![]() |
Alıntı:
ama denizli taraflı yorum yapıyor dikkatinizi cektiyse surekli i.b.b nin nasıl gol atabilecegini soyledi ve golden sonrada spikere gore alkısladı. |
yahu yaptigi yorumlar ayri bi giciklik bide kaleciyi hatirlarsaniz ambulansa koydular adam beyin kanamasimi geciriyor ne oldugu belli degil salak salak guluyor bide orda uyuz etti beni iyice |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu bilmeyen birisi bile admın GS maçlaında yaptıüı yorumlara ve bizim maçtaki yaptığı yorumlara kıyaslama yaparak bile anlayabilir. Kimsenin de gaza felan geldiği de yok.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama eskiler bilir ve söylerler GS li olduğunu... Madem Beşiktaş lı da nie her maçta rakiplere yönelik şu söle yaparsa gol atabilir şöyle oynamalı diyor.. Beşiktaş lı ise Beşiktaş ile ilgili yorum yapar. 1 tane bile olumlu yorumunu görmedim ben Denizli nin.. Ama cincon maçlarında adamın işler yolunda gittii zaman ağzı kulaklarına varıyor.. Bu ne biçim Beşiktaşlılık.. Beşiktaşlılık dile getirme ile orda burda ben Beşiktaşlıyım demeyle olmazz.. Beşiktaş lı olduğunu Hissettireceksin.. Ben bile hissedemiyor farklı duygular hissediyorsam o adamın Beşiktaşlılığından şüphe duyarım. |
Mustafa Denizli Beşiktaşlıdır, bunu bilmeyen yok...Ama yorum yaparken Beşiktaş'ı övmemek için elinden geleni yapıyor, herhalde yanlış anlaşılmaktan korkuyor, hani çok översem objektif olmamış olurum gibisinden, ama böyle yapınca da daha çok yanlış anlaşılıyor, Ertuğlul Sağlam gitsin de ben geçeyim yerine gibi anlamlar da çıkartabiliriz...Her yere çekilebilir sonuçta!.. |
gökhan zan oynamdığı sürece takım gol yemedi.o oyuna girdi onun hataları (uğurla birlikte ) ile biri gol oldu,diğeri direkten döndü. [/quote] gol pozisyonunda gökhan hatalı değildi ,o zaten adamı ile beraber koşusunu yaptı ,arkada uğur kacırdı adrıanoyu... |
bjk başarısız olunca demirören gidecek ertuğrul gidecek denizli gelecek.aklı sıra bunları düşünüyo |
bazıları denizlinin tuttuğu takımada yorum yapmış ;arkadaşlar cem papilada beşiktaşlı diyor noktayı koyuyorum |
| Türkiye`de Saat: 17:43 . |