUR!!! Yorumları merakla bekliyorum... |
Anelka topu eliyle filelere yollarken,bu kurallar geçmiyormuydu? |
off off nedir bizim bu çektiğimizz hakemlerden . . . Beşiktaş JK |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |