![]() |
Sergen'den Ertuğrul'u savunan Hakan Ünsal'a sert çıkış. Sergen'den Ertuğrul'u savunan Hakan Ünsal'a sert çıkış. Sergen Ntv spor'da çok sert konuştu.Metalist karşılaşması, Liverpool hezimetinden daha büyük bir fiyaskodur. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sergen Yalçın Ntv spor'da Hakan Ünsal'a çok sert çıktı.Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları savunan Hakan Ünsal,takımın daha iyiye gidebileceğini söyledi.Suçlu aramamak lazım deyince ortalık birbirine girdi.Sergen Yalçın Ertuğrul Sağlam ve futbolculara çok sert çıktı.Bu bir fiyaskodur.Böyle razalet görülmemiştir. |
Doğru demiş Sergen kim suçlu o zaman biz mi suçluyuz zaten hakandan hep nefret etmısımdır. |
sergen yüzde yüz haklı |
Metalist karşılaşması, Liverpool hezimetinden daha büyük bir fiyaskodur. Kesinlikle..... |
Hakan ne diyecek başka, Gs'li sonuçta!..Sergen açıkça söylüyor her şeyi işte, Liverpool maçından daha büyük bi hezimet, ötesi var mı bunun bea !!! |
kadro liverpool maçıyla aynıydı farkettiniz mi,aradan bi sene geçti nobre yle başlaayacğını farkedemedi,hiç değilse toplar duvara çarpmış gibi geri gelmezdi |
fetocu değilmi alayı bunların!Kollar tabi. |
Daha kaç hezimet lazım birşeylerin değişmesi için acaba.. Şu takımın başında Sergen olsa bile en fazla berabere biterdi şu maç.. |
sergenin ağzından bal damlıyo resmen...Ertuğrulun yüzü varsa derhal istifa etmeli artık. |
bence sergen sonuna kadar haklı ertuğrulda başaramadı ama sadece ertuğrul değil yönetimde suçluy bırakmıyolar adam kendi istediği futbolcusunu aldırmıolar neymiş zapoymuş allah cezasını wersin |
bence sergen sonuna kadar haklı ertuğrulda başaramadı ama sadece ertuğrul değil yönetimde suçluy bırakmıyolar adam kendi istediği futbolcusunu aldırmıolar neymiş zapoymuş allah cezasını wersin |
Sergen kesinlikle haklı Lişverpol hezimeti bu kadar canımızı acıtmamıştı |
biri 6 kasım 2007biri 2ekim2008 vay biryıl bile olmadan daha onu unutmadan kalede yine hakan ve çok kötü bi yenilgi bu iş nasıl düzelirhepimiz ii biliyoruz ama yine de işimiz çok zor Allahım yardım et yardım et ölüyoruzz çok kötü durumdayız Allahım bence:( |
8-0 dan daha cok koydu bana bu yenilgi |
Ertuğrul un elinde kayserideyken daha iyi youncular mı vardı,bize gelince aynı futbolu oynatamadı...Her ne kadar da cok sevsem de ertuğrul hoca daha büyük takım hocası olamamış...bize first class hoca lazım... |
az bile soylemi$ sergen ... |
Alıntı:
zapo bu maçta çok iyidi demiycem ama ileri atılan her top geri dönüyordu elbet hata yapacaklardı yaptılarda. bu maç bize önemli birkaç şey gösterdi; geçen sezon çok gol yememizin bu sene az gol yememizin sebebi savunma değil orta sahaydı.bu maçta geçen sezonla aynı şey oldu ortasaha forvet top tutamadı,pas yapamadı,ısıramadı böylece her top savunmaya geldi. oyuncular enerjileri emilmiş gibi isteksiz oynadılar. UEFA da final oynayacak takım bumuydu sinan engin.doğru hazırlayamadınız takımı!!!! birde tello son maçlarda beni deli ediyor pas atamıyor top süremiyor çıldırtıyor insanı. geçti artık uefa artık lige dönmemiz lazım ani kararlar vermeden sakin davranmalıyız . |
helal olsun sergene bu kadar kişiliksiz saçma sapan top oynanır mı ? Ama belediye maçındada göstermişti kendini kötü futbolumuz...yazık 1 sene daha gidecek...seriç nedir bu arada ya panathinakosta oynayamayan bi adamın bizim en kritik maçlarımızda ne işi var sene başındaki kadro iyiydi ne diye değiştiriyorsun her maç kadroyu |
Tüpçünü oyuncağı oldu takım.Babası neden şirketlerini emanet etmiyor yıldırıma. Beşiktaş Klübü tüpçüden daha mı az değerli. Defol git tüpçü Seni istemiyoruz. |
bu arada adamlar biraz daha dikkatli olsaydı bu maçtada 8 yerdik |
ocak ayında lucesku'nun sözleşmesi bitiyormuş,ertuğrulu'da yardımcısı yapsınlar,adamın kapasitesi bu kadar takımın başında ben olsaydım yine aynı skorla biterdi |
bu duyguları ancak beşiktaşlıla anlar |
L U C E S C U L U C E S C U L U C E S C U L U C E S C U |
burda yorum yazmayı,içimi dökmek isterdim ama sagolsun sergen hislerime tercüman oldu hatta az bile söyledi rezil oyuncular hakkında.oynadıgı hiçbir maçta orta yapamayan toramanı sag kanatta oynatan bir hocaya artık söyleyecek tek bir lafım yok.o hocanında Beşiktaşta işi yok tıpkı onu oraya getiren başkanınında olmadığı gibi.tünelin ucunda ışık bırakmadınız lanet olsun |
Alıntı:
kardeşim geç bunları bu sene az gol yememizin sebebi bi kere sadece sivok zapo 2 lisine yığma bunlar 2 side amele sinanın getirdiği düz sade kayseride bursada oynuyacak oyuncular bunlar tello gerçekten kötü busene ertuğrulla kavga etmişler ondan oynamıo heralde |
Alıntı:
ben zapo-sivok a yıkmadım takım savunmasına değindim. |
Sergen %100 Haklı hakan ünsal boş boş konuşmasın.. |
fetocu hakan tabiki savunur fetocu ertuğrul u , diline sağlık sergen haddini bildirmişin hakan a . ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa |
cacaner sana demiyorum ustune alınma.zapo ile sivoka zago-ronaldodan bile iyi diyenler rakipteki siyahi defansa futbol tanrısımı diyecek onu merak ediyorum.sadece zapoyu konuşmak yersiz kalecinde boy var gerisi yok manken olur baskada bişey olmaz defans evlere şenlik orta sahamızı rakip yürüyerek geçiyor dur diyen yok hanımevladı gibi oynuyoruz demişti zamanında bir yönetici hala aynı,forvetimiz ofsayta düşmekten pozisyona giremiyor 1-2 kere düşene hadi bişey denmezde 5-6 kere düşene g..izeka.. denir ve bundan birkaç agır kelam daha edilir orayı geçiyorum.son olarakta 2 senedir on elemeleri bi kenara bırakırsak avrupada 1 tane porto maçımız hariç iyi oynadımız bir maç yok 2-1 lik liverpool ve marsilya maçlarımız dahil.çogunda 1 tane dahi pozisyonumuz yok düşündükçe yerin dibine giriyorum hala.koltuk sevdalıları hala dünyanın sonu degil edebiyatı yapmaya devam etsin bakalım semt daha uyuyadursun. |
Alıntı:
Ne alaka ???? |
Alıntı:
istifa edecek olan kimse etsin ama topluma hitap eden kişileri lütfen karıştırmayın konulara saygılar |
Alıntı:
Ya bırakın ya siz feto nun avukatımısınız , onların futbola siyaseti sokması yüzünden ERTUĞRUL HALA BEŞİKTAŞIMIZIN hocası , eğer ertuğrul un arkasında feto desteği olmasa ne kayseriye ne de bjk ye hoca olamazdı hatta rüyasında bile göremezdi onun için daha fazla hezimetlere dayanacak gücümüz kalmadı artık istifaaaaaaaaaaaaaa.................... |
Alıntı:
|
hiç takmıorm bu herifi de yorumcu bozuntularınıda |
siyaset karıştırmayalım ama ertuğruluda takımda tutmayalım..gitsin önce 40 fırın ekmek yesin.. |
Alıntı:
|
Sergen doğru söylemiş... |
Alıntı:
sana göre öyledir bana göre bu daha ağır bi yenilgi... |
8-0 egale edilmedikçe veya geçilmedikçe torununuzun torununa renklilerin torunlarının torunu aynı espriyi yapar durur 4-1 i ise 2 sene sonra kimse konuşma geregi duymaz.bu işin bir yönü ama diger yönü 8 yedigin takım onların en iyi bizim en kötü oynadıgımız günde liverpool 4 yedigin takım 5 senelik geçmişi senden çok düşük bütçesi ve uluslararası piyasada tek tanınmış oyuncusu olmayan ukraynanın 3.sü metalic zımbırtı.oyun açısından sergen sonuna kadar haklı sonuç açısından degil. |
Sergen gelsin başımıza yine razıyım be. |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |