![]() |
Mircea Lucescu Transferi (Tek Başlık) Beşiktaş'ın Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilip UEFA'ya veda etmesinin şoku sürerken başkan Yıldırım Demirören, takımı Lucescu'ya emanet edecek. Camiada, Ertuğrul Sağlam'a güvenin iyice azalması nedeniyle kan değişikliğinin şart olduğunu düşünen Demirören, Kiev'de görüştüğü Rumen hocadan "Beşiktaş'a gelirim" sözünü aldı. Sağlam, Hacettepe maçı sonrası gidebilir. Lucescu geliyor Metalist maçının ardından Kiev'e giden Demirören Rumen hocadan "Beşiktaş'a gelirim" sözünü aldı. Metalist Kharkiv önünde yaşanan hezimet sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan desteğini çeken başkan Yıldırım Demirören, Mircea Lucescu'yu gelmesi konusunda ekna etti. Demirören, kafile ile İstanbul'a dönmeyip, Kiev'de görüştüğü Rumen hocaya, "Beşiktaş'a gelir misin?" diye sordu. Lucescu'nun da "Kasımda sözleşmem bitiyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DAncak o zaman Türkiye'ye gelirim" dediği öğrenildi. KASIMA KALMAYACAK İkili bugün de bir araya gelip, detayları üzerinde görüşecek. Başkanın, Shakhtar'dan yıllık 3 milyon euro alan Lucescu ile uygun bir rakama anlaşması bekleniyor. Milli maç nedeniyle lige verilecek ara da düşünülerek Lucesku'nun kasım ayına kalmadan İstanbul'a getirilmesi planlanıyor. Tecrübeli hocanın yardımcılıklarını Sergen Yalçın ve Tayfur Havutçu yapacak. |
Sallamışlar yardımcı sergen falan... |
Ertuğrul sene sonuna kadar kalsın derim madem kendi eseri kendi hatasını kendi düzeltsin bence bu kadar bi şans tanınmalı |
nerde...keşke gelse |
şimdilik hiçbir habere inanmıorm.Böyle bir durumda spekülasyonlar çıkacaktır elbette.Özellikle Türkiye gibi bi yerde |
Yalan yaa, inanmıyorum şahsen...Ş.Ligine çıkarmış Shaktar'ı, o kadar uğraşmış, oraya kadar çıkarıpta yarı yolda bırakmaz bence...Yıllık da 3 milyon € alıyormuş zaten, bizim o parayı vermemiz mümkün değil!.. |
ertuğrul devam etmemeli bence daha eğer kötüye gitmişse herşey yol yakınken düzeltilmeli,bekliyoruz artık.. |
ben her zaman dedim yha en kötüsü ilk yarı bitimine kdar sağlamla devam edilsin |
keşkeeeeeeeee süper olurdu şu ertuğruldan da ertuğrulculardan da en kısa zamanda kurtuluruz inşallah . |
Gazetecilere meze olduk.. Gece gunduz cerez diye Beşiktaş çıtlatıyorlar. Bilmem nerelerinden uyduruyorlar bir suru şey.. |
yalan |
Gelirse yardımcısı nouma olsun en azından labali oynayanı döver pata küte |
Ama bu haberlerede beşiktaştan iki gündür yalanlama gelmedi. İnşallah gelen hoca luce olur. Ama taraftarın onada sabır göstereceğine inanmıyorum. Adamı hain bile yapmıştı 101. yılda. |
olmayacak bir gordona milyonlarca euro verdiler del bosque keza oyle Lucescu kulupten ayrilirken o zaman stadimiz boyle degildi kaleye daha uzakti tribunler tazminatini stadin yapilmasina katki olur dusuncesiyle birakmisti ve iyi bir sekilde ayrilmisti aramizdan onu hic unutmadik cunku onunlayken basarilara cok alismitik yeniden aramizda gormeyi gercekten cok istiyoruz |
Alıntı:
|
ertuğrul gider bence. zaten 50 yaşın altında teknik direktörlerle çalışmaması gerek bjk gibi kulüplerin. lucescu veya denizli gelir hatta gelmeli. 35-40 yaşlarında getiriyorlar adamları (rıza-ertuğrul) nerdeyse enseye tokat olacaklar otoriteyi sağlayamaz genç hocalar... bugün Frank Rijkaard - van basten bile ezildiler... |
sinan engın varken luce gelmez |
Se gitsin luce gelsin onur abi:D |
Sağlam'ın yerine Luce mi UEFA'daki yenilgiyi hazmedemeyen Beşiktaş yönetimi, efsane hocaye teklif götürdü. UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek UEFA Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın geleceği tartışılmaya başlanırken, ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Lig TV'nin haberine göre rövanş maçı için bu ülkeye giden Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan Lucescu ile temasa geçti. İstanbul'a gelen Beşiktaş kafilesinde yer almadığı belirtilen Yıldırım Demirören'in, Kiev'e geçerek Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan efsane hocasına teklif götürdüğü öğrenildi. (Ligtv) |
Insallah insallah insallah. Ama unuttuklari birsey var: yönetim ilk önce siz defolup gideceksiniz ki, Luce gönül rahatligiyla Besiktas'ta çalissin.. |
keşke gelse.... |
Hayatının hatasını Lucescu'yu göndermekle yapan demirören hayatının virajını Lucescu'yu geri getirerek belki alabilir. Demiröreni Lucescu'dan başkası kurtaramaz... Milli maç arasında Lucescu TDmiz olur. |
Sağlam kesinlikle gönderilmeli, yerine Lucescu geitirlmeli... |
Lucescu İle 3 Yıllık Anlaşma! http://www.medyaspor.com/Files/Image...u_sampiyon.jpg 04.10.2008 13:33:00 Yine ilk Medyaspor haber veriyor: Beşiktaş Lucescu ile 3 yıllığına anlaştı. Son birkaç pürüz giderilmeye çalışılıyor. Lucescu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 2+1 opsiyonlu sözleşmeye imza atacak. Lucescu'nun yanına yardımcı olarak Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi düşünülüyor. Romen hoca kendi kulübüyle sözleşmesini feshetmesinin önündeki birkaç pürüzü hallederse önümüzdeki hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Ertuğrul Sağlam'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesinin ise nasıl feshedileceği ise merak konusu. Sağlam'ın sözleşmesi gereği, işine Beşiktaş kulübü tarafından son verilirse, 2010 yılına kadar onun ve yardımcılarının tüm alacakları ödenmek zorunda. Aynı şekilde Sinan Engin'in de 2 yıllık anlaşması bulunmakta. Medyaspor |
gelirse luce gelsin diğerleri geri kalsın.. |
Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor. kaynak : ntvspor |
Valla İnşallah doğrudur,ne deyim? |
Hala inanmıyorum...Bekleyelim, görelim... |
Ah Luce Baba,İnşallah yine seninle şampiyon oluruz |
İnş dogrudur gelecekse bu takıma LUce gelsin ... |
Ertuğrul geldiğinde de birçoğumuz inş. gelir dedik.ama şimdi görüyoruz ne halde.inş. lucescu için aynı şeyleri sölemeyiz...(Tabi eğer haber doğruysa) |
Valla ben en başından beri Lucescuyu istiyorum... |
Umarım doğrudur. |
Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor. UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında... Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak. |
yalan haber . |
bir büyük hata daha işte yönetimden bu kafayla 10 sene daha şampiyon olamayız.. |
gelsin tmm inş gelir ama olan paralara oluo çöpe atıolar paraları baska bisi diil ama sağlama bir şans daha verilmeli |
bır hocayı bu kadar kucultmeyelım belkı elenmıs olabılırz ama saglam kalmalı . belkı bır alex ferguson veya venger olamayabılrı ama ıstıkarar olmalıı takım kotu oynayabılır bunun raporunu alır hocayla knsurusunn gondermek hata dır |
Bence hocayı biz küçültmedik kendi kendisini küçülttü ve şu anki ne istifası gibi tavırlarıyla dahada küçültmeye devam ediyor.Zaten sinan engin'e diyecek bişey yok..Bilmiyorum kalırlarsa faydalı olurlarmı ama bu kadar nefretle bu inönü stadına nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:15 . |