![]() |
arkadaş şu an cumartesi gecesi :) |
Bunu dün mü diyecektin?Ya da şimdi diyorsun ama gün yanlış oldu, pazar sabahı herhalde olacak...Bide ismini versen ne olacakki, yayınlara bağlanıp ismini vermek istemeyen bir izleyici gibi olmuş... |
hatta şu an pazar 01:16 ama böle bişi olmadı, yalan |
Pazar Günü Sabahı ve Turgay Demir |
Pazar sabahını bekleyelim bakalım...Ama maçtan bir gün önce böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, en azından maçın bitmesini beklerler... |
inansak mı acaba :D ne diyelim inşallah olur , ama yalancılık çok kötü bir durumdur hiç kimseye yakışmaz ona göre :D |
zamanında pasfotomaç ta yazıyordu.. içinde fotomaç geçen hiçbişeye inanmıyorum şahsen ama inanada mani olmıyım. |
Dostum sen 15 yaşında böyle gizli bilgileri ele geçiriyorsan 25'te başkan olursun bu hızla :) |
bir bjk li o gecen maçtaki pozisyonlarda spiker sorduğu zaman 1-2 kelam ederdi,susup kalmazdı...şimdi işsiz kalınca bjk li oldu hemen..ben şahsen onun gibi bjk li olacağıma takım tutmam...yıllarca rakip takımlara hizmet et,başarıları topla sonra da ben bjk liyim de...yok öyle beleş köfte... |
bu neticede iş adamlar para kazanmak için yapıyorlar amigo değil adam teknik direktör kaldıki adama teklif gitmedikten sonra kendisi hadi ben geldim boşaltın burayı takımı devralıyorum diyemiyo. neyse |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |