![]() |
Ertuğrul Sağlam :"Hayat devam ediyor" "Hayat devam ediyor" Avrupa'da hüsran yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada yenen 4 golün futbolda pek rastlanmayan goller olduğunu söyledi ve 'Hayat devam ediyor. Bir an önce eski günlerimize dönmeliyiz" dedi. "Öncelikle kötü goller yedik ve yediğimiz goller motivasyonu düşürdü. 2 tane bireysel hata sonucu yenen gol, uzaktan gelen gol ve serbest vuruştan gelen gol... Baktığımızda yenen 4 gol de sık rastlanmayan gollerdi. UEFA Kupası'ndan elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor. Bir an önce ayağa kalkıp eski günlerimize devam etmeliyiz" ifadesini kullanan Sağlam "Herkes herşeyi söyleyecek. Milletin ne dediğine takılmadan eski günlerimize nasıl döneriz onu düşüneceğiz. Bu gibi karşılaşmaların olumsuz etkilerinden bir an evvel kurtulmalıyız" yorumunu yaptı. |
Ertuğrul Sağlam :"Hayat devam ediyor" "Hayat devam ediyor" Avrupa'da hüsran yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada yenen 4 golün futbolda pek rastlanmayan goller olduğunu söyledi ve 'Hayat devam ediyor. Bir an önce eski günlerimize dönmeliyiz" dedi. "Öncelikle kötü goller yedik ve yediğimiz goller motivasyonu düşürdü. 2 tane bireysel hata sonucu yenen gol, uzaktan gelen gol ve serbest vuruştan gelen gol... Baktığımızda yenen 4 gol de sık rastlanmayan gollerdi. UEFA Kupası'ndan elendiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor. Bir an önce ayağa kalkıp eski günlerimize devam etmeliyiz" ifadesini kullanan Sağlam "Herkes herşeyi söyleyecek. Milletin ne dediğine takılmadan eski günlerimize nasıl döneriz onu düşüneceğiz. Bu gibi karşılaşmaların olumsuz etkilerinden bir an evvel kurtulmalıyız" yorumunu yaptı. |
kısaca bu şu anlama geliyor " olur böyle şeyler biz yılmayız aynen görevimizin başındayız kimse benden istifa beklemesin" yukardaki yazının özeti budur. ayrıca Beşiktaşımın başında olan hocanın dediği laf efsane " genelde pek görülmeyen goller yedik." |
Eskı gunler derken neyı kastettıgını cozemedım bjk Sağlam varken hıc ıstenılen duzeyde dııldıkı.Ayrıca goller kadar kacan pozısyonlarda var ne alaka rastlanmayan gol. |
yah bu nasıl bi cümledir ki 2 yıldır diline pelesenk oldu Ertuğrul yah. hayat devam ediyo,önümüzdeki maçlara bakalım diye diye ömrümüzü çürüttün yemin ederim. hala ne yüzle demeç veriyosun. sus demeç vermicem de bi seferde bu sözleri söleme yah!!!! |
walla katılıyorum xenb |
Valla hayat nasıl devam eder bilmem, ama Bayramımızın içine ettiniz '' HOCAM '' ... Futbolcularına soyunma odasında ne dedin bilmiyorum, ama eğer bunlardan hesap sormazsan, bu kadar kötü futbolu nasıl oynarsanız diye azarlamazsan, istifanı ver bir an önce...Eğer Delgado, Tello, Bobo gibi oyucular adam olmazsa senin işin zor hocam, çok zor!..Bunları adam etmek de sana kalmış, böyle bir maçta seni resmen sattılar !..Sen ne yaparsın bilemem!.. |
goller gercekden alkıslanacak gollerdi hele ilk gol adamın tamamen kabiliyetinden kaynaklanıyo kendi liginde 9 gölün 5 ide 40 metreden miş sans mans yok gollerde yani hocam takımı sen yönetiyorsun bu yenilgi 8-0 dan da kötü artık bırak git |
Alıntı:
|
Yorumsuz..... |
utanma da yok bunlarda gerçi 8-o dan sonra bu hafif gelmiş ertuğrula |
Bu açıklama hedefinin ne olduğunun göstergesidir. Bunu zaten bu maçtada gördük. Ben tv den nasıl maç izliyorsam ertuğrul'da yedek kulübesinden öyle izledi. Maçın ilk 10 dakikası maçın gidişinin ne şekilde olacağını göstermiş olmasına karşın ertuğrul hiçbir müdahalede bulunmadı, hayat devam ediyor dedi ve yoluna devam etti. Teşekkürler Ertuğrul Sağlam... |
hoca özrün kabahatinden beter bırak git artık her sezon ayrı kepazelik insan utanır şunları sölerken ya |
aaa sen 8-0 geçirmiş adamsın normaldir bu diye bakıyorsun haklı göruyorum.... |
ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa |
istifasını beklıyoruz |
Hayat devam ediyor tabiki. Ne kadar rezil olsanızda paranızı alıyorsunuz, hayat niye devam etmesinki.. |
Kimi Hataları Olsa da Beşiktaş Sezon Bitmeden Hoca Değiştirirse Sonuç Aleyhimize Olur... Bu Adam Ne Kadar Hata Yaparsa Yapsın Bu Sene Bu Takımı TSL Şampiyonu Yapamasa da 2. si KEsin Yapıcak Ertuğrul Sağlama Bu Konuda Güvenim Tam.. Ama Nasıl Yapar.. Antep Maçında Ne Yaptı Gözdeleri Çıakrdı Yedeklerle Oynadı.. Ertuğrul Hoca Hacettepe Maçında Bu Takıma Revizyon Yaparsa Bu Takım Başarıyı Tekrar Kapar... Delgado,Tello,S.ÖZKAN,İ.Toraman,Bobo,Holosko,Gökha n Zan ve Seric i Saha Kenarına Alıp Bi Kaç Maç Oynatmasın Ondan Sonra Bak Bakalım Futbolcu O Formayı Tekrar Kapmak İçin NEler Yapıcak... Hakan Arıkan 2 Avrupa Maçında 12 Gol Yedi Hatası Yok muydu Elbette Vardı Ama Bugün Defansımız Çok Misafir Perverdi.. Gelene Buyur Dedi... Yediğimiz Gollere Bakın Bi İlk Gol Haricinde Hiç Bir Pozisyonda Rakip Oyuncuların Teknik Yeteneği Ön Plana Çıkmadı.. DEfansımızın Hata Yapma Becerisi Daima Ön Plandaydı .... |
hayat böyle devam etmemeli nasl iş bu yaa yenilek hayat devam edio diyek töbe töbe şuna bak elendik ya biz kadıköyü siyah beyaza daha boyuyacaktık:( bu ne şimdi bitti her lşey:(:( |
Zaten sorunda bu sayın hocam, hayat devam ediyor yarın işe gittiğimizde fblilerle muhattap olacak olan biziz.Hayat devam ediyor haklısın, dynamo kiev'e 5-0 yenilip şampiyon kulüpler kupasına veda ettiğimizde de, milano inter karşısında 1-0 öne geçip maçı 3-1 verdiğimizde de,leedsden 6 tane yediğimizde de hayat etmişti.Ancak o zaman shada mücadele eden, savaşan, koşan, kısaca BEŞİKTAŞ olan bir BEŞİKTAŞ vardı.Başımızı öne eğdirmemişti. Evet hocam hayat devam ediyor ve bu hayatta artık çocuklar BEŞİKTAŞLI olmuyor, artık diğer takımlar BEŞİKTAŞ'a saygı duymuyor ve artık biz de başımızı kaldıramıyoruz. Hala yönetimin anlayamadığı ve hocanın da kavrayamadığı-anlamamakta ve kavramamakta ısrar ettiği- olay şu ki, BİZLER YILDIZ OYUNCULAR, USTA AYAKLAR,BİLMEM KAÇ MİLYON YUROLUK! TARNSFER İSTEMİYORUZ.BİZLER BEŞİKTAŞIMIZ HER MAÇI MUTLAKA KAZANSIN, HER SENE ŞAMPİYON OLSUN DA İSTEMİYORUZ.Bizler, BEŞİKTAŞLILIĞI içine sindirmiş kartal yürekli ADAM arıyoruz ADAM.Varsın yenilsin, varsın elensin ama BEŞİKTAŞ gibi yenilsin,KARTAL yüreğiyle oynasın. |
Beşiktaş taraftarının bu açıklamayla tatmin olacağını sanmıyorum.Başka birşey bul hoca! |
bune yaa,insan utanır biraz!!! hiç konuşmaa bari..... |
adamların çok iyi olduğu burdaki maçtan belliydi.nasıl bir özgüven var ki önlem almamış hiç sağlam..gs uefayı yüksek kapasiteli oyuncuları olduğu için almadı.terimin gazı ve hücum futbolu ve takım presi ile aldı.çünkü hagi hariç hepsinin kapasitesi sınırlıydı.fener çeyrek finale takım presi ve hücum futbolu sayesinde kaldı.bunları görmek bu kadar mı zor |
ADAM gibi ADAM lazım degil bize gol atan ADAM lazım ............... |
hayat devam ediyor Ama sayenizde başımız önümüzde rezil olmuş mahçup ve utanç içinde sizden ancak utanılır eğer sizde utanıyorsanız lütfen artık gidin. |
sus ertuğrul hoca yaa rezalet yaşadık resmen utandım ya |
zart zurt edeegine istifa et ertugrul efendi seni 8-0 lik hezimetden sonra kovmayanlar asil suclu |
g.zanı futbolcu diye oynatan bir hocadan beklenir bu açıklamalar.Gayet doğal.Çünkü beyni yok.Futbol görgüsü kayseride,samsunda ve beşiktaşta eski zamanlarda olan bi hocadan beklenecek en güzel açıklama. |
başımızı öne eğdirenler utansın... |
rüştü konulu bir topice yazdıgım bir cevap....................... sezon başlamadan once bi mesaj yazmıştım bulamadım topici bir türlü,şöyle demiştim o gün. bizim takımda acil kaleci sorunu var psv.li gomez gibi takıma maç kazandıracak devamlılıgı olan bir yabancı kaleci bulmamız lazım.rüştü müzmin sakat hakana 2.lig takımı çalıştırsam ilk 11 de güvenerek oynatmam.buna yakın bi mesajdı.çogu arkadaş her yer bittide kalecimi eksik kaldı demişti.büyük maçları düşünmüyosunuz rüştününde hakanında avrupa ve ulkemizdeki onemli maçlarda yaptıkları ortada demiştim.arkadaşlara cevap yazarken belki yönetim burayı okuyup degerlendiriyodur diye ümit etmiştim.miş' li geçmiş zamanda dediklerim maalesef şimdiki zamanın gerçegi oldu.sadece kalecimi ulke içinden 3 tane yerli transfer yapıldı en kritik maçımızda hepside saglam olmasına ragmen yedekten dahil hiçbirini oynatmadı hoca.o zaman niye aldın kardeşim bunları demezlermi.senin hedefin izmir atatürkteki türkiye kupası finalimi,saraçoglundaki uefa finalimi. işte teknik heyetimizin ve başta hocamızın vizyonu... |
hep beyaz bir sayfa açmakdan bıktık hoca...Yeni sayfa açarlar 2-3 gün sonra |
ertuğruldan hiç bir nane olmaz derhal kovulmalı ,sinan enginde gitsin tabi bay başkanda lütfedip istifa etsin.. ertuğrul hoca sen ne diyorsun allah aşkına dalgamı geçiyorsun beşiktaşlı ile,git anadoluda bir takım calıştır ama uzak dur artık zaten senin yüzünden 8-0 rezaletini bin yıl gecse hatırlayacak bu taraftar.. |
hayat böyle devam etse nolur etmese nolur yha |
no comment |
yorumsuzzzzzz |
hayret hatalarımızdan dersler çıkarıcaz dememiş... bu takımdan bi cacık olmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
100. yılımızdan beri hayat devam ediyor yıkık bir halde .... |
hayat hep devam ediyor be hocam :D dert ettiğin şeye bak |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |