![]() |
Tarih 16.08.2008. Ertuğrul'u istifaya davet ederken Tatih 16.08.2008 de ''Yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet'' başlıklı konu açtığımda forumda bir çok üye bana saçma konu açmışsın diye cevap yazmıştı şimdi neredesiniz eyyyy millet.... AYNEN YAYIMLIYORUM 16.08.08 TARİHLİ KONUYU Belki sayısız ''yönetim istifa'' başlığı atıldı ancak hiç yanına ''Ertuğrul Sağlam'' eklenmedi. Beşiktaş futbol takımında geçen seneden değişen hiçbirşey yok ben iddia ediyorum bu sene 3. bile zor oluruz. Bu sene 3 tane defans oyuncusu alında bunlardan kaç tanesi İlk 11 de oynayabilecek ? 1 tane. O isim kim olur ya Sivok ya Zapotoncy bu oyuncuların maliyetleri ne kadar Zapot: 3 ,5 milyon euro, Sivok 4,5 milyon, oyuncaların aldığı para cabası... bu iki oyuncununda ilk 11 de oynadığını düşünelim. kim oynamaz ? diğer yabancılardan en ucuzu cisse 2 liyon euro bonservis yaklaşık 1,5 milyon euroda senelik bedeli. Ben hala anlam veremiyorum 3 tane defans oyuncusunun 2 tanesinin alındığına. Seric neden alındı? yedek olucaksa sizce sezer sezgin'in kalması daha faydalı olmazmıydı? Ben bu senede Kombine almama rağmen hiç umudum yok... Ertuğrul Sağlam'dan umudumu tamamen kestim... Geçen sene Mehmet Sedef'i ilk 11 de; sadece deplasman Liverpol maçında oynatmasından sonra büyük takım hocası olmadığınına kaanat getirdiğim Ertuğrul Sağlam; avrupa deplasman maçlarının hepsinde rakip takımın gol sayısı kadar şut atmayı becereyemen bir futbol takımın devamını izlemekteyiz. Holosko'yu sağ cizgide harcayan bir hoca... Korkak br futbol oynatıyor; Beşiktaş'a. bosna takımının en pahalı oyuncusu Beşiktaş futbol takımının yedeklerinde bile yer alamayacak kadar basit bir takıma karşı korkak oynatıyor. Ben hazmedemiyorum bu denli korkak bir futbolu Başlığı saçma bulanlara cevabım ise ; kastım istifadan ziyade Eğtuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a yararlı olamayacağını göstermek... |
gecen yılın basından beri duran ertugrul istifa baslıgım hala duruyor ve arkasındayımda |
Alıntı:
SANIRIM BENİ DESTEKLEYEN BİR KAÇ KİŞ İÇİNDE SENDE VARDIN |
ertuyğrul un gelmesine bile karşıydım , ertuğrul istifaaaaaaaaaaa............. |
Alıntı:
GİT GİDE ARTIYOR ERTUĞRUL HOCAYA KARŞI ÇIKANLAR |
Benimde bu ağır mağlubiyetten sonra Ertuğlul Sağlam'a olan güvenim azaldı...Yıldızlarla arası iyi değil mi bilmiyorum, ama görüyoruzki yıldız oyuncularımız sahada yürüyor, top oynamıyor, hem de böylesine önemli bir maçta, kasten mi yapıyorlar anlamak güç, Ertuğlul Sağlam'ı mı takmıyorlar yoksa? Ama şuna takılıyorum bende, sizler niye galibiyetlerden sonra çıkmıyorsunuz ortaya, her mağlubiyetten sonra aynı kişiler, aynı yorumlar, galibiyetlerden sonrada sizi görsek, takım güzel oynadı bu maçta, tebrik etmek gerek gibi laflar duysam samimiyetinizi anlayacağım, ama böyle olunca tuafıma gidiyor açıkçası...Hea bide, bu takım anca 3. bile zor olur demişsin, bi tane adam gibi rakibimiz var zaten, o da Gs, en azından 2. oluruz diye iddia ediyorum bende... |
Alıntı:
BEN GALİBİYETTEN SONRA YAZMIŞTIM BU YAZIYI TARİH. 16.08.08 BEŞİKTAŞ İYİ GÖRÜNÜYORDU O DÖNEM. BEN TEBRİK EDERDİM ERTUĞRUL SAĞLAMI AMA HİÇ İYİ FUTBOL OYNYARAK KAZANDIĞI MAÇ YOK Kİ TEBRİK EDEYİN. |
Ertugrul hoca gelirken Mustafa denizli ismide geciyordu .. denizlinin gelmesini ertugrula yeglerim |
Alıntı:
bu saatten sonra yönetımde yenı bırını mecbur getırıcek çnkü kendnı bırkaçsene kurtamak içinde gaayet ıyı bır fırsat olucak. getırılebılecek tek adam luce oda şuan gelırmı sanmam. malum sezon ortası yerlı mı gelır bılemem ama şuan elecek tek yerli adam da bnce abdullah avcı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abdullah Avcı mı?Yok artık...Ertuğlul Sağlam'a çaylak, acemi diyorsunuz, ama gelsin dediğiniz adam Abdullah Avcı...Vay bea, kariyerlimiş bayağı!.. |
beşiktaslılar hepinize yurekten katılıyorum.bu iş ertugrul hocayla fazla yurumez.adam ne oynattıgının farkında deil daaa hucum mu sawunma mı belli deil luce yısewmesdık sawunma yapio die ama 5 senedir onu arıyoruz bu kadroyla koy takmlarına yeniliyorsak tek suclu ertugrul hocadır adam kayseriye guwendigi kadar bjk oyuncularına we buyuk taraftrımıza guwenseydi nebgun ne de liwerpool macı bu skorlarla bitmesdi buna benzer bir surude ornek daa war bni yanlis anlamyın bjkliler bn bjk den deil yonetenlerden bıktım ne dedik biz bjkli olurken BU |
Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz, Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas.. Hepsi Anadolu kulüplerinde çok üst düzey başarılar yakaladı ama büyük takım atmosferi başka. Bu isimler kariyerli oyunculara otorite kurmakta zorlanırlar. Nitekim sonuçları görüyoruz zaten, Ertuğrul Sağlam gidecekse yabancı hoca gelmeli, yerlilerden daha üst düzey bir isim yok çünkü.. |
Paramıza,sesimize,ailemize,kız arkadaşımıza vakit ayırmayıp Bu sene belki yüzümüz güler umuduyla yalanlarınıza ragmen kombine alan sabahın köründe yollara düşüp gece dönücek otobüs bulamadığı için kilometrelerce yol kateden taraftarın emegine umuduna minet vefa borcu bumudur gözümüzdeki yaş kalbimizdeki nefret yalnızca sizlere Hakkımı(zı) Helal Etmiyoru(z)m. Herşey Yalan Tek Gerçek Beşiktaş,Aşkımız Renklere Sizlere Değil.... |
Ertugrul hoca geldiginde cok sevinmistim ama artik onunla olmuyo kim gelirse gelsin her takimdan korkuyo ve korkak oynatiyo bjk nin iyiligi icin önce yönetim sonra ertugrul hoca gitmeli,tabii bazi futbolcularinda |
Alıntı:
|
Aşkımız Renklere Sizlere Değil... Sizin gibi paraya tapan o şanlı bayragı haketmeyen insanları bu çatı altında görmek istemiyoruz İstifaaaaaaaaa.... |
yau birakin abdullah avci, samet aybaba, falan filan....bu takim son senelerde kac tane teknik direktör gördÜ? yerlisi geldi yabancisi geldi....hepsi birer birer geldikleri gibi gittiler....biz bu forum´da o zaman da ayni seyleri yaziyorduk. tigana hakkinda olsun, riza hakkinda olsun del bosque olsun. gittiler de ne oldu? herkes ertugrul diyordu o zamanlar. ertugrul hoca geldi ne oldu? bu isler böyle cabuk olmuyor iste. teknik direktörün etkisi öyle sandiginiz kadar cok degil (lucescu haric!!!)....ama onun gibi bir teknik adamda bin de bir gelir. onun bile degerini bilmeyenler bizleriz......dicegim futbolcular gayret göstermiyorsa hoca ne yapabilir ki? ertugrul gitse de biz bir sene sonra burada ayni seyleri konusuruz. zirt pirt hoca degistiren hanki takim simdiye kadar basarili olmustur? |
inspekta haklı ama unuttuğu bir durum var hocana inanıyor musun?m united ve arsenal aynı hoca ile yıllardır çalışıyorlar ama güveniyorlar benim ertuğrul sağlama güvenim yok senin varsa bunu bilemem elbet ama artık futbol bilgisine disiplinine karakterine güvenilecek bir adam bulup onunla çalışmak en doğrusu gibi geliyor bana |
Bu maçın suçlusu sadece hoca değil. Hala öğrenemedik her yenilgiden sonra İSTİFA İSTİFA diyoruz. Bu bana göre yanlış. İstifa etmesi gereken varsa yönetim. Ya futbolcular...? Ya Bobo....? Ya diğerleri...? Ertuğrul hocamı ne yaparsa yapsın futbolcular oynamadı dün gece. Ve takım olarak kötüydük. Hoca geldi geleli istifa istifa. Bu ne yaaa? Çocukmusunuz?. İstifa istifa deyipte bu sene süper liğdende etmeyin takımı. olabilir kötü geceydi,kötü oynadık. Takım yeni. defans yeni. Bazı şeyleri sağduyulu karşılamak lazım. O yüzden istifa konularını şuan için yine saçma ve beşiktaşa zarar verir cinsten görüyorum. |
luce bu takımı adam eder bence olmuyor işte fazla zorlamanın bir anlamı yok |
Eğri oturup doğru konuşalım tello cisse delgado s kurtuluş i toraman i üzülmez seric g zan bu futbolcularla başarı beklemeyin |
Toptan gidin artık lanet olsun ya. |
bir takım farklı yenilebilir evet kendisinden çok güçlü çok üstün bir takıma ama türkiye liginde orta sıralarda yer alabilecek sadece jaja adlı bobonun ilk dönemlerini hatırlatan bir futbolcu dışında birbirinden farklı olmayan oyunculardan kurulu bir ekibe değil. dün 11 oyuncudan sadece zapo biraz iyiydi ama o da üst üste gelen atakları karşılamaktan heder oldu. siz dün akşam gökhan zanı kafa topuna çıkarken gördünüz mü ? aslında söylenecek çok şey var ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte. ertuğrul hoca ile yönetim oturup konuşacak ne yapılması gerekiyorsa yapılacak hemen. bu maç ligde karşılaşılabilecek olumsuzluklar için bir uyarıdır bence. |
senin konuyu okumuştum ve ertuğrul hocanın gönderilmesine karşıydım ama ertuğrul sağlam ona güvenenleri yerin dibine soktu.hiç yakışmadı ertuğrul hocaya |
Alıntı:
gelse adam ederse gelse... |
Yönetim hoca teknik heyet ve oyuncular dahil hepsi suçlu Heleki maçtan sonra hocanın HAYAT DEVAM EDİYOR AÇIKLAMSI TALİHSİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR İNANCIM SAĞLAMDI AMA ODA SARSILDI YAZIKLAR OLSUN HAYIR MAÇINAMI ÇIKTINIZ KALDIKİ ÖYLE BİR MAÇ BİLE OLSA YETENEKLİ OYUNCU YİNE OYNAR TOPUNUDA OYUNUNUDA YAKIŞMADI |
avrupanın madarası olduk iki sendir iyi dalga geçiyorlar HOCAM EĞER SENEYE YİNE TAKIMIN BAŞINDA OLURSAN NE OLUR AVRUPAYA GİTMEYİN BÖYLE OYNAYACAKSANIZ |
ertugrul besıktası kaldıramıyor LUCESCU gelsın gelmesı ıcın herseyı yapın bıran once ertugrul yollansın yoksa lıgdende kopacagız |
Ben zaten hep karşıydım ertugrul hocaya nedeni de tecrubesiz olmasından 5 6 7 sene sonra takımın başında olmasını isterdim tecrube kazandıktan sonra ama şimdi hep karşısındayım ve Şu an için Beşiktaşın hocası olmadıgnı hala savunuyorum :D saygılar |
Alıntı:
tecrübe mukakkak gerekli ama bence ertuğrul yeterli tecrübedeydi ... 5-6 sene sonrada gelse birşey değişmezdi. oyun mantalitesi yanlış bence... |
tek yol luce gerisi yalan ayrıca ertuğrulll istifaaaa!!! |
Alıntı:
katılıyorum bir eklmeyle beraber luce olmazsa abdullah avcı |
abdullah avcıdanda bir şey olmaz eğer büyük başarı istiyorsanız büyük hoca getireceksiniz onunda ilk sene çok iyi futbol oynatmasını beklemeyeceksiniz (en az yarım sezon) bu saatten sonra bir işe yaramaz zaten 2-3 maç daha kötü oynarsak ertuğrul sağlam gider bir daha da kayserinin üstü bir takımda teknik direktörlük yapamaz |
