kartalim_ | 03-10-2008 20:33 | Alıntı: Reis´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 829933)
yav geçin yav ertuğrulda gurur olsa 8 - 0 dan sonra istifa ederdi , hadi onu geçtik adı sanı duyulmamış bir ukrayna takımından 4 yedi bu takım ertuğrul un yüzünden ama hala istifa etmedi siz hangi gururdan bahsediyorsunuz , yeter artık istifaaaa eruğrul .............. | Bilip bilmeden konuşmayın, atıp tutmayın!..Ertuğlul Sağlam Liverpool maçından sonra istifasını sunmuştur, ama yönetim kurulu bunu reddetmiştir, Demirören'de sonuna kadar arkasındayız mesajını vermiştir, Ertuğlul hocada bu olanlar sonrasında takımda kalmayı kabul etmiştir...Ertuğlul Sağlam gururlu adamdır, yönetimle karıştırmayın Ertuğlul Sağlam'ı!..Bu maçtan sonrada istifasını sunar, yönetim kurulu kabul ederse eder, bu kadar basittir, kendi kendini feshedecek hali yok adamın !!! Gelelim güven meselesine, taraftarların bir kısmının Ertuğlul Sağlam'a olan güveni sarsılmıştır, bu bir gerçek, dünkü skor ve oyun bardağı taşıran son damladır bazılarına göre, normaldir bu...Bende Ertuğlul hocama güveniyordum, ama dünden sonra güvenim sarsılmadı değil, bizim ona güvendiğimiz kadar onun da kendisine güvenmesini istiyorum, bundan sonra da umuyorum!.. |