![]() |
Yeni hocamız kim olmalı? Birçoklarına saçma gelicek bir cevapla son vereceğim yorumuma.... ilk istifa sözü; dile gelmeye başlayınca ilk akla Lucescu gelir , akla gelir ancak o bize gelir mi? Hadi diyelim Lucescu gelmedi ikinci isim Türk hoca olur Beşiktaş'llıar Ziya Hoca, Mustafa Denizli vs.... Benim favorim ise Abdullah Avcı... birçokları hadi ya bu nereden çıktı diyecek, o Beşiktaşlı değil ki... Beşiktaş futbol takımında kim Beşiktaş'lı ? Belki Beşiktaşlı zannettiğimiz kişiler bile çocukluğunda fb, gsli olabilir. neyse uzatmayalım lafı... Abdullah Avcı dedemin nedeni bilmediğim birşeyler söylüyor o yüzden, ne zaman dinlesem tıpkı ersun yanal veya fatih terim veyahut morinho gibi.... diğer teknik direktörleri dinlediğim vakit sokaktaki insandan pek farkı yok futbolun bilimsel yönünden çok basit genel söylemler içindeler. hocanın duruşunda farklılık olmalı; diğerlerinden ayıran. ben başından beri Ertuğrul Hoca'ya karşıyım. açtığım geçmiş konulara bakarsanız Bjk galip geldiğinde bile ''Ertuğrul Hoca'' istifa diye konular açtım. Bu görüş beni bağlar. şiddetle karşı çıkanlara duyrulur saygı çercevesinde fikirlerini belirtsinler. |
sakın kimse dürülü demesin... |
Alıntı:
DÜRÜLÜ? |
Alıntı:
|
Bence Türk teknik direktörler büyük takımın yükünü taşıyamıyorlar.Ama eğer yönetim türk T.D. getirirse takımın başına bence büyük ihtimalle Mustafa Denizli olur.Bana kalırsa yabancı daha iyi olur.ama onunda takımı tanıma dönemi var.ne yapmak lazım acaba............ |
LUCESCU LUCESCU LUCESCU daha ne dusunuyosunuz... |
ya durun bismillah hoca gitti de teknik direktor seciyorsunuz .. zaten büyük ihtimal gitmicek ertugrul hoca demirorende onursuzluk diz boyu o da gitmiyecek sanki yokmuşlar gibi kim olmalı |
bencede şu an bunu tartışmak bize pek bir şey kazandırmaz daha çok neden seriç gibi bir adam transfer edilir bu takıma ve sonrada maradona fln denir ona maradona diyenler beşiktaşa ne kazandırır bunları sorgulamak lazım |
lucescu nun gelmesi imkansız |
Alınabilecek Türk T.D yok.. Ertuğrul hepsinden iyi..Kim ne derse desin? Konuşmakla olacak iş değil bu..? Elimizde bir lig kaldı..Bari Yabancı T.D getirerek de o şansımızı yakmayalım..Ertuğrul kalmalı..Luce dışında kimse takımı daha iyiye götüremez Ertuğruldan.. |
Alıntı:
kendinizi kandrımayın ertuğruldan iyi bir dolu yerli teknik direktör var ama biz kafamızı kuma gömmüşüz... |
ertuğru lun bir an önce istifa etmesi lazin ben gelsem takımın başına daha iyi olur |
Sergen bile gelse daha iyidir en azından futbol nasıl oynanır onu biliyo. |
geçen sene 8 yediniz hastanelik oldum dün gece tansiyonum çıktı ulan ertuğrul ve oyuncuları bu gençte yaşta yollıyacaksınız beni öbür tarafa allah topunuzu nasıl biliyorsa öyle yapsın |
Lucescu gelsin.o zamanki kadroyla şampiyon beşiktaşı yaptıysa.geldiğinde bizi uefa şampiyonu bile yapabilir |
evet ertuğrul hatalı ama gitmesi bir sey verir mi takıma?Bu saatten sonra gelen hoca ne yapar bunları düşünmeli zihniyet değişmeden bir halt olmaz. gideceksede tek isim lucescu başkasını tanımam |
Luce babaaaa |
defolsun gitsin yerine lucescu gelsin bencede zor olsada |
Alıntı:
büyükşehir maçında büyükşehir gol atsın maça zevk gelri diyen birinden beşiktaşa değil teknik direktor ........ olmaz |
Mustafa Denizli olmaz İnşallah,adamın yorumcu sesine bile dayanamıyorum maçlarda... |
zıya hoca mı abdullah hocamı olmaz ya lucescu ya denızlı ama lucescu ıcın bastırılması getırılmesı lazım |
yönetim istifa luce başa sil baştan yepyeni bi kadro yoksa olmaz bu iş seric gökhan hakan bunları göndercen adam gibi tanındık kariyerli oyuncu alcan |
Ben geçerim takımın başına :D en azından şampiyonlar ligini garantilerim takımı :D:D:D |
ya hocanın hatası buyuk de futbolcunun hıcmı hatası yok kım dun top oynadı bır kısı bıle gosteremeyız kalkıpta ertugrulmu formayı gıysın oynasın su anda yerlı hocaların en ıısı ertugrul mustafa denızlı ıkı macta yorum yaptı dıye onu mu takımın basına getırmek lazım hatırlamıyormusunuz ezıklerı burda yenerken adam kendınden gectı butun yabancılarını oynattı lucescu olabılır ama o da sezon sonunda olmalı su anda gelırse bu sene smpıyonlukta hayal olur luce gelıp takımı duzeltıp yeı oyun sıstemını kabul ettırene kadar ıs ısten gecer bence yonetımın ve sınan engının bır an once gıtmesı gerek her yenılgıde hocaya yuklenmek dogru degıl bırazda sucu tepeden sormak lazım balık bastan kokar |
lucescu lazım takımın başına |
lucescudan başkası olmamalı.ama onun şuan geleceğini düşünmüom.çünkü takımı cl de oynuyor.türk td.lerden rıza çalımbay olabilir. |
luce gelmicene göre..ertuğrulla devam |
Sadece gülüyorum..:)..Abdullah Avcı'ymış...Yahu adamın ne kariyeri var, Ertuğlul Sağlam geldiğinde herkez diyordu Beşiktaş'a 10 gömlek küçük gelir, eti ne budu ne, gelsin dediğin isim ise Abdullah Avcı, şaka gibi bir şey...Hadi M.Denizli falan desen anlarım, en azından belirli bi tecrübesi var, ama onun da gelmesini istemem...Luce gelecekse, eyvallah, buyursun gelsin, ama gelmez, mal olması lazım gelmesi için, takımının gruplarda 3 puanı var, ikinci tura çıkması muhtemel bence, yarı yolda bırakıp gelmez, hayal kurmayalım boşuna...O gelmezsede kimse gelmesin, yabancı bi hoca ne kadar kariyerli olursa olsun, kariyeri fayda sağlamıyor, bunları çok gördük, onun için yaa Luce, ya da Sağlam'la yola devam... |
Alıntı:
bu benim düşüncem ben önce akla bakarım sonra tecrübeye... lucescu gelicekse amenna ama m. denizli falan gelcekse abdullah avcı daha iyi bence. ertuğrul fulbola bilimsel bakmıyor... tıpkı m. denizli, rıza çalımbay diğerleri gibi... |
omer urundul gecsın o zman kendımı bıldım bılelı kollektıf futboldur konusup duruyo bılımsel futbol falan hıkaye ruh lazım ruh takımda dun gece sınırlenen bı tane oyuncu yoktu once bızım kaybolan ruhu yakalamamız gerekıyor |
Alıntı:
ruh zaten olmazsa olmazdır ruh olmadan hiçbir başarı elde edilemez ama futbolun bilimsel yönüde enaz ruh kadar önemlidir. dün metelist takımında her ikiside vardı. |
Alıntı:
tamam zaten ben de bunu yazdım yanı abdullah avcının bılımsel futbol gorusuyle falan olucak ıs degıl bu futbolcunun da yapısıyla alakalı bısey yenılgıyı hakedememek gerekıyo |
sağlam kalsın |
maç öncesi verdiği demeçler avantajımızız kullanacaz yok gol atmaları gerekiyo,al sana gol,lan zaten gol yiyecen bari gol atacak bi takım çıkar |
..... Beşiktaş teknik direktörü maç sonu o abuk subuk, taraftarla dalga geçer gibi açıklamalarıyla kendini bitirmiştir. En azından benim için. Tüm yerli teknik direktörler Beşiktaş'a uzak olsun.. |
Alıntı:
bence beşiktaşda ruh olmadığı gibi bilimsel bir futbol anlaşıda yok. sen orta sahada top yapamayan serdar kurtluşu oynaıtıyorsun , sağ kanata holoskoyu oynaıtıyorsun bu takım 2 senedir senin elinde ona göre hazırlıcan takımı. bilimsel futbol anlaıyışı sıfır ertuğrulun |
bence zico yu getirsinler türkiyeyi tanıyor adam avrupada nasıl oyananılacağınıda biliyor . |
ne gerek,ertuğrulla mutlu taraftar,nasıl olsa takım çiftlik ... cok yaşa hertuğrul cok yaşaaaaaaaaaaa.......... |
beyler t.d ümüz ertugrul hoca eger istifa ederse bunları konuşuruz .... |
Eğer ertuğrul istifa edecekse ve biri gelecekse o kişinin lucescu olmasını isterim |
Türkiye`de Saat: 14:58 . |