![]() |
Avrupa'da oynanan maçlarımıza bakıyorum, deplesmanların çoğunda hezimet yaşıyoruz!..Sadece skor olarak değil tabii, oyun olarak da, ezik oynuyoruz hep!..Bütün Türk hocaların yaptığı şeyi yapıyor, deplasman maçlarında savunmadan başka bir şeyi düşünmüyor, gol atmak aklının ucundan bile geçmiyor!..Ertuğlul Sağlam diğer Türk hocalara benzemez diyordum ama görüyorumki o da git gide benziyor diğerlerine, böyle giderse kendine yazık eder!.. |
Ertuğrul Hoca bence kulübün maddi sıkıntısından dolayı transferde biraz tutuk tavır sergiliyor,sorun belli demirören beşiktaşı ne kadar çok severse sevsin,kulüp başkanlığı için çok tecrübesiz ve duygusal.Başkan beşiktaşı seviyor ama beşiktaş artık çıkmazda ya oturup şapkayı önüne koyup düşünsün ya da başkasına müsade etsin,tabi bu düşünme de hemen teknik direktör değiştirmek değil,eldeki mal belli.3 metre kumaştan 5 metre elbise dikemezsin,sonuç;Ertuğrul hoca kalmalı,oyuncularda revizyon. SAYGILAR |
sağlam giderse bi 5 yıl daaha geri gideriz buna eminim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum.. |
Alıntı:
|
yani ertuğrul hoca ile dewam edilip edilmemesi konusunda ben hala kararsızım ama kesinlikle gitsin demiyorum.Gitmesinde demiyorum.Onu futbol bilgisi olan büyüklerim daha ii bilir |
dün akşam metalist takımı bi kere ofsayt ta düştü mü allah aşkına, bunun adı sistemsizlik dir, ertuğruldan teknik drektör değil ancak çalıştırıcı olur |
hertuğrulla ,sir alex fergusonu karşılaştıran zihniyet tabiki 8-0 vede 4-1 lik sonucları hak eder hemde sonuna kadar hak eder.. ertuğrulun mac sonu dalga gecer gibi acıklamaları ,metalistmi nedir bir takıma rezil olmaları, gene sene yenilen 8 adet gol ,,yazık yazık hemde cok yazık... ertuğrulu savunan zihniyetten bir nane olmaz ertuğruldan hic hoca olmaz olursa böyle olur.. |
Nasil ertugrul'u savunuyorsunuz anlamiyorum ... hayretler içindeyim ... |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |