![]() |
Yönetim istifa!!!!!!! arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum...sesimizi duysunlar artık...YETER ULAN!!!!! |
sadece yonetımde degıl ertugrulda gıtsın oo mafya babası sınan engınde . defolun kurtulalım artık.. gıdınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
sebayi bilgili ve luceyi bağıra bağıra gönderenlerin hiç sesi çıkmıyo, yazıklar olsun hepsine ... |
YA NASIL BU KADAR KORKAK OLABİLİYOLar böyle bir takıma anlamak mümkün değil....yeter artık!! |
gine bazı arkadaşlar saçmalamaya başlamış yönetimin ne suçu var kardeşim niye istifa etsin anlamıyorum bu nasıl iş. |
Her hüsranda sonra aynı ,şey yapıştılar koltuklarına zannetmıyorum gıdeceklerını. |
bu sene Şampiyon görmek istemiyorum Beşiktaşı- yönetimden kurtulmak için. ama bu maç için yönetimin bi suçu yok ne etsin adamlar transferleri hepimiz beğenmedikmi haftalardır... |
Gökhan Zan'ın oynayıpta, Beşiktaş'ın gol(ler) yemediği hiçbir maç yok!alexe kafa vurduran,kezmanı kaçıran şampiyonluklara malolan, hiçbir kademeye girmeyen yanındakileri de bozan bu adamı artık Beşiktaş formasıyla görmek istemiyorum.Yedek oturan Tuna'ya yazık.Her hava topu rakipte, her araya atılan top rakipte, çok net söylüyorum 2-3 ay antreman yapsam o adamdan daha iyi kademe yaparım. Cisse sene başından beri top oynamıyor, yaşı da zaten geldi onunda yeri yok. Bu sene bitmiştir, bu takımdan bu saatten sonra birşey olmaz artık yönetimin isifa etme vakti gelmiştir.Beşiktaşımıza sahip çıkan duruşumuza uyan bir başkan adayları mutlaka çıkacaktır. Ligtv üyeliğimi de yarından itibaren iptal ettiriyorum, bu kepazeliği daha fazla izlemek istemiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ertuğrul hoca nın bu takımı bu kadar ruhsuz futbol oynatmaya hakkı yok... Oyuncular bilmiyorsa bu formanın büyüklüğünü ben söyleyecek değilim ertuğrul söyleyecek... |
Alıntı:
|
Ertuğrul-Sinan Engin ve Demirören artık yeter midemiz bulanıyor |
ligdede ertuğrul sağlamı beğenmioduk son 3 haftadır arkadaşım karıştırmayalım. antebi 3-0 yendiğimizde bile dedik bu ne ayak die, trabzonda gene dedik, kızdınız ' trabzon büyük takım ' iyidir die, Al o zaman deveden büyük Fil var, Uefada böle rezil kepaze olursun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hacettepe maçına BÜYÜK BİR PROTESTO LAZIM !!!!!! |
bundan sonra ne olacak yönetim cıkıp"üzgünüz ama ligde mutlaka şampiyonuz"dicekler veya ertugrulu gönderecekler ama kendileri hala o koltukta oturacaklar..bu mu BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU... |
İstifa edilmeyeceğini bile bile hala istifa diyoruz, bu tür başlıklar açıyoruz...Seneye inş. ederler istifa, şimdilik tek diyebileceğim budur... |
Alıntı:
|
herkez istedigini diyecektir ve konusacaktir bunu demekte herkez ozgurdur ama dogru olani her maglubiyetin ardindan su istifa bu istifa dememektir turkiye ligi sampiyonlugu bu sene bizim icin tek cikis yoludur bunu basarmaya mecburlar ve basaracaklar |
Alıntı:
|
yau arkadaslar yönetimi böyle bir macla degerlendirmeyelim....tamam türkiye liglerinin en kötü yönetimi bu kesin ama sadece yenilince mi akliniza geliyor? bir de ertugrul a söylenen sözlere deginmek istiyorum: ertugrul hoca mi cikip oynadi?. gökhan ve i. üzülmez gibi kazmalari oynattigi icin hatali ona sözüm yok. ama sonucta sahaya 11 adam cikti. onlar oynamiyorlarsa hoca ne yapsin? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
haklısınız 1 maçla başkanı hemen istifaya cagırmayalım başkanımız daha yeni geldi hatta dün geldi transfere hiç el atamadı,50 küsür transfer her sene hoca degişikliginide o degil aziz yıldırım yaptı. yıldırım başkan babana saygımdan fazla ileri gitmiyordum bugüne kadar ama kusura bakma erdogan amca oglunu yönetimden çekmedikçe sanada açık tavrım var bunu bilesin ve sende en az onun kadar suçlusun yanlışta ısrar ediyosan demekki senin için oglunun mutlulugu BEŞİKTAŞ tan önemli lütfen olaya bir el atın lütfenn diyorum erdogan amca |
ZORRO KİMSİN SEN İÇİMİZDEKİ İRLANDALIMIII ZORRO TAKMA ADLI KARDEŞİM YÖNETİMDE TANIDIKLARIN VAR GALİBA ,ULAN SİNAN ENGİN=ALAATTİN ÇAKICI DENEN ADAMI BJK TRAVEL TURİZM ŞİRKETİYLE YURTDIŞINA KAÇIRDI S.ENGİN MAHKEMELERE DÜŞTÜ,KARAKOLDA İFADELER VERDİ KOSKOCA BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUYLA ÖVÜNDÜĞÜMÜZ KULÜBÜMÜZÜ KEPAZE ETTİ,DEMİRÖREN DEDİĞİN ADAMLA DÖRT SENEYE YAKIN LİDER OLAMADIK BE FB GALİBİYETLERİNİ BİLE YAŞAYAMAZ OLDUK SEN NASIL OLURDA ADAMLARIN GÜNAHLARI NE DİYEBİLİRSİN ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL SİZİN GİBİLER OLDUĞU MÜDDETÇE BİR ARPA BOYU İLERLEYEMEZ BU BJK YAZIK ÇOK YAZIK..... |
bos yere yonetım istifa demeyin bende demiyorum saten etselerdi simdiye dek ederlerdi suankı yonetim işe luceskuyu gondermekle basladı del bosgue-rıza-tıgana gitti hala basarı yok ertugrul saglamlada yok super kupayla turkıye kupası basarıysa tamam gecen senekı 8-0 lık hezimet bu senekı hezımet avrupada basarı yok en fazla ertugrul gıder gonul ısterkı yonetımde etugrulda gıtsın ama boyle |
Alıntı:
|
gözü korktu bu takımın bu nasıl bi mücadeledir nasıl moral çalıştırmadır bu yuhh yani |
Arkadslar sözlernize dikkat edin son uyarım ;) |
zorrooo seni tanımam şahsına "ulan" demedim kastım sana değil başkalarına,geri vites yaptım sanma ama senin gibi yönetim ve s.engini hala savunabilen düşünceli arkadaşları anlamam mümkün değil bana açıklarmısın s.seba ve s.bilgili den sonra bu yönetim sana ne verdi, ve s.seba,s.bilgiliyi küfür kıyamet gönderen bazı kesimler sence bunları nasıl gönderemiyorlar? ZORRO BEY BU KADARDA ALINGAN OLMA SİNİRLERİMİZ BOZUK YARIN İŞ BAŞI FB LİSİ GS LİSİ HERKEZ MAKARA İÇİN KUYRUKDA TELEFONLAR SUSMUYOR DAHA ŞİMDİDEN. |
bencede yeter artık bu nasıl bir takım böyle yha bjk maç kazanırkende diyodum bu takım kötü top oynuyor özellikle delgadoyu çok abartıyolar demiştim yazıklar olsun be |
Etmez Etmez bu kaçıncı konu kaçıncı sayfa yıllardan beri bu forumda açılan :D:D:D |
Alıntı:
hep diyoruz ya busene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ ı diye.......! işte senin bu tüpçü yönetimin bizleri ölümüne sevdalı olduğumuz bu renklere BEŞİKTAŞ ımıza bağlılığımızı bile bile bizlere şampiyonluk yüzü göstermeden mezara koyacaklar onların istediği bu |
velevki parası olsun demiren babanıda al git ya |
Arkadaşlar Mesele Puan Kaybı Yenilgi Degil Görünen Köy Klavuz istemez Ligin Kaçıncı Haftasındayız Sorarım size Bu Bezgin Ruhsuz Futbolla Şampiyonluk mu getirecekler adını bile kura çekimi sonrasında duyduğumuz köy takımlarına karşı böyle oynayan futbolcu da böyle futbolcular alan yönetimde istemiyoruz ,Yalanlarınıza Ragmen Kombine alıp belki cebinde ki son parasını sizler için harcayan taraftarına dünyada cehenem yaşatan siz şer...i o renklerin altında görmeye tahammül edemiyorum artık. Aşkımız Renklere Sizlere Değil.... Yeter Ulan Defolun Artık gözümüzdeki yaşı gidişinizle durdurup sevindirin bizi buda erdemdir |
Bu bir koca aypıtır böyle olacaksa hiç avarupa kuapsı maçlarına gitmesin rezillk eğer adamlar dahada baskı kursalardı bu gün sokağa çıkacak yüz bulamzdık yazık hesap soran yok hesap vern yok ye babam ye |
yönetim daha ne yapsın ulannnnn.defol ertuğrul. |
ne olursa olsun yönetim istifa sina engini demiröreni görmek istemiyom.. ertugrul hoca iyi ama büyük takımda yapamıyo aldırdıgı oyuncular 2. sınf kayseriyle kendini kaysride sanıyo hala burası beşiktaş gidip en kral oyuncuyu alcan millet kewellı meirayı barosu guizayı getiriyo biz udinesenin yedeklerini paokun oynatmadıgı adamı alıyoz nasıl bi transfer politikasıdır bu |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |