![]() |
ocak ayında lucesku'nun sözleşmesi bitiyormuş,ertuğrulu'da yardımcısı yapsınlar,adamın kapasitesi bu kadar takımın başında ben olsaydım yine aynı skorla biterdi |
bu duyguları ancak beşiktaşlıla anlar |
L U C E S C U L U C E S C U L U C E S C U L U C E S C U |
burda yorum yazmayı,içimi dökmek isterdim ama sagolsun sergen hislerime tercüman oldu hatta az bile söyledi rezil oyuncular hakkında.oynadıgı hiçbir maçta orta yapamayan toramanı sag kanatta oynatan bir hocaya artık söyleyecek tek bir lafım yok.o hocanında Beşiktaşta işi yok tıpkı onu oraya getiren başkanınında olmadığı gibi.tünelin ucunda ışık bırakmadınız lanet olsun |
Alıntı:
kardeşim geç bunları bu sene az gol yememizin sebebi bi kere sadece sivok zapo 2 lisine yığma bunlar 2 side amele sinanın getirdiği düz sade kayseride bursada oynuyacak oyuncular bunlar tello gerçekten kötü busene ertuğrulla kavga etmişler ondan oynamıo heralde |
Alıntı:
ben zapo-sivok a yıkmadım takım savunmasına değindim. |
Sergen %100 Haklı hakan ünsal boş boş konuşmasın.. |
fetocu hakan tabiki savunur fetocu ertuğrul u , diline sağlık sergen haddini bildirmişin hakan a . ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa |
cacaner sana demiyorum ustune alınma.zapo ile sivoka zago-ronaldodan bile iyi diyenler rakipteki siyahi defansa futbol tanrısımı diyecek onu merak ediyorum.sadece zapoyu konuşmak yersiz kalecinde boy var gerisi yok manken olur baskada bişey olmaz defans evlere şenlik orta sahamızı rakip yürüyerek geçiyor dur diyen yok hanımevladı gibi oynuyoruz demişti zamanında bir yönetici hala aynı,forvetimiz ofsayta düşmekten pozisyona giremiyor 1-2 kere düşene hadi bişey denmezde 5-6 kere düşene g..izeka.. denir ve bundan birkaç agır kelam daha edilir orayı geçiyorum.son olarakta 2 senedir on elemeleri bi kenara bırakırsak avrupada 1 tane porto maçımız hariç iyi oynadımız bir maç yok 2-1 lik liverpool ve marsilya maçlarımız dahil.çogunda 1 tane dahi pozisyonumuz yok düşündükçe yerin dibine giriyorum hala.koltuk sevdalıları hala dünyanın sonu degil edebiyatı yapmaya devam etsin bakalım semt daha uyuyadursun. |
Alıntı:
Ne alaka ???? |
Türkiye`de Saat: 20:13 . |