![]() |
Rüştü başına geleceği biliyordu Bence Rüştü başına geleceği bildiği için bu maçta sakatım dedi ve oynamadı. Nedense zor maçlarda pek ortalarda gözükmüyor ki Sergen Yalçın da aynı şeyi söyledi. |
Bu konuda sana katılıyorum Fenerbahcede oynarken de buyuk maclarda hep sakatım diye oynamıyordu cok uyanık cok !! |
Bu takımın hiç mi doktoru yok, Rüştü sakatım dedi tüm teknik ekipte yedi mi yani? Ayrıca Rüştü sakat sakat bile oynadı çoğu maçta, böyle bir korkaklık yapacak kişi değildir kendisi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede rüştü bunu yapacak adam değildir... |
Yokkk artıkk yaa...Tamam adamın kaleciliğini beğenmeyebilirsiniz, ama karakterine nasıl laf ediyorsunuz, Rüştü'yü herkez tanır, nasıl bir insan olduğunu bilir, adam böyle bir maçta niye takımını yalnız bırakmak istesin, maç öncesi kim diyordu bu takım bizi 4'ler diye, Rüştü bunu görmüş mü yanii!.. Sivok'da mı öyle yoksa, o da mı başına gelecekleri bildiği için oynamadı?Sergen'e ne bakıyorsun sen, Sergen Cordobayı da maç satmakla suçlamıştı !..Demişse öyle bir şey, Rüştü'ye ayıp etmiştir bence... |
Bunu diyecek en son kişi Sergen'dir zaten, kendisinin bir sezonda kaç maç oynadığınıda iyi biliyoruz :) |
Önünde oynayacağı daha çok maç var Rüştü'nün onlarda oynar. Hayat devam ediyor kafasına takmasın... |
ayıp ya bu sezonun bence ıyı oyuncusuna bunları demeyelım rustu sakat olmasa elenmezdık hıc yoktan nerdeyse orta sahadan vurulan golle serbest atıstan vurulan golu yemezdı |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |