![]() |
pritt ..... bu yönetim gitse yerine sende gelsen bu hocayı gönderirisin bu beceriksizle yola devam edemezsin anadolu kulübü değil bu beşiktaş kulübü ona göre konuş yönetimde hatalı baştan sona hoca zaten hoca değil çözemiyorsun galiba olayı 2 sezondur alıyo parayı yatıyo aşşağı sonra hayat devam ediyor açıklaması rezil herif yüzsüzzzz |
Alıntı:
Orta sahada doğru dürüst kaliteli yabancı yok. defans desen haha yeni. uyum sorunu var. Delgado gibi bir adam var ama nedense hiç bir işe yaramıyor. Bu adam Ertuğruldan öncede böyleydi. Ertuğrul gitse yine birşey değişmez. Benim isyanım Sadece Erturul denilmesine. Ulan bu Demirören ne yaptı buzamana kadar. Neden ona ses çıkartılmıyor. |
Alıntı:
gecen yıl ligin ilk 5 inde bulunan takımlara karşı defansif korkak futbol 8 maç yapıyoruz (inönü gs maçı haric) pozisyonumuz yok denecek kadar az oyuna ağırlığımızı koyamıyoruz pasif pısırık mücadele sinmiş hırss yok düzelecek 13 ciddi zorluk derecesi yüksek maçta takım zoru görünce hemen kolaya kaçıyor suçu atbi yere kaderci ol , kaçak ,korkak , tırsak futbolu mücadeleyi neyle açıklayacaksan şampiyonluk o kadar önem taşımaz bazı durumlarda yenilmeninse gururlusu onurlusu olur YAKARIZ BU GEZEGENİ DİYORUZ (onlar gibi kaçarız deil ) |
demir ören gitse ertuğrul gene kalmaz ki nedenmi çünkü gelecek yönetim ertuğrul denen hoca ile çalışmaz gelecek yönetim kurulu demirören grubu gibi hata yapacak değil ya |
LUCESCU gelsın ertugrullla olmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yabancı bilmiyormuşşşş lafa bakk ulan bu futbolcular bu şekilde hocasız çıksa gene aynı şekilde oynarlar be luceyi getirt bakalım ne oluyo arızaya bak yaaa alışmışsınız günlük maçlara bugün yen 3 hafta yok idareten herşey |
Ertugrul'u savunanlari anlami$ degilim ... Ne yapti bu adam bizde ? Basari var mi ? Yonetim, istedigi futbolculari aldi ... daha ne bekliyorsunuz bu hocadan anlamadim ? |
iki senede nefret ettim ertuğruldan tam bir futbol fakiri |
bu hoca ile olmaz geçen sene de demişdik bu sene de diyoruz ama inadına diyenler var bunların beşiktaşlı oluşlarından şüpem var ne inadı anlamak mümkün değil geçen sene 8 busene 4 ayıpdır ayıp |
iyide bu hoca kayseriyi nasil oynatii oyle zehir gibi? yoka orada ki futbolcularmi bizimkilerde daha iyi? topa basan savasan rtuhnu yansitan futbolcu istiyoruz |
arkadaşlar herkez görüşünü söyleyebilir ama kişiliklere girmeden ben ertuğrul hocanın arkasındayım biliyorumki aralarınızdan bazıları 2 hafta önce büyük teknik adam dediğiniz adamı şimdi ipe görütüyosunuz bu beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz susuyorum,yorum yapmıyorum ben sezon sonu konuşacağım.. |
Başarısız olduk bu gitsin.. Ha yok öbürü gelsin..Bu da mı olmadı şunu alalım..Bunun tazminatını ödedik mi? Ertuğrul gelsin gençtir..Luce gelsin..Denizliyi istemiyoruz..Tigana gitsin..Bosque yi kvun..Bosque ye şans tanınsaydı.. VS. VS .VS.. Ne kadar kolay demi bunları bir çırpda söyleyebilmek..Biz 4 senedir bundan daha fazlasını söylemedik mi? Nereye kadar devam edecek peki? Sağlam giderse yerine gelen de aynı şeyi yaşamicak mı? Yönetim gitmedikçe BJK dan bi cacık olmaz..Açık konuşuyorum..Hiç bi halt olmaz.. Ben kendimi geçtim.. Adana'da olduğumdan dolayı maçlara gidemiorm..Kombine alamıorm..Ya alanlar napsın? Kapalıyı dolduranlar, kale arkasındakiler napsın..? Yönetim bunları düşünmüyorsa ben onların BJK lılığından şüphe duyarım.. |
Alıntı:
ertuğrulla birlikde sizin gibi taraftarında istifa etmesi gerekiyor keza siz büyük beşiktaşı 8 lik 4 lük derken en sonunda bir macda 15 gol yiyen dünya rekortmenine döndereceksiniz.. |
metalist için 3. sınıf tabirini kabul etmiyorum.kadrolarında ukrayna gol kralı ve brezilya ümit milli futbolcusu var.daha neler vardır kimbilir. zenit in ismini fatih tekke sayesinde bir de ueda şampiyonu olunca duyduk. bence esas sorun burda.sağlamın yaptığı yanlış ta buydu zaten.rakip takımı çok küçümsemek.bize nasılsa atamazlar diyip savunma futbolu oynatmak |
Alıntı:
|
evet 3. sınıf takım olduğu için jackson 40 metreden mermi gibi gol attı. ben en son prekazinin ve roberto carlosun gollerini hatırlıyorum buna benzer.ve rastlantı olmadığı ilk maçtaki direkten dönen toptan belli.beşiktaşlı futbolcular ve ertuğrul her ne kadar rakip güçlü dese de küçümsediği için fark yedik |
inadına ertuğrul sağlam.... inadına tigana.... sizde ne inat varmış... her başarısız hocayı, sözde istikrar adına dokunulmaz ve kovulamaz hale getiriyorsunuz. başarısızlık ta istikar arkasına sığınmak, aptallıktır. sonu yok olmadır. bakın sizi ertuğrul inatcıları yazacağım alttaki yaşanmış olayı iyi okuyun... sonra gerekiyorsa cevap yazın... metalist maçını iş yerimden bir arkadaş ,akrabalarını ziyaret ettiği evde izlemiş o anlattı.. evin babası,annesi ve iki çoçuğu fenerli beş yaşındaki küçük oğlan nasılsa beşiktaşlı ve üzerinde beşiktaş forması ile maçı izliyorlarmış. bunu bana anlatan arkadaşım ise koyu Gs li. beşiktaş gol yedikce beşiktaşlı ufaklık ağlamya başlamış,hele maç 4-0 olunca ev ahalisi elleri ile sıfır işareti yapıp onunla dalga geçmeye başlamışlar. o beş yaşındaki evin tek kartal yürekli çoçuğu babasınannbacak arasına kafasını koyup hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam etmiş ve "neden bununu bana yapıyor bu hoca ,neden oynamıyor bu takım..." benim gülmem gerekirken , sizin yüzünüzden bana gülüyorlar... diye haykırmaya başlamış.. maç bittikten sonra göz yaşları içinde ıslanmış olan beşiktaş formasını çıkartıp babasına fırlatmış.. sizler değil böyle oynatan hoca beni beşikaştan uzaklaştırdı . artık istemiyorum üzülmek.. ben takım tutmuyorum.. demiş... ev halkı çoçuğun o hali üzerine onu teslli etmeye çalışmışlarsa da arkadaş evden ayrılana kadar başaramamışlar..... şimdi ban söylermisiniz; ev ahalisin içinde tek kalan o yalnızca beş yaşındaki küçük kartalı bizden kopartan hocanın suçu yokmu ayrıca; her maç öncesinde rakibi gözüne büyüterek rakibizim yok genç kadro kurdular,yok iyi oyuncuları var dikkatli olmamız gerek diyerek (antalya,konya antep belediye vss..maçları öncesi verdiği demeçlere tekrar göz atın) rakipten korkak,defansif anlayışı olan hucumda çoğalamayan ve hucum varyasyonkarı olamayan takımı yaratıp oyuncuların öz güvenlerini yitirmesine neden olan capsız ve korkak birini asla istemiyorum. |
Alıntı:
metalist hani şu fenere karşı 90 dakika defans yapan kievin olduğu ligde ücüncü olan takım değilmi??? ukranya ligi ne cokmu iyi lig olduda ücüncüsü bizi madara ediyor ,benim bildiğim alman liginin ücüncüsü bizimle ancak başbaş oynar ama siz demekki ukranya ligini cok önemli buluyorsunuz,iyi helali hoş olsun , 4 az oldu bir dahaki sefere 14 atsınlar sizde nede olsa cook kuvvetli takım diye avunun ,avutun... |
ya ertuğrulu savunan arkadaşlar...bana ertuğrul geldiğinden beri rahat rahat izlediğimiz 5tane maç sayabilir misiniz???2 sene oldu maç izlerken yüreğimizin ağzımıza gelmediği maç sayısı 5i geçmez işte...neyini savunuyorsunuz bi tutturmuşsunuz istikrar diye bende istikrardan yanayım ama umut ışığı gördüğümüz biri olursa istikrar uğruna katlanalım ama ertuğrul 2 senede hiç bi umut vermedi bize.vizyon desen yok tecrübe yok ve bence oyuna müdahale konusundada eksik ertuğrul hoca.bana elle tutulur tek bi neden söyleyin gitmemesi için???büyük bir takımı kaldırabilecek kapasite yokmuş ertuğrul hocada bende ilk geldiğinde çok umutluydum ama görünen köyde klavuz istemez!!! |
Ertuğrul Sağlam gönderilirse , Türkiyeden Mustafa Denizli veya Avrupadan Gerets veya Lucesku getirilcekmiş ... |
Luce gelicekse Saglam felan hikaye Luce gibi hoca yok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ertugrul ertugrul inadina ertugrul ona biraz sabir ve zaman verelim diyenler buyrun okuyun zico eziklere geldi tamam takim sampiyon olamadi ama avrupada esti gurledi gerets peki? oda $ikecileri sampiyon yapip gitti eee bunlar nasil oluyorda bir senede basarili oluyorda bu saglam efendi iki senedir bir takimin kadrosunu kuramayip istikrarsiz ve basarisiz olup ligde ve avrupada nal topluyoruz birisi izah edebilirse sevinirim. |
alin size inadina inadina Erken terhis! http://www9.gazetevatan.com/pics/yazarlar/143.jpgSEZON başını hatırlıyorum. Ertuğrul demeç veriyor. Bu sezon çıtayı yüksek tuttuk, hem dışarıda hem içeride zirve yapacağız. Sözüm ona çıtayı yüksek tuttuk diyordu. Ertuğrul kardeş Çıtayı yüksek tuttun da üstünden atlayamadın. Çıtanın altından yürüyerek geçtin. Senin kenardaki korkunu gözlerinden okuyorum, gözlemliyorum. Futbolda cesaret karar verirse hedefe ulaşılır. Korku verecekse olmaz. Zaten olmadı da. Sen bu duygularınla bu takımı hiçbir yere taşıyamazsın. Top, topun kıymetini bileni sever, yardım eder. Sen topu iyi kullanamıyorsan, yalnızca tepiyorsan, topa şekil veremiyorsan, o da seninle arkadaş olmaz. Düşmanın gibi davranır. SAHANIN içine girip bir tur atayım istiyorum. Ertuğrul, önlem oyunu öbür tarafta oynamaktan geçiyordu. Rakip sahada tutmak, bir tek Nobre’yle olur idi, onu yanında tuttun. Yanlış başladın. En azından 2. yarı Nobre’yle başlasan 1 gol seni Avrupa’da tutabilirdi. Oyuncu siftahına kaleden başlayayım istiyorum. Hakan 1 ilk gol yedin, belki top çok iyi bir yere gitti ama, be kardeşim oradan mektup atsan 15 günde kaleye gelir. Zapo’ya iyi dedik, 3 gün yaşadı. Demek ki ayıbını Sivok kapatıyormuş. Zan’la bir eşleştiler, ikisinin nikahından burunsuz çocuk doğar. Böyle bir felaket olmaz. Merak ediyorum Bu çocuklar maçtan önce hafif alkol mü aldılar? AYRI TELDEN ÇALDILAR KAYBETMEDİLER. Utandılar, utandırdılar. Tabii ki rakip langırt takımı değil. Vasat üstü bir takım da değil. Öleceğim aklıma gelirdi de, Beşiktaş takımının bu rakibe karşı bu kadar kepaze olacağı aklıma gelmezdi. Dünyanın en önde gelen eksperlerinden birine hasar tespiti yaptırsan, kepaze oldular raporu verir. Bu kadar çok top kaybıyla nasıl oynadılar? İstense olmaz. Beşiktaş, Avrupa’dan erken terhis oldu. Cumartesi günü seyrettiğim Belediye maçında içime kurt düştü diye yazmıştım. Perşembenin gelişi, cumartesiden tescilliymiş. Bu takım bu sıkıntıyı nasıl atlatır? Bana göre zor. Herkesin ayrı telden çaldığı orkestra iyi ses vermez diye düşünüyorum. KARŞILAŞMANIN hakemi nasıldı? Bizden yana iyi. Sarı kartlı oyuncularımıza ikincileri çıkarmadı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet bende ertuğrulla en azından bu sezon veya ilk yarının bitimine kadar devam edilmesi yönündeyim sen benim ve benim gibi düşünenlerin beşiktaşlılığıyla şüphe duyamassın tamam mı arkadaşım sanki liverpool dan ertuğrul mu 8 tane yedi o gün bütün sansızlıklar üstümüzdeydi vede futbolcularımız hiç biri oynamadı al o aksamı vur gecen aksama metalist dağıtacak güce sahibiz ama futbolcular sahada emekliyor yürümüyor bile mac bitsede gitsek havaları var canla basla mücadele etmiyorlar ertuğrul napsın omu cıkıp oynasın beşiktaş formasının hakkını vermeyenleri asıl bu takımdan göndermek lazım yada yedek oynatmak lazım akılları baslarına gelsin herkes ertuğrulu sucluyor bu takım sanki cıkmıs canla basla oynamısta ertuğrul napsın allah askına at gözlüğüyle bakmayın olaylara . . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sadece ertuğrul hoca istifa ederse yerine gelende başarılı olamaz..öncelikle yönetim ve si.e. istifa etmeli.. |
ertuğrul sağlam iyi niyetli ama otoriter olamıyo lider ruhlu birisi değil bu takım ona fazla geliyor herkesi oynatmaya çalışınca kontrol edemiyor.bu arada alex fergusonla kıyaslayanlar arkadaşlar onun iskoçya da rangers-celtics hegomonyasına son veren kişi olduğunu ve tam kovulacakken fa cup ı alıp sonrasında kaldığını biliyorlar mı?jose mourinho bile kovulduktan sonra ertuğrul sağlam hayda hayda gönderilir... |
bende istemeyerek şunu söyleyebilirim bu cinconlarında hocası bizimki kadar kötü ama takımı toparlayacak 3-5 futbolcuları var o yüzden kör topal ilerleyebiliyorlar biraz düzgün transfer yapmak lazım mesela seriçi almamak 4.5 milyon euro para vereceksen sivok harici bi defans oyuncusu yılda 1.5 m euro vereceğine 2 m euro vererek cisse yerine daha düzgün bir önlibero almak lazım o zaman hiç deilse kopmazsın bazı hedeflerinden yinede ertuğrul beşiktaşı kaldıramadı 2 haftada teknik direktör getirilmez o yüzden şöyle böyle bu sezon bitirilir |
Sağlam'la devam tabi. Daha yenilmediğimiz takım, rezil olmadığımız kupa, lig falan kalmasın.. Geçen seneden beri ne değişti, sadece yeni sezon formaları. Sistemde aynı, rezilliklerde.. |
Bu saatten sonra Ertuğrul Sağlamın savunulcak hiçbir yeri kalmamıştır. |
başka rezaletler yaşamamak için derhal ertuğrul ve onu savunanlardan kurtulmamız lazım , haydi ertuğrul derhal istifaaaaaaa ........... |
Alıntı:
Boylesine kokuşmuş ilişkilerin döneceği yer mi olacaktın guzel Beşiktaşım :(... Demirören'nin ayrı hesabı, Sinan Engin'in ayrı hesabı diğerlerini saymıyorum bile.. Hepsinin kendi gelecekleri icin ayrı hesaları var.. Kimsenin umrunda deil Beşiktaş... Kusura bakma Demiroren Ertugrul'a tepki gostermek ve gondermek seni temize çıkarmaz.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:45 . |