![]() |
gelebilecek bir türk hoca yok.. lucescu da su an gelmez anca sezon sonu gelebilir.. yeni yabancı hoca gelse aynen aragonesteki durum ortaya çıkcak. ülkeyi tanımıyor.. allah sonumuzu hayır etsin walla.. |
Lucescu... |
yonetim istifa etsin olağanüstü kongre kararı alsın takımıda devre arasına kadar altyapıdan mehmet ekşi hoca çalıştırsın devre arası artık yeni yönetim kimi getirecekse getirir o sonraki bir iş. |
Alıntı:
keşke ama zor |
YÖNETİMMMMMMMM GİTSİNDEEEEEEEEEE KİMMMMMMMMMMM GELİRSEEEEEEEEEEE GELSİNNNNNNNNNN ŞAMPİYONNNNNNNN OLURUZZZZZZZZZZZ |
luce gelir inşallah ama zormuş gelmesi.yada başarıya aç yetenekli birini bulmak lazım.o da sanırım imkansız gibi.bunlar dışındaki birinin ertuğruldan daha faydalı olcağını sanmam |
valla luce zaten en iyi tercih gözüküyo zatende olmassa illa yabancı alınacaksa hırvatistan milli takımının teknik direktörü biliç getirilebilir.hem genç hem başarıya aç hemde çılgın kişiliğiyle taraftarımızın ruhuna uygun olacağını düşünüyorum.tecrübe konusunda problem yaşayabiliriz biliçle o kadar.bence iyi bi tercih olur ama!!! |
ya bırak allahını seversen yaa ertuğrul gitsinde kim geliyosa gelsin bu hoca başımızda olduğu sürece biz ne şampiyon olabiliriz ne de bişeyy |
İNADINA ERTUĞRUL SAĞLAM ULAN.......... bugün luce diyenler ne çabuk unuttunuz adamın kıçına teneke bağlayıp istifa diye bağırdığınızı |
Alıntı:
:shakehands: |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |