![]() |
Denizli'ye teklif götürülürse o dünden razıdır, hemen kabul eder teklifi, ama Demirören yönetiminin Denizli'yi isteyeceğini sanmıyorum, bu yüzden olmaz... |
Sahaya 6 yabancı sürenlerle işimiz olmaz. |
hep aynı haberler bizim bu medya ne zaman doğru düzgün işler yapacak ben size olacakları söyleyeyim luce işi olmaz dedim olmadı olmazda denizli aybaba felan hikaye yönetim yine acizliğini gösterdi camiayı felakete sürüklüyor sağlam ile sezon sonuna kadar devam edilir ne türkiye kupası ne lig şampiyonluğu hepsi hikaye olur.sezon sonuna kadar da yeni teknik adam haberleri her kötü sonuçtan sonra devam eder |
DENİZLİYİ TARATAR İSTEMİYOR!!!NE samet ne denii yaptığı yorumlardan ne olduğu anlaşılıyor adamın. Ya luce ya hiç!! |
Yazık Valla Denizli geleceğine Ertuğrul Hoca Kalsın Daha İyi |
Demirören takımı kendi çıkartır sahaya yine de Denizli'yi getirmez. Yalan. |
selin denizli gelsin futbolculara moral verir... |
Mustafa denızlı sampıyonlar liginde fb ile 0 cekmıstır.hıçbır başarısı yoktur.luce olmazsa hiç kimse olmasın.samet aybaba ya da denızlı olacaksa ertugrul saglamla yola devam edilsin.Yönetim böyle bir yanlış yaparsa Şampiyonlugu bırak ilk 3 e giremeyiz.... |
Eğer bu doğru ise gerçekleşirse ben bu takımı bu adamlar gidene kadar tutmam....! |
sergen ne iştir yaa :) |
| Türkiye`de Saat: 17:39 . |