![]() |
Ertuğrul geldiğinde de birçoğumuz inş. gelir dedik.ama şimdi görüyoruz ne halde.inş. lucescu için aynı şeyleri sölemeyiz...(Tabi eğer haber doğruysa) |
Valla ben en başından beri Lucescuyu istiyorum... |
Umarım doğrudur. |
Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor. UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında... Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak. |
yalan haber . |
bir büyük hata daha işte yönetimden bu kafayla 10 sene daha şampiyon olamayız.. |
gelsin tmm inş gelir ama olan paralara oluo çöpe atıolar paraları baska bisi diil ama sağlama bir şans daha verilmeli |
bır hocayı bu kadar kucultmeyelım belkı elenmıs olabılırz ama saglam kalmalı . belkı bır alex ferguson veya venger olamayabılrı ama ıstıkarar olmalıı takım kotu oynayabılır bunun raporunu alır hocayla knsurusunn gondermek hata dır |
Bence hocayı biz küçültmedik kendi kendisini küçülttü ve şu anki ne istifası gibi tavırlarıyla dahada küçültmeye devam ediyor.Zaten sinan engin'e diyecek bişey yok..Bilmiyorum kalırlarsa faydalı olurlarmı ama bu kadar nefretle bu inönü stadına nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:42 . |