![]() |
Beşiktaş'ı bu saatten sonra Lucescu gibi teknik adamlar düzlüğe çıkarır.Hayd,i hayırlısı.. |
yazık bu beşiktaşa yazık.... yine kötü sonuç... yine fatura teknik adama.... yönetim 4 yıldır ne yaptı.. bence kadroda iyi oyuncular var ama ne cisse , ne seric, ne tello, hatta ne de zapo ve sivok (ama zapo ve sivok gerçekten iyi çıktılar), hatta delgado bile öyle kadıköyde final oynatacak bir adam değil... gökhan zan zaten neden bu takımdadır anlamış değilim yıllardır... bu takımdaki bütün adamlar şu yerden yere vurduğumuz " ibrahim toraman ve nobre gibi cesur oynasalardı keşke) Bu takımın uefa finali oynaması zaten hayaldi... ben beşiktaşlı olarak dalgaya alıyordum bu lafı.... Ertuğrul belkide sahaya çıkarabileceği en iyi 11'i çıkardı... Gökhan Zan hariç... Gökhan bu yazıyı görürse üzülecek ama... bence yanlış meslek tercih etmiş... ben bugüne kadar bi faydasını göremedim... attığı goller dışında... lucescu gelse ne olacak ... o adama da yazık olcak bu sefer.... taraftarın sabretmeye tahammülü yok... bence ertuğrulun arkasında ilk yarı sonuna kadar en azından durulmalı.... ama ertuğrulda o güveni kaybetti...ah süleyman seba ah... Not: YÖNETİMİN ARTIK BIRAKMA VAKTİ GELMİŞTİR, ERTUĞRULU, TİGANAYI, RIZAYI GETİREN, DELBOSQİNİN ELİNE 36 KİŞİLİK SAÇMA SAPAN Bİ KADRO VERİP SONRA BAŞARISIZ DİYE GÖNDEREN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ, SUÇ TEKNİK ADAMLARIN DEĞİL YÖNETİMİNDİR.... YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDELİM.... ÇÜNKÜ ARTIK BEN BU YÖNETİMDEN UMUDUMU KESTİM.... |
yine medya yalan haberlere başladı,5 maçta 3 kez yeniken fb yi değilde niye bizim t.direktör gidiyo... hep böyle mi olıcak,bu kaçıncı.. daha önce tigana nın da,delbosgue nin de gönderimesi hata olur demiştim şimdi de diyorum... ertuğrul bence kalmalı,gidecek birileri varsa o her şeye boş boş konuşan yöneticiler veya g.zan başta olmak üzere işe yaramayan bikaç oyuncu gitmeli... |
Keşke gelse ama gelmez... |
Alıntı:
Arkadaş sen okuduğunuda anlamıyorsun herhalde ben ertuğrulun futbolculuğundan bahsetmiyorum gördüğn gibi 2 sene kayserisporu çalıştırıp kariyer yaptım diye Beşiktaşın başına gelen bir adam ve evet nefret ediyorum her maç kadroları gördüğümde saçma sapan 11 lerle çıktıgında benim sinirlerim oynuyor ve küfür ediyorum maçları izlerken.. Ben mecburmuyum buna ? hastalıklı olan sensin bence bilmiyorum akrabanmıdır neyindir bu kadar savunuyorsun ama herkesin düşüncesi 1 mi olmak zorunda ? Ben sevmiyorum nefret ediyorum Ertuğruldan ötesi berisi yok.. Sen bilmiyorum kaç senelik Beşiktaşlısın ama daha önce 8-0 gibi bi hezimet hatırlıyormusn hadi onu geç bu seneki adı sanı duyulmamış takıma 4-1 elenmeyi ki 4 te bittiyse o iş ertuğrul Allahın sevdiği kuluymuş bence liverpooldan beter edeceklerdi.Futbol bilgimde bahsediyorsunda ben 7 sene profesyonel top oynadım emin ol anlarım futboldan çok merak ediyorsan özel mesaj atarsın lisansın fotokopisinide gösteririm arkadaş orda öyle boş konuşmakla olmuyor bu işler.. birini 2 kelam etmeden evel ben kimimde neye bu kadar emin konusuyorum diye kendi kendine bi sor yada hadi bunu beceremiyorsan kendi kendine insanların fikirlerine neden saygı duymuyorum diye bir sor.. |
Başından yanlış yapıldı zaten, daha Ertuğrul ile anlaşılmadan Lucescu getirilmeliydi takımın başına.Ne diyelim inşallah kabul eder, ne pahasına olursa olsun Lucescu bu takımın başına getirilmeli. |
nuri şahin beşiktaşta haberine çok benziyor :D bence aslı yok |
yalan |
arkadaşlar beşiktaşımız nasıl kurtulur açıklıyorum yönetim istifa edecek yeni yönetim luceyi getirecek luce kendi istediği gibi kadroyu kuracak sinan engin dahil yönetimden herkez ayrılacak başka yol yok sinan burdayken luce gelmez gelemez |
Alıntı:
Luce gel artık ya.. Adam süper yaa daha adını o gidene kadar duymadığım S.Doneks bile her yıL şampiyonlar Liginde mücadele ediyor... Biz ize 8 UEFA dan da köy takımından 4 yiyoruz... Lütfen gel artık... |
Türkiye`de Saat: 04:16 . |