Ben hiç birinize katılmıyorum sanki ertuğrul sağlam oynadı maçta adam napsın yha sinirle böyle konuşmayın tamam yönetim gidebilir ama etruğrul kalmalı ikinciside siz hiç maç seyretmiyormusunuz ya dün tello delgado bobo cisse gökhan zan ibo toraman serdar kurtuluş sahada yoktu hal böyle olunca hoca napsın futbolcular oynamıyor hocanın ne sucu var metalisti kutluyorum çünkü nasıl futbol oynanır bize ders verdiler insallah bizimkilerde dersini almıstır bundan sonra lig te alınacak kötü bir sonuc zaten bütün yönetimi ertuğrul dahil hepsini gönderir sadece sabırla bekleyin ilk yarının bitişine kadar eğer hala böyle gidiyorsa bu takım bende sizi destekliyecem söz veriyorum By Artist |
Alıntı:
Ben bütün kategorilerde oynadım ve biliyorum ki futbolda bazen yapmak istediğin hiçbir şeyi yapamazsın..ayağın gitmez..bu durumda hoca ne yapsın ki.. Futbolu oynamış olanlar bilir ki hiçbir yenilgi utanç vesilesi olamaz..üzüntü yaratır o kadar..Bu takımın asıl şimdi bize ihtiyacı var.. Belki de hayırlısı bu dur .. Lige asılıp şampiyon olmalıyız. |
Alıntı:
|
Bu maca kadar hatalarına göz yumuyodum düzelir diyodum ama artık takımda kalmasının bir anlamı yok bakdım ki düzelmiycek daha da hatalarını devam ettirecek Byee bYee Ertugrulll |
Alıntı:
senin elinde nobre bobo holosko delgado tello hatta cisse gibi oyuncular varsa defansif oynatamazsın(performansları ii olur kötü olur o ayrı ) lakabı KARTAL olan bir takım sadece defansif korkak hücum planı olmadan gol atmayı düşünmeden oynayamaz nou camp ta old trafford bile dişe dişe oynar ısırır parçalar chelsea,lazio maçları aklıma geliyoır mansızlar,noumalar.... , eşyanın tabiatına karşı..... sağlamın oyun felsefesine de bir kaç örnek çok yakın geçmişten konya maçı rakip 10 kişi skor 2-0 nobreyi gönderdi 40 dakka ısındırdı 80 de oyuna alıyor ...yakalamışsın rakibi fark a gitmiyorsun ön libero çıkarıp sağ bek alıyor trabzon maçını aklınıza getirin 0-0 a endeksliyiz rakip kale ye 5-6 dk. bir gitmek aklımıza geliyor ilk hedefimiz gol yememek beşiktaş kimle oynarsa oynasın kazanmaya çıkar hocam unatamadığım portekizdeki porto maçı avrupada dewam etmek için tek hedef galibiyet rakip kaleye gitmiyoruz 8 oyuncumuz sahamızdan çıkmıyor dün akşam ki maç nasıl bir şey öle hedefimiz yine gol yememek agresif oynamıyoruz maç başladığı gibi biterse turu geçiyoruz.... bunları yazmak için 1 seneden fazla bekledik hocam BELKİ yine yazmayacaktık o açıklamayı yapmasaydınız ; SADECE PARA KAYGISI İÇİN BURADA OLAN BİR YABANCI TD MAÇTAN HEMEN SONRA ÇIKIP HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ BİR ÜSLUPLA HAYAT DEWAM EDİYOR DESEYDİ KOYMAZDI HOCAM BEŞİKTAŞTA SENELERCE TOP OYNAMIŞ BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BEŞİKTAŞ IN ÖZ EVLADI OLARAK BİLİNEN BEŞİKTAŞIN BEYEFENDİSİ DENEN SİZ SAYIN HOCAMIZ O YÜZ İFADESİYLE RAHAT BİR ŞEKİLDE SIRADAN BİR MAÇTAN BAHSEDER GİBİ O LAFI SÖYLEDİNİZ YA KOYDU BİZE HOCAM HEM DE ACI KOYDU EVLAT ACISI GİBİ OTURDU İÇİMİZE KALBİMİZ ATMAZ OLDU O SANİYELER DE İŞTE O AN FİLM KOPTU HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK..... |
Türkiye`de Saat: 21:22 . |